Sayfa 23 / 25 İlkİlk ... 132122232425 SonSon
661 ile 690 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

inş. bursa_mc. Eğer önümüzdeki Antalya deplasmanı ile bir sonraki hafta kendi sahamızda Sivas'tan toplam 6 puan alırsak Fenerbahçe karşısına Lig 2.si veya 3.sü olarak çıkabiliriz. Çünkü rakiplerimizin puan kaybedebileceği kritik maçları var. 8 hafta Fenerbahçe karşısına Lig ikincisi ve Lig üçüncüsü olarak büyük bir moralle çıkabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Manisaspor gençler ile oynuyoo
    beşiktaş gs ile oynuyo
    bu maçlarda rakıplerimizin puan kaybetmesi çok yuksekk

5 hafta boyunca galibiyet yüzü göremeyen Antalyaspor deplasmanı çok zor geçecek ama tabiki kazanabilecek güçteyiz.

Lig sırası : 5. Bursaspor..... 5maçta 2galibiyet 2beraberlik 1mağlubiyet
    Lig sırası : 16. Antalyaspor. 5maçta 0galibiyet 3beraberlik 2mağlubiyet

Yılmaz Vural'ın açıklaması:

Raşit Çetiner'in açıklaması:

İki tarafta çok istekli ve şüphesiz çok müthiş bir maç olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    36'-42' Kuzey Paralelleri, 26'-45' Doğu Meridyenleri

Yarın Antalya'da öncelikle Zafer Biryol'dan goller bekliyoruz. Zaten 4 tane cengaver Türk defans oyuncuları sağlam. 5 maçta 4 gol kendi kalemizde gördük ligde en az gol yiyen takımların arasındayız. Antalya bu yüzden bu defansı aşmakta çok zorlanacak. Sistem anlayışı olarak İtalya modeli gibi defansif oynuyoruz. Sanırım Antalya atak oynayacağı için açıklar verecek bize bu fırsatları değerlendirmek kalıyor. Kaliteli futbolculara sahibiz ve kaliteli bir futbolla Antalya'yı yeneriz. Bizde oyunu çirkinleştirmek yok. Güzel futbol temiz skor

Moralli ve moralsiz takımlar karşı karşıya gelecek Antalyaspor 5 maçta hiç galip gelemedi ve 3 puan için müthiş mücadele edeceklerdir. Otoriteler Bursaspor galibiyete daha yakın olan taraf diyor çünkü çıkış yakalayan Bursaspor bu maçı kazanarak zirveye, üst sıralara oynamaya devam edecek.

beyler forumdaki bursaspor luların sayısı baya bi fazla gibi
    siz herhangi bir etkinlik yapıyor musunuz bursa taraftarları ya da turksportal bursasporlular gıbı cunku ben de bu yaz bursa ya taşındım sakarya maçı hariç bütün maçlarını .zledim onda da tatildeydim acaba böyle bir etkinlik ya da paylaşım türü gibi şeyler varsa yazabilir misiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence bu mac berabere gibi

Quote Originally Posted by mgokalparslan
    beyler forumdaki bursaspor luların sayısı baya bi fazla gibi
    siz herhangi bir etkinlik yapıyor musunuz bursa taraftarları ya da turksportal bursasporlular gıbı cunku ben de bu yaz bursa ya taşındım sakarya maçı hariç bütün maçlarını .zledim onda da tatildeydim acaba böyle bir etkinlik ya da paylaşım türü gibi şeyler varsa yazabilir misiniz
    Herhangi bir etkinlik yok ama etkinlik genelde Bursaspor özel taraftar sitelerinde her türlü etkinlik, sosyal aktivite zaman zaman düzenleniyor. 2 adres vereyim forumlarına üye olup bakabilirsin.

www.bursasporluyuz.net
    www.bursasporum.com

Akdeniz Timsah görsün

Dereli, geçtiğimiz sezon Antalya'da oynanan ve Bursaspor'un 1-0 yendiği maçta da düdük çalmıştı. Bursaspor'da sakatlıkları süren Yavuz Eraydın, Veli, Ömer Aysan ve Mehmet Yılmaz Akdeniz'e götürülmedi.

TEK HEDEF 3 PUAN
    Ev sahibi Antalyaspor'da ise hedef mutlak galibiyet. Ligde 5 maç sonunda galibiyeti bulunmayan kırmızı beyazlılar bu karşılaşmaya dönüm maçı olarak bakıyor. Akdeniz ekibinin Genel Direktörü Yılmaz Vural kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade ederken, futbolcular da bu maçta 3 puanla tanışacaklarını iddia ettiler. Antalyaspor'da hafif sakatlıkları bulunan İlyas ve Levent'in bu önemli karşılaşmaya yetiştirilecekleri belirtildi. Ev sahibi ekipte cezalı futbolcu bulunmuyor.

