kusura bakma şimdi dışarı gidiyorum geldiğimde hallderim fırında yanıcaklar ama neyse![]()
kusura bakma şimdi dışarı gidiyorum geldiğimde hallderim fırında yanıcaklar ama neyse![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaşlar Juve haberleri dediniz de ben şunu merak ediyom İtalya Kupasında ilk turda elendi diye bişey duydum. 4-5 gündür internet tv pek takip edemedim, bu haber doğru mu?
neyse sonra hallederiz..yada ben bulurum..ii gezmeler sanaOriginally Posted by Nedvedmania
eweet napoli ye elendi..normal süre 2-2 bitti.uzatmalar 3-3 bitti..penaltılar napoli kazandı..böylece napoli-parma eşleşmesi olduOriginally Posted by sekopej
abi penaltılarda yenilmesi normal ben buffonun penaltı tuttugunu görmedim daha oyun içinde dünyanın en iyi kalecisi fakat söz konusu penaltıysa uffon en aşagılarda kalır...Originally Posted by tardelli11
su an için penaltılarda başarılı olamasada yinede dünyanın en iyi kalecesi..Originally Posted by nekop
Tabutuma Juventus bayrağı örtülsün
Pankreas kanserine yenik düşen Pavarotti'nin açıklanan vasiyeti oldukça ilginç!
Pankreas kanserine 71 yaşında yenik düşen İtalyan tenor Luciano Pavarotti, bugün Modena Katedrali’nde yapılacak cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.
Cenaze töreninde varisi olarak kabul ettiği bir diğer İtalyan tenor, görme özürlü Andrea Bocelli, Pavarotti’nin en çok sevdiği Giacomo Puccini’nin "Turandot" operasından "Nessun Dorma" aryasını Modena Katedrali’nde org eşliğinde söyleyecek. 38 ülkenin çeşitli televizyon kanalları cenaze törenini naklen yayınlayacak.
İtalyan Hava Kuvvetleri’ne bağlı gösteri akrobasi timi "Frecce Tricolori" (Üç Renkli Oklar) cenaze töreni sırasında Modena kenti üzerinde 25 dakikalık saygı uçuşu yapacak.
Bu akşam Milano San Siro Meazza Stadı’nda oynanacak İtalya-Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı öncesi düzenlenecek seremonide Pavarotti’nin sesinden "Vincero" aryası dinlenecek. Pavarotti aile mezarlığında toprağa verilirken kendi arzusu ile tabutunun üstüne koyu taraftarı olduğu Juventus’un bayrağı konulacak.
al bakalım tardelli
http://www.youtube.com/watch?v=x3IMTGXmnSk
http://www.youtube.com/watch?v=6RzngxQPC88
http://www.youtube.com/watch?v=zitb_PDIjtE
http://www.youtube.com/watch?v=7z6Vv29q-Us
al sana bide pes 5 de attığı gol
http://www.youtube.com/watch?v=TyPcuYSbB_g
DAHA İSTERMİSİN![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben gördümOriginally Posted by nekop
2003 Juventus'un real madrid karşısında tarih yazdığı geceyi unutabilirmisiniz
figo'nun penaltısını kurtarmıştı,ayrıca roma maçındada totti'nin nı kurtardı,bunlar en akılda kalanlar
napoli olayında ise Buffon penaltı kullandığı için bir terslik oldu,123 de gol yemekte buna dahil
saol ben baktım bunlara..pes 5 i anlayamadım amaOriginally Posted by Nedvedmania
yaw penaltılarda o anda aklına neresi gelirse oraya atlar kaleci..penaltı kurtarmak daha cok şans işidir..buffon mevkisinde dünyanın en iyisidirOriginally Posted by nekop
Evet şans işidir ama penaltı kurtarma konusunda uzman olanlar da var.Mesela Lehmann.Çok az yanılıyor.Almanya-İsveç maçındaki Larsson'un penaltısında adam uçmadı bile yerinde durdu topun dışarı gidişini seyretti.İşi biliyorOriginally Posted by GONZALO
Ama Buffon 1 numara her zaman.
juventus lu oyuncular italya nın aldığı 4 dünya kupasında etkili olmuş we kadronun omurgalarını oluşturmuşlardır..
