-

BURSASPOR'A GELDİM ÇÜNKÜ...
Türkiye'de gol kralı olmuş Zafer için bitmek bilmeyen bir zaman dilimi olmuş. En son 27 Mayıs 2004 yılında Konyaspor formasıyla Fenerbahçe filelerini sarstıktan sonra, mütevazi davranıp söylemese bile kendisi için kahır günlerinin başlayacağı Sarı Lacivertli kulübe transfer olan deneyimli oyuncu, bugünlerde ise, futbollu günlere yeniden döndüğü için oldukça hırslı.
TRANSFERİM KISA SÜRDÜ
Sakaryaspor'u attığı iki golle büyük bir baskıdan kurtulan Zafer Biryol, o an yaşadığı duygu ve düşünceleriyle birlikte, hedeflerini Bursa hakimiyet'le paylaştı. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılmayı kafaya koyduğunu ancak, birçok teklif gelmesine rağmen anlaşma sağlayamadığını dile getiren golcü futbolcu, "Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala sabah menajerim aradı Bursaspor'un istediğini söyledi. Aradan birkaç saat sonra da anlaşma sağladık. İyi ki de buradayım. Çünkü, hedeflerimi gerçekleştirebilirim" dedi.
TAÇ GİYMEK İSTİYORUM
Gol atmanın gerçekten büyük bir zevk olduğunu kaydeden Zafer, sözlerini şöyle sürdü: "O duygu anlatılmaz yaşanır. Uzun bir aradan sonra hem de iki gol atmak beni mutlu etti. Statlarda anons yapılıyor ya, yeniden -Zafeerrr Biryoooll- ismini duyup, tribünlerde dalgalandığını hissetmek gerçekten güzel. Ayakların adeta yerden kesiliyor. İnsana tuhaf bir şeyler oluyor. Muhteşem bir taraftarımız var. Açık söylemek gerekirse, her maçta gol atıp, ikinciye gol kralı olmayı çok istiyorum. Tüm hedefim tacı yeniden takmak."
SEVGİLERİNİ KAZANDIM
Hayatına damgasını vuran olayın da, ablasına verdiği ilik naklinin olduğunu anımsatan deneyimli futbolcu, "Bu olay üzerimde tabii ki etki yaratmıştır. İnsanların bir anda, daha fazla sevgisini kazandım. Hatta geçenlerde biri arayıp, benim böbrek nakli yaptırdığımı zannetmiş ve kendisinin de böyle bir olayı olduğunu söyledi. Bana, nasıl bir ameliyat olduğunu sordu" diye konuştu. Zafer, son olarak Bursa'yı çok sevdiğini ve uzun yıllar bu kentte futbol oynamayı arzu ettiğini de sözlerini ekledi.
Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)

Timsah`ta hayat var
"Bursaspor, Süper Lig`deki son 7 sezonun en parlak günlerini yaşıyor. Raşit Çetiner yönetiminde çıktığı 5 maçtan 8 puan toplayıp, beşinciliğe yerleşen yeşil beyazlılar, camiayı da mutlu ediyor."
YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
İki yıllık Lig A sürgününün ardından Başkan Levent Kızıl ve Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde şampiyonluk apoleti takarak Süper Lig`e dönen Bursaspor, son 7 sezondaki en parlak günlerini yaşıyor... Yeşil beyazlı takımın Süper Lig`de mücadele ettiği sezonların 5. haftalarını irdelediğimizde 5 maçta alınan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle toplanan 8 puanla gelen 5.lik camianın yüzünü güldürdüğü gibi, geleceğe de umutla bakılmasını sağlıyor.
GORDON`LA ZİRVEYİ GÖRDÜK
Yeşil beyazlı ekibin Süper Lig`deki son 12 yılında ise en başarılı sezon İngiliz teknik adam Gordon Milne`in çalıştırdığı 1996-97 sezonu olarak göze çarpıyor. Bursaspor, 5 maçta aldığı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 11 puanla Süper Lig`in zirvesinde yer almıştı. Yeşil beyazlı takım ertesi sezonda aynı periyodu 10 puanla bu kez 4. sırada tamamlamıştı. Raşit Çetinerli Bursaspor, 5 maçta topladığı 8 puanla ve 5. likle son 12 sezonun sıralamasında 3. sırada yer alıyor.
Kaynak: Bursahakimiyet

Bursaspor, Antalya`ya hareket etti
Bursasporumuz, Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçı için Karayolu ile Antalya`ya hareket etti.
20 Kişilik kadroda sakatlıkları bulunan Yavuz Eraydın, Veli Acar, Mehmet Yılmaz, Serdar Aziz ve Ömer Aysan Barış yer almıyor. Kadroda yer alan futbolcular ise şöyle;
Egemen Korkmaz, Orhan Alemdar, Sinan Kaloğlu, İbrahim Dağaşan, Ömer Erdoğan, Volkan Bekiroğlu, Ömer Çatkıç, İsmail Güldüren, Cornel Frasinean, Daniel Pancu, Velice Sumulikoski, Edmar De Souza, Bekir Ozan Has, Eser Yağmur, Cumhur Bozacı, Hasan Yiğit, Burak Akdiş, Zafer Biryol, Yavuz Özkan, Yenal Tuncer
Yöneticimiz Murat Yanıklar`ın kafile başkanlığını yaptığı kafile Sirene Golf Otel`de konaklayacak.
Genel Sekereterimiz Murat Yanıklar yaptığı açıklamada takımın üst üste aldığı galibiyetler ile iyi durumda olduğunu belirterek, hedefin Antalya maçınıda kazanıp seriye devam etmek olduğunu söyledi.
Kaynak: Bursaspor.org
Mesaj Yetkileri