STAT: Atatürk
    SAAT: 20.00
    HAKEM: Selçuk Dereli

ANTALYASPOR

Oscar Cordoba
    Uğur
    Volkan
    P.Dziewicki
    J.Bieniuk
    S.****nez
    Ali Bilgin
    İdris
    İlyas (Metin)
    Taner Gülleri
    P.Straka

BURSASPOR

Ömer Çatkıç
    Hasan Yiğit
    İsmail Güldüren
    Ömer Erdoğan
    Volkan Bekiroğlu
    Cumhur Bozacı
    Sumlilikoski
    Orhan
    Frasineanu
    Pancu
    Zafer Biryol

Kaynak: Bursa Haber

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

maçı lig tv veriyo mu yaw

Quote Originally Posted by bursa_mc
    maçı lig tv veriyo mu yaw
    hayır vermiyormuş ilk önce vercez dediler sonra yok vermicez dediler bende tam bilmiyom aslında...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw ozgene gidecektım maçı izlemeye,yıne radyoya mı talım kalacaz

Lig TV daha önceden maçı vereceğini Digitürk resmi sitesinde yayınlamıştı daha sonra vazcaydı. Lig TV maçı vermeyecek.

Antalyaspor - Bursaspor

Bursasporumuz Süper Ligin 6.haftasında bu akşam saat:20:00 da Antalyaspor`a konuk oluyor.

Karşılaşmayı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Bursasporumuzda sakat oyuncularımız Yavuz Eraydın, Veli Acar,Ömer Aysan Barış, Mehmet Yılmaz ve Serdar Aziz forma giyemecekler. Maç saatinde havanın açık ve 27 C olması bekleniyor. Antalyaspor - Bursaspor karşılaşmasının biletleri ise kale arkaları 5 YTL, Maraton 20 YTL, Numaralı Tribün ise 50 YTL... Karşılaşma Radyo`dan Olay Fm, internettede resmi sitemizden canlı olarak yayınlanacaktır.

Kaynak: Bursaspor.org

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kesinlıkle inanıyorumki galibiyetten başka bişi düşünmüyom

Hız kesme Bursa

Yeşil beyazlılar, saat 20.00`de başlayacak karşılaşmada Antalyaspor`u yenip üst üste üçüncü galibiyete imza atmak istiyor

BU SERİ SÜRMELİ

Süper Lig`e iyi bir başlangıç yapamamasına karşın son 3 maçından 7 puan çıkaran ve 5. sıraya yerleşen Bursaspor bu akşam Akdeniz`de sahne alıyor... Geçen hafta kendisi gibi ligin yeni ekibi olan Sakaryaspor`u 3-1`lik skorla dize getiren yeşil beyazlılar bu kez Antalyaspor`un konuğu oluyor. Atatürk Stadı`nda saat 20.00`de başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesinin FIFA kokartlı hakemi M.Selçuk Dereli yönetecek.Dereli`nin yardımcıları Mustafa Sönmez ve Erdinç Sezertam.

KOZUMUZ PANCU-ZAFER

Maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayarak iki gün önceden güneye inen Bursaspor`da sakatlıkları süren kaleci Yavuz Eraydın, Ömer Aysan Barış ve Veli Acar`ın dışında eksik bulunmuyor. Tüm planlarını galibiyet üzerine kuran Teknik Direktör Raşit Çetiner bu akşamki maçta sağ kanatta Orhan`a görev verecek. Bursaspor, Pancu-Zafer Biryol ikilisiyle rakibini avlamayı hedefliyor. Yılmaz Vural`ın çalıştırdığı Antalyaspor`da ligdeki ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Kaynak:Olay Gazetesi

Quote Originally Posted by bursa_mc
    kesinlıkle inanıyorumki galibiyetten başka bişi düşünmüyom
    Evet aynen galip gelirsek zirveye demir atıyoruz, ortak oluyoruz. Bu da bizi daha da ateşler ve her hafta galibiyet için asılmaya bir moral kaynağı olur. Herşey olumlu gidiyor bir kaza olmaz inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

onumuzdeki iki maçı alırsak fener maçınıda alırız diye düşünüyorum.

goollllllllllllllllll danıel pancuuuu

2 olduuu velice sumilikovski gooollllllllll

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FORTIS TURKİYE KUPASI 2.KADEME
    Bursaspor:3-0:A.Sebatspor
    Zafer
    Burak
    Hasan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default levent kızıl dan ozel açıklamalar

İşte röportaj ayrıntısı;

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl bugünlerde çok dertli... Bir yanda iki haftalık kötü gidiş nedeniyle tribünlerde başlayan aleyhteki tezahüratlar, diğer yandan üst üste gelen ceza ve hakem hataları Kızıl`ı çok etkilemiş... Taraftarın davranışını eski bir senaryonun yeniden sahnelenmesi olarak görüyor, "Artık Federasyona iyi gözle bakamıyorum" diyor ve Beşiktaş maçı içinse şimdiden uyarıyor Levent Kızıl...