italya-1934(1. şampiyonluk)-9 juventus lu futbolcu
fransa-1938(2.şampiyonluk)-2 juventus lu futbolcu
ispanya-1982(3.şampiyonluk)6 juventus lu futbolcu
almanya-2006(4.şampiyonluk)5 juventus lu futbolcu
forza juve
juventus italya da en çok taraftara sahip olan kluptür..11 040 000..bu da italya nüfusunun %35 i etmektedir we dünyada en çok taraftara sahip klüpler arasında yer almaktadır..((Doxa enstitüsü-L'Expresso’s..nisan 2006 tarihinde belirlenmiştir))
kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/Juventu...Player_records
juvenin italya futbolundaki yeri büyük
Juvenin Dünya futbolundaki yeri büyük.
Bir yıl sonra gene 1. ligdeler 2 yıl sonra da Şampiyonlar Ligi olmad Uefa'ya giderler.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
sağolun arkadaşlar,bilgisayardaki sorun nedeniyle,foruma pek giremiyorum,1-2 gün içinde İnşallah hallolmuş olacakOriginally Posted by dick
yarın Rimini liyim
kızdırmak için sölemedim yanlış anlamayın. sadece fiorentina lı olmamdan dolayı juveyi sevmiyorum.Başlık açılmış bende görüşümü belirtiyorum.
bizim de bu durumda inter i tutmamız gerekiyoOriginally Posted by TaşkınMahmut
..ama asla tutmicamız için yrn fio luyuz..inter i darmadağan eder inşallah
REAL ZARAGOZA – JUVENTUS 2-1![]()
GOALS: D. Milito 18 dak. and 43 dak., I**uinta 34 dak.
REAL ZARAGOZA
Lopez Valleyo (Miguel 72 mins); Ayala (Sergio F. 46 mins), Diogo (Chus Herrero 59 mins), Juanfran (Oscar 72 mins), Pavon; Luccin, Aimar (Oliveira 46 mins), Gabi (Celades 59 mins), Generelo; Sergio Garcia (Cuartero 72 mins), D. Milito (D’Alessandro 46 mins)
Manager: Fernandez
JUVENTUS: Belardi; Birindelli, Boumsong (Ariaudo 44 mins), Legrottaglie, Molinaro; Zanetti, Nocerino (Almiron 24 mins), Nedved (Dante 76 mins); I**uinta (Castiglia 76 mins), Palladino (Esposito 46 mins), Olivera (Rink De Camargo 63 mins)
Oynatılmayan Yedekler: Novembre, Vanstrattan, Zebina
Manager: Ranieri
Hakem: Carlos Cros
Sarı Kartlar: Diogo 33 dak., Sergio F. 54 dak., Birindelli 56 dak., Juanfran 71 dak., Almiron 75 dak.
senin rimini duman olacak!Originally Posted by TaşkınMahmut
Originally Posted by Del Piero_10
n:
delpiero sen bulursun bi buraya italya 2. liginin fixtürünü koysana![]()
bulurumda bilgisayara moratti virüsü girdiOriginally Posted by Nedvedmania
yarın Full performance devam edeceğim İNŞALLAH
ok geçmiş olsun
bu arada fifada juveyle şampiyonlar ligi şampiyonu oldumdelpiero ceza sahası dışından rövaşata attı (golden gol de final maçında
)
ben forwete david villa yı aldım..baya ii..fifa oynarken delle alpi dolu oluo..çok hoşuma gidio...gerçek olmasadaOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
![]()
zaragoza as kadrosuyla çıkmış milito aimar oliveira ayala falan juventus ise yedek zaragozanın kuruluş yılı olduğu için kazanması normal.
bende fifa da juveye 5 attım![]()
juventusun fazla onemsemedigi belli yedekleri denemis hoca yenilmesi normal yine de iyi bir sonuc neredeyse tum takım yedek ve 2-1 zaragoza iyi bir takım sonucta
Juventus'un tüm maçları Eurosport 2'de
digiturk 74
Canlı yayın,maç yarın,saatini tam olarak bilmiyorum,öğleden sonra akşam üstü
helal Eurosport