Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Böylesi bir duyarlılık gösteren insanlara, kayıtsız kalmayıp yardım eden insanlara helal olsun...

2. Default

Bunlar Bursaspor taraftarının ne kadar sosyal bir yönü olduğunu ortaya koyuyor. Bu taraftar holigan değil gerçek taraftardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Yapi Yapo sürprizi

MASAYA YATIRILDI
    Futbolda yarın sona erecek 1. transfer dönemi öncesi Bursaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil beyazlı yönetimin, Fransa'nın FC Nantes Kulübü'nde forma giyen 24 yaşındaki Fildişi Sahili patentli ofansif orta saha oyuncusu Gilles Donald Yapi Yapo'nun transferini masaya yatırdığı öğrenildi. Parlak bir kariyere sahip olan Yapi Yapo'nun kulübünün menajerler aracılığıyla haber gönderdiği ve maliyetinin son derece düşük olduğu bildirildi. Bursaspor yönetiminin transferin son iki gününde, bu oyuncuyu alıp almama konusunda karar aşamasında olduğunu belirtildi.

KUPADA OYNADI
    Gilles Yapi Yapo'nun kariyerine bakıldığında, önemli organizasyonlarda görev aldığı dikkat çekiyor. 24 yaşındaki Fildişi Sahili doğumlu orta saha oyuncusu, ilk olarak 19 yaşında Beveren'in davetiyle Belçika Ligi'nde oynayarak Avrupa serüvenine başladı. 2001-03 sezonları arasında Beveren formasıyla 67 maçta görev alan futbolcu, 15 gole imza attı. Ocak 2004'te FC Nantes'a transfer olan Yapi Yapo, 2006 Afrika Kupası'nda Fildişi Sahilleri forması giyerken, Almanya 2006'da da Fildişi Sahilleri'nin 2-1 kaybetti Hollanda maçında oynadı. Yapi Yapo ayrıca Nantes'ın FC Sochaux ile oynadığı ve penaltılarla 5-4 yenildiği Fransa Kupa Finali'nde de forma giydi.

Yuppy bu adam piyangodan mı çıktı yaw transferin son gününde ama Raşit Hoca alın diyorsa faydalı bir futbolcudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

valla ya güzel bi ikramiye olacak yada para gidecekk.ama inş. faydalı olurda para boşuna gitmezz

birisi a diye bağırıken diğeri b diye bağırıyo..gs maçından önce verilen birlik sözünü göremedim teksas dukayı istemez...sonuçlar kötü olcak !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bursaspor'da sütten çıkmış ak kaşık değil.Bu tür haberler varsa vardır bir doğruluğu..
    zaten her yede terörist biziz ..herkes sütten çıkmış ak kaşık..geçen sezon trabzona maça giden bursasporlu taraftarlara yapılanları neden kimse yazmıo..25 kişilik bursa taraftarını tribün giriş kapısnda 500 kişi sıkıştırmışş yan inşaattaki demirleri tuğlaları fırlattılar ...noldu hiç bişey yazmadılar bununla ilgili..en basiti 3. hafta ankaraya gittim..g.birliği maçına..ankaragüçlülerle beraber çukurda konuşuyoz..4 tane polis geldi ihbar var diyo..kimden deyince artis artis 155 ten diyo..dağılın burdan diyo..ama yapılan güzel şeyleri kimse yazmıyo..sezon açılış maçına şıranktan çocuklar getirildi ..niye hiç bi basın yazmadı ? ama en küçük bişeyde dahi suçlu texas...
    son sözüm texasa indir jopları pkk ya insan hakları

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by pegasus405 View Post
    birisi a diye bağırıken diğeri b diye bağırıyo..gs maçından önce verilen birlik sözünü göremedim teksas dukayı istemez...sonuçlar kötü olcak !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