MARATON: Başkanım öncelikle Sivasspor maçı sonrasında taraftarın tepkileri vardı. Bu konuda söylemek istedikleriniz var mı?

LEVENT KIZIL : Geçen sezon Antalyaspor maçından sonra da benzeri olaylar yaşandı. Bunların aynıları oynanmış senaryolar. Eski başkan Hikmet Şahin dönemdeki senaryoların aynısı oynanıyor. Ben Bursaspor için işimi gücümü bırakmışım, profesyonel başkan gibi 24 saatimi bu işe ayırmışım. Takımı hiç borca sokmadan buraya kadar gelmişiz. Bağış sistemi kurmuşuz. Şimdi o bağışları yapanlar söz verdikleri paraları vermiyorlar. Hikmet Şahin döneminde de bunlar vardı. Bursaspor’un İddaa gelirleri üzerinde temdit var. Bir trilyon para alacak olarak bekliyor. Önümüzdeki ay bu 1,7 trilyon olacak. Ben bunları hayırlı şeyler olarak görmüyorum. Takım 70. dakikada gol atıyor ama yuhalıyorlar. Gerçekten bunlarla bir yere varılmaz. Eski Bursaspor geri geliyor. Aynı böyleydi eski Bursa’da. Bu bir senaryo. Daha öncede oynanmıştı yine oynanıyor. Bursasporlu futbolcular küme düştüğü sene son haftaya kadar bir tane aleyhte tezahürat yoktu. Bu takım lige çıkmış. Hedefi bu sezon ligde kalıcı olmak. Bu doğrultuda hedefinden sapma söz konusu değil. Altı haftada 8 puanı var. Buna rağmen protesto ediliyorlar.

MARATON: Yani para vereceğini söyleyenler bu ödemeleri yapmıyorlar mı?

LEVENT KIZIL : Bakın bu sezon biz 4,5 trilyon reklam geliri, 4 trilyon hasılat geliri yaratmışız. Belediye her türlü desteği veriyor. Tüm şartlar uygun ama alacağımızı alamıyoruz. Bunun dışında birde geçmiş dönemden kalan borçları ödüyoruz. Daha bugün 1998 yılında yapılan bir transfer yüzünden mahkeme kararı geldi.

MARATON: Peki Sivasspor maçı hakkındaki düşünceleriniz ne? Maçın hakeminin tartışmalı kararları vardı.

LEVENT KIZIL : Maçın hakemi Abdullah Yılmaz, Sivassporlu Balili’nin sarı kartı olmasına rağmen yaptığı harekete ikinci sarı kartı vermedi. Herkesin gözünün önünde olan bir olay. Kırmızı kart görmesi gereken oyuncu bize gol attı. Ömer Erdoğan’ın hareketini son adam olarak yorumluyor ve direk kırmızı veriyor. Bursa’nın üzerine oyun oynanıyor diye düşünüyorum. Ben her zaman MHK Başkanı Mustafa Çulcu ve Federasyon hakkında iyi niyetli düşündüm ama artık iyi niyetimi kaybediyorum.

MARATON: Bursaspor üzerinde oyunlar oynanıyor dediniz, bunu biraz açar mısınız?

