Bence de. Umarım Başkan ne dediğinin farkındadır. Maçları kazanıp lig sonunda rahat maçlar çıkarmak varken neden kendimizi zora sokalım. 44 puanla sezonu 7-8.sıralarda bitireceğimizi pek zannetmiyorum. Her nekadar temkinli açıklamalar olsa da ben sezon sonu itibariyle Bursaspor'umun 50 puanı aşacağına inanıyorum.Originally Posted by Anthelas
BİYEDİÇ'TEN SELAM VAR
Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, gelecek hafta Bursaspor'la oynayacakları maçın zor geçeceğini belirterek, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Dünkü antrenman öncesi Bursa hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Boşnak teknik adam, şunları söyledi: "2.Lig'den yeni çıkan bir takımız. Yepyeni bir kadromuz var. Bursaspor'a nazaran, daha geç transferler yaptık. İyi bir takım ruhumuz var. Mücadeleci ve çok koşan bir ekibiz."
ÇOK KOŞUYORLAR
"Halen ligde namağlup durumdayız. Bunu mücadeleci yapımıza bağlıyorum. Giderek çok daha iyi duruma geliyoruz. Bursaspor da çok koşan bir ekip. Rize karşısında aldıkları galibiyet, onları kendine getirdi. Bu yüzden maç zor geçecek. Karşılaşmanın centilmence geçmesini diliyorum. Çünkü cezalar çok ağır." Bursaspor camiasıyla arasındaki bağı hiç bir kimsenin koparamayacağını anlatan Biyediç, sözlerini şöyle sürdürdü:
ANLATILMAZ YAŞANIR
"Bursaspor'da hocalık yaptığım dönemlerde taraftarla aramdaki bağlantıyı kıskananlar oldu. Ben onları çok seviyorum. Stada gelince tüylerim diken diken oluyor. Bu, anlatılması çok güç bir şey. Lig A'da tüm şehrin kenetlenerek tek yürek olması, Bursaspor'a başarıyı getirdi. Okan Yılmaz'ı en verimli yaşında buraya transfer ettirdim. Kendisiyle görüşerek, -Ya milli takıma gidersin, ya da seni buradan ben kovarım- dedim. O da beni utandırmamak için çok çalışıyor."
Bursa Hakimiyet
Gözlerim dolacak
Önümüzdeki hafta eski takımı Bursaspor'a karşı ilk kez forma giyecek olan Sakaryasporlu Okan Yılmaz, "Yıllarımı verdiğim Yeşil Beyazlı camiayla aramda herhangi bir problem olamaz" dedi. Golcü oyuncu, geçmişte Bursaspor'da top koştururken yaşanan sorunların kopukluktan ve tamamen yanlış yönlendirmelerden meydana geldiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı kişilere kırgın olabilirim ama uzun yıllar formasını gururla giydiğim Bursaspor'a asla. Bu maçta çok duygusal anlar yaşayacağım. Bursaspor'da güzel anılarım geçti. Ama profesyonel davranıp, Sakaryaspor formasının hakkını vereceğim. Bursaspor'un kötü olmasını hiç bir zaman istemedim. Üç kez gol kralı oldum ama bundan tat alamadım. Çünkü takım başarılı değildi. Bursaspor taraftarı, futbolcusunu iyi ve kötü günde desteklesin. Kenetlenip başarıyı yakalasın. Herhalde Atatürk Stadı'na çıktığım gün tüylerim diken diken olacak. Heyecandan gözlerim dolacak."
Bursa Hakimiyet

Alıntılı Yanıtla