zaten her yede terörist biziz ..herkes sütten çıkmış ak kaşık..geçen sezon trabzona maça giden bursasporlu taraftarlara yapılanları neden kimse yazmıo..25 kişilik bursa taraftarını tribün giriş kapısnda 500 kişi sıkıştırmışş yan inşaattaki demirleri tuğlaları fırlattılar ...noldu hiç bişey yazmadılar bununla ilgili..en basiti 3. hafta ankaraya gittim..g.birliği maçına..ankaragüçlülerle beraber çukurda konuşuyoz..4 tane polis geldi ihbar var diyo..kimden deyince artis artis 155 ten diyo..dağılın burdan diyo..ama yapılan güzel şeyleri kimse yazmıyo..sezon açılış maçına şıranktan çocuklar getirildi ..niye hiç bi basın yazmadı ? ama en küçük bişeyde dahi suçlu texas...
    son sözüm texasa indir jopları pkk ya insan hakları
    Hadi Trabzonlular inkar etsenize bu olayı.Ama siz doğru çok iyisiniz.Aynı şekilde Galatasaraylı taraftarlarda ve Fenerbahçeli taraftarlarda çok iyi.VEE Beşiktaşlılar bir numara değil mi?Türkiyede birtek Bursaspor tarftarı kötü.Size göre Bursaspor diye bir klüp olsada olur olmasada olur.Ama herkes şunu bilsin Bursaspor 4 takımdan sonra Şampiyon olabilecek potansiyele sahip tek takımdır.Taraftarı da zaten 1 numaradır...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Durduk yerde iki dakikada burayı abidik taraftar sitelerine çevirmeyin..
    Muhabbet o istikamete doğru gidiyor, dikkat!
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

İyi günler yakın

"Kızıl, takımın şansının döndüğünü söyledi ve camiaya seslendi. Bursaspor`un muhteşem taraftarıyla birlikte çok iyi performans sergilediğini belirten Başkan Kızıl, transferi de kapattıklarını açıkladı."

KİMSEYİ SATMIYORUZ

Çaykur Rizespor deplasmanında alınan galibiyetin ardından sevinç gözyaşlarını tutamayan Başkan Levent Kızıl, bundan sonra daha güzel günler göreceklerini söyledi. Kızıl, öncelikle transferi kapattıklarını açıklarken, Steau Bükreş`in istediği Daniel Pancu`yu kesinlikle satmayı düşünmediklerini ifade ederek, `Şu aşamada bizim satılık oyuncumuz yok` dedi.

MAVİ BAYRAK BEKLİYORUZ

Yeni bir takım oluşturduklarını vurgulayan Başkan Kızıl, `Bursa`da zor bir şehir ama taraftarımız çok iyi performans sergiliyor. Küfür edilmiyor, herkes takımına güveniyor. Mavi bayrak bekliyoruz. Geride kalan 4 haftada çok iyi oynadığımız maçlarda hak etmediğimiz puanlar kaybettik. Ancak şansımız döndü. 10 yıldır yenemediğimiz Rize`yi deplasmanda mağlup etmeyi başardık` diye konuştu.

GALİBİYET MORAL OLDU

Rize`de forma giydiği 25 dakikalık sürea içerisinde iki gol pası veren Pancu`nun iyileşmeye başladığını da vurgulayan Kızıl, `Takımımız çok iyi çalışıyor. Hiçbir problemimiz yok. Bu galibiyet bize moral oldu. Milli maç arasını iyi geçirip, Sakaryaspor`u da yenmek istiyoruz. Sakarya`da Fenerbahçe`yi yendi. Güçlü bir takım. Çok güzel atmosferde iyi maç olacak` dedi.

HESAP ORTADA

Sakarya`yı yenmeleri halinde 5 maçta 8 puan toplamış olacaklarını da vurgulayan Başkan kızıl şöyle devam etti: `3 maçta 4 puan hesabı yaparsak, sezon sonunda 44 puanla ligi 7. veya 8. bitiririz. Bundan sonra daha iyi günler bizi bekliyor. Yeni takım olmanın dezavantajı ve stresini yaşıyoruz. Rize`de beni en çok sevindiren olay, skoru 1-1`e getirdiğimizde Cumhur topu kaleden çıkarıp, santraya dikiyor. Takımın tek düşüncesi kazanmak. Biz iyi bir ekibiz. Kıymetini bilelim.`

Kaynak: OLAY

Burak:"Güzel günler bizi bekliyor "

Bursasporumuz, üç günlük izinin ardından Vakıfköy Orhan Özelek Tesislerinde yaptığı antrenman ile Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Düz koşuların yapıldığı antrenamana milli takımlarda bulunan Sumulikoski ve İbrahim`in yanı sıra sakatlıkları bulunan Mehmet Yılmaz, Ömer Aysan, izinli olan yabancı oyuncularımızdan Frasineanu ve Pancu katılmadılar.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burak Akdiş yaptığı açıklamada şöyle konuştu " Sezon başından bu yana oynadığımı tüm karşılaşmalarda takım olarak iyi mücadele ediyorduk. Fakat bu mücadeleyi golle süsleyememiştik.Geçtiğimiz hafta Rize`de bunu başardık. Bir çıkış arıyorduk.Bu galibiyetle kendimize olan güvenimiz yerine geldi. Umarım bu galibiyet çıkışımızın başilangıcı olur.