LEVENT KIZIL : Artık ben Federasyona iyi gözle bakamıyorum. Sakarya - Bursa maçı oynandı. Bursaspor seyircisi olaylara karışmadığı halde iki takıma da saha kapatma cezası verdiler. Hemde Perşembe günü verildi bu ceza. Tahkimden döndü ama iki takımda sonuçta ceza aldı. Şimdi bakıyorsunuz bizim oynadığımız Antalya maçında oyun tam 7 dakika durmuş. Sahaya bir sürü koltuk atılmış. Verilen ceza 60 milyar para cezası. Bu böyle geçiştirildi. Şimdi Ceza Kurulu Başkanı ve üyelerinin hepsi birbirinden kaliteli insanlar. Ama bir hafta önce bir kişi yaralanmış diye, ortada kanıt bile olmadan iki takıma da saha kapatma cezası veriliyor, bir hafta sonra televizyon görüntüleri ile alenen ortada bir olay 60 milyar cezayla geçiştiriliyor. Bunu ben anlayamıyorum. Camiama nasıl anlatacağım? Taraftarımız üzerindeki güvenimizi kaybettik. Sakarya maçı sonrasında “Biz bir şey yapmadık ceza aldık. Yapsak ta alacağız ne fark ediyor ki?” demeye başladılar. Bunu nasıl izah edeceksiniz? Şimdi Haluk Ulusoy Federasyon’un başındaki en yetkili ve futbolun bütün inceliklerini bilen biri. Alsın, iki maçı ve verilen cezaları şöyle bir yan yana koysun. Bakalım vicdanları rahat edecek mi? Ben Antalyaspor’un ceza almasını kesinlikle istemem. Ama yapılan olay yanlış. Alsınlar iki cezayı karşılaştırsınlar.

MARATON: Başkanım gündemdeki bir diğer konu da Beşiktaş – Ankaragücü maçı öncesinde yaşanan olaylar. Burada Bursaspor taraftarının da bulunduğu iddia edildi.

LEVENT KIZIL : Ne alakası var? Aynı gün Bursaspor’un evinde maçı var. Niye kalkıp Bursaspor taraftarı oraya gitsin? Ankaragücü taraftarı ile Bursaspor taraftarı dosttur. İki takımın ortak atkıları var. Bir tarafı Sarı Lacivert, diğer tarafı Yeşil Beyaz. Şimdi orada Yeşil Beyaz atkı görüp Bursaspor taraftarı olay çıkarttı denilmez.

MARATON: Peki Bursaspor ile Beşiktaş taraftarı arasındaki bu yaşanan gerginlik nereye varacak? Bunun önüne nasıl geçilecek?

LEVENT KIZIL : Bu olayın böyle olması kötü oldu. Ama bunu ben nasıl engelleyeceğim? Ben küfür etmeyin dedim. Beşiktaş’ın aleyhine bizim maçlarımızda küfürler oluyordu. 6 haftadır tek bir küfür olmadı. Ama Sakarya maçındaki cezanın ardından tribünlerdeki etkinliğimizi kaybettik. Onca çabamız boşa gitti. Şimdi bu noktada benim fikrim iki il güvenlik kurulunun ortak bir toplantı yapması. Toplantı yapılır. Bursa’daki maça Beşiktaş seyircisi, İstanbul’daki maça da Bursaspor seyircisi ortak karar alınarak götürülmeyebilir. Şu anda yapılabilecek tek mantıklı hareket budur. Aksi takdirde hem Beşiktaş, hem Bursaspor bu durumdan zarar görecektir. İki takımın taraftarının deplasmanlara gitmesi halinde olay yaşanmaması imkansız gibi. İnsanların canları yanabilir. Benim aklıma gelen tek fikir bu.

MARATON: Bu bir kalıcı çözüm değil. Kısa vadede etkili olabilir ama uzun vadede sonuçları ne olur?

LEVENT KIZIL : Bu yıl ve gelecek yıl benzeri uygulamaların yapılması halinde umarım ortalık yatışacaktır.

MARATON: Önünüzde bir Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe karşısında beklentileriniz ne?

LEVENT KIZIL : Fenerbahçe kendi sahasında çok güçlü bir takım. Deplasmanda zorlanıyor ama evinde iyi. Bizim iki haftadır süren bir kötü gidişimiz var. Ama moralleri bozuk olsa bile Bursasporlu futbolcular çıkıp sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Kolay teslim olmayacağız. Buraya biz ligde iyi bir konumda ve son iki haftadaki puan kayıplarını yaşamamış olarak farklı bir şekilde gelmek isterdik. Bir avantajımız şu olabilir; Fenerbahçe her ne olursa olsun UEFA kupasında bir maç oynayacak. 21:45 gibi geç bir saatte başlayacak bir maç. Dolayısıyla yorgunluk olabilir. Bunların hepsi futbolda önemli etkenler. Ama Bursa çıkıp elinden gelenin en iyisini yapacak.

kaynak:bursaspor.org

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ne zamandan beri Bursaspor başlığını yanlız bırakmıştık.Dün çok iyi bir oyun sergilememize rağmen sivas galibiyeti tattı.Maç aşırı Fair Play havasıyla oynandı.Ancak Herve Tum'un sakatlanıp çıkması bütün oyun düzenimizi bozmuştu.Sivasta Muhammet kanatları çok güzel kullandı.Sonuç olarak Sivası kutluyorum ama haketmediğimiz bir puan kaybı yaşadığımızı düşünüyorum.Hakemleri eleştirmiyeceğim çünkü sonucu değiştirmiyeceğini biliyorum...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer

Bence çok güzel olmuş.Ama biraz uzun bunu stadta söyleyemeyiz gibime geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah Bursaspor'u istenilen yere taşır başkanımız. Takımın paraya ihtiyacı var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Adamin ne kadar parasi var Insallah alt yapiya daha fazla önem verir...

