1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

sol beke ihtiyacımız yok kaptan da artık baya hırs yapmış durumda ve şöyle bir açıklamasını okumuştum kaptanımız ümit özat'ın:"Beni kötü oynadığım için eleştirenler artık beni ayakta alkışlacaklar" bence kaptan artık çok daha başarılı olacaktır
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by tosunpasa
    sol beke ihtiyacımız yok kaptan da artık baya hırs yapmış durumda ve şöyle bir açıklamasını okumuştum kaptanımız ümit özat'ın:"Beni kötü oynadığım için eleştirenler artık beni ayakta alkışlacaklar" bence kaptan artık çok daha başarılı olacaktır
    Demek sol bek'E ihtiyacımız yok eğer bu takımda solbeke ihtiyaç yoksa hiçbiryere takviye yapmayada gerek yok...

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Demek sol bek'E ihtiyacımız yok eğer bu takımda solbeke ihtiyaç yoksa hiçbiryere takviye yapmayada gerek yok...
    İhtiyaç yok demek yanlış olur ama ii kötü idare etmeye çalışıor Ümit...
    Ki kaldıki bence abartıldığı kadar da kötü değil !!! Ümit kötü oynayabilir ama mutlaka ondan kötü oynayanlar da vardır...
    Her mağlubiyetin Faturası Ümit Özat'a çıkarılacağına sahada YÜREKSİZCE oynayanlara suç bulunmalı...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    İhtiyaç yok demek yanlış olur ama ii kötü idare etmeye çalışıor Ümit...
    Ki kaldıki bence abartıldığı kadar da kötü değil !!! Ümit kötü oynayabilir ama mutlaka ondan kötü oynayanlar da vardır...
    Her mağlubiyetin Faturası Ümit Özat'a çıkarılacağına sahada YÜREKSİZCE oynayanlara suç bulunmalı...
    Avrupada kimse gözünün yaşına bakmıyor Türkiye'de belki idare ediyor ama avrupada solbek hiç işlemez...

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Avrupada kimse gözünün yaşına bakmıyor Türkiye'de belki idare ediyor ama avrupada solbek hiç işlemez...
    Avrupaya bakıldığı zaman Fenerbahçede zaten doğru düzgün hiç bi mevkii işlemiyor...Appiah ve Aurelio dşında kimse çaba göstermiyor ki, ben hala Ümit'i desteklerim adam sol bekte yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıor.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    Avrupaya bakıldığı zaman Fenerbahçede zaten doğru düzgün hiç bi mevkii işlemiyor...Appiah ve Aurelio dşında kimse çaba göstermiyor ki, ben hala Ümit'i desteklerim adam sol bekte yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıor.
    Çaba gösteriyor veya göstermiyor o ayrı bir konu o konuda hak veriyorum,ancak Ü.Özat full kapasite de olsa sağ ayakla Sol'da hiçbişey yapamaz...

Mesaj Yetkileri