Takımımıza bir çok yeni arkadaş katıldı. Daha iyi oynamamız için zamana ihtiyaç vardı. Şu an herkes uyum içerisinde çalışıyor. Güzel günler bizleri bekliyor diyebilirim. Şimdi önümüzde Sakaryaspor maçı var. Sakaryaspor sezona çok iyi başladı. İyi bir grafik çizdiler.En son Fenerbahçe`yi mağlup ettiler. Bizde evimizde oynuyacağız. Taraftarımızın önünde galip gelmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. " dedi.

Kaynak: Bursaspor.org

HESAP ORTADA

Sakarya`yı yenmeleri halinde 5 maçta 8 puan toplamış olacaklarını da vurgulayan Başkan kızıl şöyle devam etti: `3 maçta 4 puan hesabı yaparsak, sezon sonunda 44 puanla ligi 7. veya 8. bitiririz. Bundan sonra daha iyi günler bizi bekliyor. Yeni takım olmanın dezavantajı ve stresini yaşıyoruz. Rize`de beni en çok sevindiren olay, skoru 1-1`e getirdiğimizde Cumhur topu kaleden çıkarıp, santraya dikiyor. Takımın tek düşüncesi kazanmak. Biz iyi bir ekibiz. Kıymetini bilelim.`

Aman dikkat! Düştüğümüzde 40 puanımız vardı

Quote Originally Posted by Anthelas
    Aman dikkat! Düştüğümüzde 40 puanımız vardı
    Bence de. Umarım Başkan ne dediğinin farkındadır. Maçları kazanıp lig sonunda rahat maçlar çıkarmak varken neden kendimizi zora sokalım. 44 puanla sezonu 7-8.sıralarda bitireceğimizi pek zannetmiyorum. Her nekadar temkinli açıklamalar olsa da ben sezon sonu itibariyle Bursaspor'umun 50 puanı aşacağına inanıyorum.

BİYEDİÇ'TEN SELAM VAR

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, gelecek hafta Bursaspor'la oynayacakları maçın zor geçeceğini belirterek, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Dünkü antrenman öncesi Bursa hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Boşnak teknik adam, şunları söyledi: "2.Lig'den yeni çıkan bir takımız. Yepyeni bir kadromuz var. Bursaspor'a nazaran, daha geç transferler yaptık. İyi bir takım ruhumuz var. Mücadeleci ve çok koşan bir ekibiz."

ÇOK KOŞUYORLAR
    "Halen ligde namağlup durumdayız. Bunu mücadeleci yapımıza bağlıyorum. Giderek çok daha iyi duruma geliyoruz. Bursaspor da çok koşan bir ekip. Rize karşısında aldıkları galibiyet, onları kendine getirdi. Bu yüzden maç zor geçecek. Karşılaşmanın centilmence geçmesini diliyorum. Çünkü cezalar çok ağır." Bursaspor camiasıyla arasındaki bağı hiç bir kimsenin koparamayacağını anlatan Biyediç, sözlerini şöyle sürdürdü:

ANLATILMAZ YAŞANIR
    "Bursaspor'da hocalık yaptığım dönemlerde taraftarla aramdaki bağlantıyı kıskananlar oldu. Ben onları çok seviyorum. Stada gelince tüylerim diken diken oluyor. Bu, anlatılması çok güç bir şey. Lig A'da tüm şehrin kenetlenerek tek yürek olması, Bursaspor'a başarıyı getirdi. Okan Yılmaz'ı en verimli yaşında buraya transfer ettirdim. Kendisiyle görüşerek, -Ya milli takıma gidersin, ya da seni buradan ben kovarım- dedim. O da beni utandırmamak için çok çalışıyor."