Nesil
    2005
    Yer

Bursamıza hayırlı olsun(denize düşen yılana sarılır.)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Nesil
    2005
    Yer

Şu resimlere bakbe bu resimler beni geçen senelere götürdü.Ne yazdığını altından okumaya çalışırdık hey gidi günler.Güzel günler...

Nesil
    2007
    Yer
    34

güzel görüntülerde
    ÜLKER bölümü dikkatimi çekti
    anlaymadım ne olduğunu
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Beşiktaş maçının ikinci yarısında sadece ve sadece adam paylaşımına kurban gittik ve o maçı kazanma şansımız yüksekti. Kral Zafer Biryol'u da etkili olamadığı 2 net gol pozisyonundan dolayı kutluyorum (!) Bursaspor'da daha önce de böyle krallar vardı ama sonu malum.

Bu haftanın ilk maçı Cuma günü Bursaspor-Trabzonspor.

Bu maçı kazanırız diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki sene UEFA'da olmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by teamsah View Post
    Kral Zafer Biryol'u da etkili olamadığı 2 net gol pozisyonundan dolayı kutluyorum (!) Bursaspor'da daha önce de böyle krallar vardı ama sonu malum.
    bu adam değilmi ben gol kralıyım benım ilk 11 de oynamam lazım diye..ulan sen gol atki ilk 11 de oynama şansın olsunn sen 2 gol pozisyonu gole çeviremezsenn ooo zor beklersin o formayıı. biz 2 kere gol kralı olmuş okan yılmaz ı harcadık senı mı harcamıcaz

Takımımızı Marmaris`te taraftarlar karşıladı

Marmaris kampı için Ege`ye inen Bursaspor`a sürpriz karşılama... Muğla ve Marmaris`te yaşayan Bursalı futbolseverler, yeşil beyazlı kafileyi şaşırttı. Yaklaşık 10 araçlık konvoyla Bursaspor`u Muğla`da karşılayan yeşil beyazlı taraftarlar, takım otobüsüne Marmaris Elengance Otel`e kadar eşlik ettiler. Otelin önünde teknik heyet ve futbolcularına çiçek veren taraftarlar, futbolcularla da bol bol fotoğraf çektirdiler.

Bursasporumuz devre arası hazırlıkları için Marmaris`e gitti. Marmaris`te yaşayan Bursasporluların konvoylar ile karşıladığı kafilemiz Elegance otele yerleşti.

Ayağının tozuyla kısa bir ter idmanı yapan takımımız çalışmalarına yarın yapacağı çift antrenman ile sürdürecek.

Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu Marmaris`te çok sıcak karşılandıklarını belirterek "Hazırlık çalışmalarımızı ayın 17 sine kadar Marmaris`te sürdüreceğiz. Çok güzel bir şekilde karşılandık. Belediye Başkanımız sağolsunlar şehir stadyumunu bize açtılar. Çalışmalarımız stadyumda yapacağız. Bunun yanı sıra 2 günde bir hazırlık maçı yapacağız. Ayın 11`in de Marmarisspor, 13`ün de Fethiyespor ve 15 in de daha önce Nazillispor ile oynayacağız. Daha önce yaptığımız açıklama da Muğlaspor ile oynayacağımızı belirtmiştik. Ancak Muğlaspor`un kamp programı uymadığından Nazillispor ile karşılaşacağız. Bu arada Sercan Yıldırım`dan kötü haber aldık. Kendisinin dizinde bir problem olmuş. Haberi alınca kendisini aradım. Genç olduğundan sakatlığı çabuk atlatacağını düşünüyorum " dedi.

Fotoğraflara tıklamayınız

Olay Gazetesi Spor Yazarı Mehmet Gerçeksi'den duygulu bir şiir

http://www.youtube.com/watch?v=yPkww2Da6QU&NR

Marmaris'te Bursaspor'u karşılama konvoyu

http://www.youtube.com/watch?v=IZLWhMg5YMY

Bu da Marmaris'te Hotel önünde

http://www.youtube.com/watch?v=uDEOw...elated&search=

Sayfa 23 / 25 İlkİlk ... 132122232425 SonSon

Mesaj Yetkileri