Bursa Hakimiyet

Gözlerim dolacak

Önümüzdeki hafta eski takımı Bursaspor'a karşı ilk kez forma giyecek olan Sakaryasporlu Okan Yılmaz, "Yıllarımı verdiğim Yeşil Beyazlı camiayla aramda herhangi bir problem olamaz" dedi. Golcü oyuncu, geçmişte Bursaspor'da top koştururken yaşanan sorunların kopukluktan ve tamamen yanlış yönlendirmelerden meydana geldiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı kişilere kırgın olabilirim ama uzun yıllar formasını gururla giydiğim Bursaspor'a asla. Bu maçta çok duygusal anlar yaşayacağım. Bursaspor'da güzel anılarım geçti. Ama profesyonel davranıp, Sakaryaspor formasının hakkını vereceğim. Bursaspor'un kötü olmasını hiç bir zaman istemedim. Üç kez gol kralı oldum ama bundan tat alamadım. Çünkü takım başarılı değildi. Bursaspor taraftarı, futbolcusunu iyi ve kötü günde desteklesin. Kenetlenip başarıyı yakalasın. Herhalde Atatürk Stadı'na çıktığım gün tüylerim diken diken olacak. Heyecandan gözlerim dolacak."

Bursa Hakimiyet

[Önümüzdeki hafta eski takımı Bursaspor'a karşı ilk kez forma giyecek olan Sakaryasporlu Okan Yılmaz, "Yıllarımı verdiğim Yeşil Beyazlı camiayla aramda herhangi bir problem olamaz" dedi. Golcü oyuncu, geçmişte Bursaspor'da top koştururken yaşanan sorunların kopukluktan ve tamamen yanlış yönlendirmelerden meydana geldiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı kişilere kırgın olabilirim ama uzun yıllar formasını gururla giydiğim Bursaspor'a asla. Bu maçta çok duygusal anlar yaşayacağım. Bursaspor'da güzel anılarım geçti. Ama profesyonel davranıp, Sakaryaspor formasının hakkını vereceğim. Bursaspor'un kötü olmasını hiç bir zaman istemedim. Üç kez gol kralı oldum ama bundan tat alamadım. Çünkü takım başarılı değildi. Bursaspor taraftarı, futbolcusunu iyi ve kötü günde desteklesin. Kenetlenip başarıyı yakalasın. Herhalde Atatürk Stadı'na çıktığım gün tüylerim diken diken olacak. Heyecandan gözlerim dolacak." [/B][/COLOR]

Bursa Hakimiyet[/QUOTE]

valla biz okan gitti diye ne güzel seviniorduk yine gelince üzer bu adam bizi huyu kurusun.ayrıyeten bu takımı yalnız bırakıp gitti.hele hele bursasporun çekini gidip yazdırmaya çalıştı bu hareketini unutmak mümkün değil

Quote Originally Posted by syb
    valla biz okan gitti diye ne güzel seviniorduk yine gelince üzer bu adam bizi huyu kurusun.ayrıyeten bu takımı yalnız bırakıp gitti.hele hele bursasporun çekini gidip yazdırmaya çalıştı bu hareketini unutmak mümkün değil
    Birşeyler yazmıştım ama sildim.
    Neyse Okan Yılmaz için açmayım ağzımı yoksa onun için hiçte iyi şeyler yazamıyorum.

Moral Yemeği Yer ve zamanı belirlendi.

| Bursasporluyuz.net | 19 Aug 2006 |

Bu Vatan için Şehit düşenlerin arkasından neler söylesek, onları anmak için neler yapsak azdır elbette.Ama Şehidimiz Ramazan arkadaşımızın ailesine bir nebzede olsa moral vermek ve yanlarında olduğumuzu belirtmek için moral yemeği veriyoruz.

Bu yemeğe Bursaspor'luyum diyenlerin yanında vatanı için şehit vermiş aileye destek vermek isteyen herkezi bekliyoruz.
    Moral yemeğimize katılmak isteyenler [email protected] adresine mail atabilirler.

Ayrıca Klubumuz Yöneticilerini, Teknik Adamlarını ve Futbolcularının yanında spor servislerinde ki Bursasporlu yazarlarımızıda Aramızda görmekten büyük onur duyarız.

Tarih:04 Eylül 2006
    Yer: Club S (Kültürpark İçi)
    Saat:20:30

Bursasporluyuz.net

İlgili konunun bu forumdaki detay ve yorumları için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=19520

.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Durduk yerde iki dakikada burayı abidik taraftar sitelerine çevirmeyin..
    Muhabbet o istikamete doğru gidiyor, dikkat!
    Ama Bursaspor taraftarına pislik deyince taraftar sitesine çevrilmiyor değil mi???

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Gökhan, benim lafımı genel algılamayıp, direkt kendi üstüne aldığına göre, sorunun önemli bir kısmı sende..

Göster Bursaspor taraftarına "pislik" denilen mesajı, gerekeni yapalım..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Gökhan, benim lafımı genel algılamayıp, direkt kendi üstüne aldığına göre, sorunun önemli bir kısmı sende..

Göster Bursaspor taraftarına "pislik" denilen mesajı, gerekeni yapalım..
    Demogojiye gerek yok Mehmet Abi onu bana söylediğin biliyorum.
    Ayrıca araştırıyorum ama hala hatırlıyamadım.Coşkun filan görmüştür heralde ama bu işin sonunu bırakmıyacağım...

Quote Originally Posted by greencrocodiles
    Birşeyler yazmıştım ama sildim.
    Neyse Okan Yılmaz için açmayım ağzımı yoksa onun için hiçte iyi şeyler yazamıyorum.

Okan Yılmaz Bursaspor için KARİYERİNİ feda etmiştir

Nesil
    2006
    Yer
    36'-42' Kuzey Paralelleri, 26'-45' Doğu Meridyenleri

Büyük Bursaspor Camiasında yıldızı parlayan Okan Yılmaz'ı gerçekten Bursaspor için verdiği emeklerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum.

Türkiye Kupasında Rakip A.Sebatspor

Türkiye Kupası 2.kademe müsabakaları belli oldu.

Bursasporumuz, Lig A Takımlarından Akçaabat Sebatspor ile eşleşti. Tek maç eleminasyon sisteminin uygulanacağı karşılaşma Bursa Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Bu arada finale kadar çıkabilirmiyiz. Ne dersiniz??? Çünkü final maçını kazanamayıp kupayı alamasak bile UEFA'da oynamaya hak kazanabiliriz. Tabi finaldeki rakibe bağlı.

Vakıfköy Günlüğü: 1 Eylül 2006

Bursasporumuz, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı. Sakatlığı bulunan Yavuz Eraydın dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmana tedavisi için gittiği Almanya`dan dönen Ömer Aysan Barış`ta katıldı.

Ömer Aysan takımdan ayrı yürüyüş yaparken, önümüzdeki hafta içinde tekrardan Almanya`ya tedaviye gideceğini söyledi.

Çetiner antrenmanda oyuncularına kondiyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman öncesinde futbolcularımızdan Orhan Alemdar ve Bekir Ozan Has basın mensuplarına demeç verdiler.

Orhan, takım olarak iyi mücadeleyi Rize`de galibiyet ile süslediklerini belirterek "Deplasmanda galip gelmemiz takım açısından moral oldu. Lige verilen arayı en iyi şekilde geçirip Sakaryaspor maçına hazır çıkmak istiyoruz " dedi.

Genç oyuncumuz Bekir Ozan Has ise Rizespor galibiyetinin takım açısından çok iyi olduğunu söyledi. Bursaspor`un ilk 18 kişilik kadrosuna girebilmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Bekir "daha çok çalışıp formayı giymek istiyorum" dedi.

Ömer Aysan Barış'ta katıldı. Takım toparlanıp takım içerisinde rekabet üst seviyeye çıkmaya başladı. Bu da başarıya yansıyacak tabi. Ömer Aysan Barış sağ kanattaki dinamizm için eski günlerine dönmesi lazım.

Türkiye Kupasında 99-00 sezonunda yarı finalde Antalyaspor'a elendiğimizi hatırlıyorum. Çeyrek Finaldeki rakip Antepti. Elemelerde karşımıza Anadolu kulüpleri çıkarsa neden olmasın

Okan Yılmaz Bursaspor için KARİYERİNİ feda etmiştir
    niye feda etmiştir çünkü kendini bu takımdan üstün görmeye çalışıordu.sen bursasporun çekini yazdıran birini içine sindirebilirmisinki.okan yılmaz bu işte

Quote Originally Posted by syb
    niye feda etmiştir çünkü kendini bu takımdan üstün görmeye çalışıordu.sen bursasporun çekini yazdıran birini içine sindirebilirmisinki.okan yılmaz bu işte
    Adam kariyerinin en parlak döneminde Avrupa'dan birçok kulüple birlikte 3 İstanbul takımının teklifinide reddetti. İnsanları sadece hatalarıyla yargılamayın

Adam kariyerinin en parlak döneminde Avrupa'dan birçok kulüple birlikte 3 İstanbul takımının teklifinide reddetti. İnsanları sadece hatalarıyla yargılamayın
    evet marsilya ya transfer oldu sonra orda yapamayacağını anladı 1 hafta sonra bursaspor ona 300 bin dolar para ödeyip geri aldı.bunu biliyorsundur umarım

syb olayları iyi bilmiyorsun, Marsilya'ya gittikten sonra ailesiyle konuşuldu ve ikna edildi. Babası "Oğlum Bursa çocuğudur" dedi. Taraftarlar kendisine, ailesine küfür etmese Okan jübilesini Bursa'da yapardı

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yenal yıldız olur!

Volkan Bekiroğlu`nun sakatlanmasının ardından üç hafta sonra ilk 11`de forma şansı bulan İsmail Güldüren her zaman göreve hazır olduğunu söyledi. İsmail, `Profesyonel futbolcuyuz. Nasıl görev verildiğinde oynuyorsak, oynamadığımızda da bekleyeceğiz. Trabzonspor maçında şans geldi. Çok iyi oynadığımız maçta galip gelmek isterdik. Bu oyunu ileriki haftalarda sergilersek sanırım üst sıralarda kendimize yer edininiz` dedi.

AVRUPA`DA OYNAYABİLİR

Ömer Erdoğan`ın yaptığı hareketin penaltı olmadığını da savunan İsmail, `Böyle pozisyonlarda penaltı çalınıyorsa bir maçta sanırım 5-6 tane penaltı verilmesi gerekiyor. Böyle ucuz şekilde penaltı çalınmamalı. Trabzonspor`a gol atan Yenal kardeşimiz bence iyi çalışırsa ve futbola kendini verirse Türkiye`nin en iyi oyuncularından biri olacaktır. Bu işe kendini adar ve daha istekli olursa belki de Avrupa`da oynayabilir. Yetenekli bir arkadaşımız` diye konuştu.

Kaynak:Olay Gazetesi
    Yenal çok beyendiğim bir oyuncu.Top tekniği çok yüksek bence Avrupa olmasa bile Galatasaray Fenerbahçe gibi klüplerde oynayabilir...

Biz kupa takımıyız

Fortis Türkiye Kupası 2. kademesinde Akçaabat Sebat eşleşmesini değerlendiren Bursaspor Teknik Direktör Raşit Çetiner, kupada iddialı olduklarını söyledi.

Daha önce kupa kazanmış bir takım olarak bu turnuvaya ağırlıklarını koymaları gerektiğini belirten Çetiner, "Geçen sezon kupaya erken bir şekilde veda etmiştik. Ancak bu kez daha dikkatli olacağız ve Sebat'ı eleyip yolumuza devam etmek istiyoruz. Ayrıca, Süper Lig kulüplerinin bu turdan itibaren kupaya dahil olması da çok iyi oldu" dedi.

YAŞANDI VE BİTTİ
    Akçaabat Sebatspor ile geçen sezon deplasmanda yaşadıkları bazı olaylara da değinen tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunlar yaşandı ve bitti. Geçtiğimiz hafta Rize'de çok iyi ağırlanarak kendimizi mutlu hissettik. Biz de Akçaabat Sebatspor'u burada en iyi şekilde misafir ederek, onların mutlu olmasını sağlayacağız. Güzel bir karşılaşma olacak. Ancak kazanan taraf olarak turu geçmek istiyoruz. Benim, oyuncularıma güvenim sonsuz."

Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Nesil
    2005
    Yer

walla hocam pek umutlanma onlara bursada mutlu olamaz.gönül isterki birşey çıkmasın ama çıkmazsa ben dişimi kırarım...
    not:şimdi birde çıkmıyomuş

www.showtv.net.com/spor adresinde geçen hafta sona eren "Sizce yeni sezonda hangi takım Süper Lig'e damgasını vuracak?" anketi sonuçlandı.

İlgili Anketin Linki:
    http://www.showtvnet.com/spor/anket/...m=&anketno=143

89.317 kişinin katıldığı oylamada Bursaspor 1.sırada yer aldı ve anket aşağıdaki şekilde sonuçlandı.

....Takımlar .........Yüzde--Oy Sayısı
    1- Bursaspor ....... 26% -- 23383
    2- Galatasaray .... 24% -- 21471
    3- Fenerbahçe .... 23% -- 20900
    4- Beşiktaş.......... 18% -- 16839
    5- Kayserispor...... 3% -- 3531
    6- Trabzonspor..... 3% -- 3193

Ankete Toplam 89317 Kişi Katılmıştır. İlgili Ankete "ANKET ARŞİVİ" inden bakabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bursam ust ust galibeiyet alarak yukarlara damgasını vuracakk.

Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri