Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Git Artık Gerets

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by garandiru
    kardeş espiri yaptıkya ne var bunda geretse söz hakkı doğdu bekliyoruz onu buraya

birader espri yaparken de biraz daha dikkatli ol ben sadece gs sempatizanıyım bjk yi tutuyorum ama fanatik bir gs li olsa aranızda hoş olmayan tartışmalar geçebilirdi bu yüzden daha dikkatli ol kelimeleri seçerken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111
    yazan sen değilsin ki! iki tane mi üyeliğin var anlamadım.
    onu demiyorum ilk sayfaya bak anlarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ulumemo295
    onu demiyorum ilk sayfaya bak anlarsın
    ok senin konu başka.

Bence sonuna kadar GERETS in arkasında durmalıyız. Nasıl ki GERETS o paraların ödenmediği KÖTÜ günlerde Biz GS lilerin ARKASINDA durduysa bizde ona DESTEK olmalıyız...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Eric Gerets giderse GS cok zor durumlara duser.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets gitmeli mi, yapacağını yaptı ve daha fazla bir katkı yapamaz mı bu takıma bilemeyeceğim ama bir an önce kadro ve taktik seçim konusunda kendine bir çekidüzen vermesi lazım. Elinde bir sürü orta saha oyuncusu var ve kimi oynatsan bölgedeki oyuncu çokluğundan dolayı başka birisini neden oynatmadığın konusunda eleştiri alacaksın, üstelik bazen defans kurgusunu 4'lü yapmakta bile zorlanıyorsun zira sol bek için adam bulamıyorsun. O zaman orta sahayı kalabalıklaştır ve 3'lü defansa dön. Bunu görebilmek için dahi olmak gerekmez ki, elindeki kadro buna uygunsa kullanırsın. 4-4-2 değil de 3-5-2 oynaman gerekiyorsa öyle yaparsın. Bu kadar basit.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Gerets gib bir teknik adamın gitrmesi demek bu takımın sonunu getirir
    Diyelimki gitti kim gelecek yerine, kim böyle zor günlere karşı koymayı göze alabilecek, kim bu kadar ciddi bir kimlik ortaya koyabilecek bence Gerets'in şu takımdan gönderilmesini istemek değil düşünmek bile hatların en büyüğünü teşkil eder

Eğer gidecekse sezon sonu gitmeli, gittikten sonra Bülent yerine Hikmet Karaman gibi isimler getirilebilir.. Yabancılara tonlarca para verip, onlara sabır gösteriyoruz. O zaman Türk antrenörleride getirebiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Gerets kendi ipini kendi çekti
    Tamam istediği adamlar alınmamış olabilir ama o da inatla oynamayan adamları oynatıyor.
    Gitmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

şu yazıyı adam gibi sonuna kadar okuyan kaç kişi var çok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

bence artık eric geretsin gitmesi gerek

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eric gerets'e git desek haksızız kal desek haksızız bence... taraftarlar da artık ne yapacağını bilemez hale geldiğini düşünüyorum ben.

çünkü geçen sene galatasaray rekor puanla şampiyon yapan oyuncuları sımsıkı bağlayan takım yapan eric gerets.

oysaki bu senede tam tersini yapan eric gerets. kısacası biz bu adamın hem iyi tarafını hem de kötü tarafını gördüğümüz için doğru karar veremiyoruz. eric gerets gönderildiğinde kim gelirse gelsin bu takımı tekrardan yüreklendirecek gaza getirecek takım lazım. çünkü takım geçen seneden sonra gerçekten çok yorgun. bu yüzden geçen seneki ruhu bu sene sahaya yansıtamıyolar. bu yüzden bu kadar kötü oynuyolar anlaşamıyolar. kavga ediyolar. birbirlerine giriyolar.

bence bu takımı adam yapacak tek kişi mircea lucescu'dur. daha başka kimsede bişey yapamaz. ama bu eric gerets'in hemen gönderilmesi anlamına gelmiyor. bence ne olursa olsun eric gerets sezon sonuna kadar kalmalı. çünkü biz burdan ii ahkamlar kesiyoruz. bende dahil olmak üzere.. şööle yapılırsa daha ii olurdu falan gibilerinden ama bunun içinde olsak bence bizde gerets'in yaptığını belki de daha kötüsünü yapacaktık. bi de işin bu kısmı war.

Nesil
    2006

Geçen yıl tüm zorluklara rağmen şampiyon yaptı ASLAN Gerets oldu
    Şimdi takım tökezleyince sezon başı git gerets diyor herkes.Bu kadar kolay bir insanı harcamak zaten.Takımın inanılmaz bütçesi var kadro mükemmel gerets tek sorun gitsin şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi şuraya küfür yazacam ha
    Adam gibi okuyun şunu öyle yorum yapın ya
    Yazdıklarımı okumadan direk başlığa göre habire sallıosunuz
    Yeter artık ya
    Biz sanki gerets e kötü mü diyoruz

Nesil
    2006

Senin yazınla ilgisi yok kardeşim genel olarak konuşuyorum.

Yazına gelirsek.Sana katılmıyorum.Sadece gerets açısından bakıyorsun.Hala şampiyonluk şansımız var.Tüm takımlar kötü -vestel hariç-.Şu an ihtiyacımız olan son şey teknik direktör değişikliği.Gidecekse sezon sonu gider.Sezon ortasında gelen teknik direktörlerle başarıya ulaşanı görmedim ben.Herşey daha da kötüye gitti.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

gerets giderse bu takım biter

Gerets Kötü Bir Teknik Direktör Değil !
    Gerçekten Başarılı Takımı iyi hazırlıyan Bir Teknik Direktor fakat bazı huylarını değiştirmesi gerekiyor Bir Taktiği , Sonra Oyuncu Değişikliklerini Tam Zamanında Yapması Gerekiyor Son Dklara Sıkıştırmaması Gerekiyor Oyunu ,
    Bazen Maçların Heycanıyla Diyoruz fakat tekrar Düşününce
    Gerets Giderse Kim Gelcek ? Gelen Takıma Hemen Uyum Sağlıyabilecekmi ?
    Gelen T.Direktör Eric Gerets'den daha iyimi Olacak ? vs... Böyle Çok Soru Oluşuyor Kafamızda Bence Eric Gerets Kalmalı Gönderilecekse Ya Devre'de yada sezon sonu gönderilmeli oda maçların gidişatına göre belirlenmeli fakat bir kaç huyunu değiştirse Başarıyı Yakalar..

Galatasaray ın Eric Gerets ten daha iyi bir teknik direktör getirecek maddi duruma sahip olmadığını hepimiz biliyoruz bence çok anlamsız bir tartışma....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

souness'ı liverpool maçına getireceklerdi diye duyduydum.. bu işin aslını bile arkadaş var mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

souness'ın Türkiye'ye gelmesini çok istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Adnan Polat'ı onu istediği yönünde haberler vardı ama ne kadar doğrudur bilinmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

yani gerets daha ne yapsın?yapılan transferler ortada millet 60 milyon avroluk transfer yapıyor gs ise yerinde sayıyor buna rağmen hepsinden iyi oynatıyor yine de yaranamıyor gerçekten millet olarak birinin bize kendini beğendirmesi çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gerets gidecekte takımın başına kım gelecek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

gerets eğer bir gün bu takımdan giderse bence başına Bülent Korkmaz gelmelidir

Nesil
    2005
    Yer
    ev

yapılan tartışma yersiz vede bana göre anlamsız eğer bu takımdan birileri gönderilecekse bunlar oyuncular arsından olmalıdır, zaten Gerets'in elinde adam gibi oyuncu olsa da başarısız olsa o zaman gönderilmesini isteyenler haklı olur

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    gerets eğer bir gün bu takımdan giderse bence başına Bülent Korkmaz gelmelidir
    değişik bir düşünce tartışmaya değer
    bence Büyük kaptan çok değerli bir şahsiyet ama şu duurmdaki bir Galatasaray onu çok yıpratır

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bülent korkmaz şuanda teknik direköt olacak düzeyde diil bence.. bence biraz bu ortamda pişmesi lazım.. kaptan ancak 5-6 yıl sonra gelebilir bana göre...

bence takımın başına eski futbolcularımızdan biri glecekse bülent korkmaz dan önce SUAT KAYA gelmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gerets gitmelidir çünkü;

1) İstediği oyuncular milyon dolarlara maloluyor diye transfer etmeyip son gün Inamoto'yu getirerek, milyon dolarlık başarı bekledikleri için..

2) 05/06 sezonundaki o yokluğa, zorluğa rağmen takımı motive etmeyi başarıp şampiyon yaptığı halde, ne bir basın kuruluşunun -hoş zaten basın bizden yana hiç olmadı- ne de bir yöneticinin Gerets'e hakkını teslim etmedği için..

3) Hakemlerle puan kaybetmeye devam ettiğimiz halde halen daha herkesin sürekli kendisini suçlu ilan etmesi, diğer etkenlere -yorgunluk, sakatlık, imkansızlık vs.- kimsenin dikkat etmemesi yüzünden..

4) Liverpool maçının ikinci yarısında muhteşem bir oyun oynayıp herkesten tam not almış bir takımı taraftarı bile desteklemeye gitmediği için!!

5) Koskocaman 4,5 aydır saati 20:45'te durmuş bir yönetim arkasında durduğu için..

Umarım yeterlidir.. Sıkıntılar hala devam ediyor.. Ama Gerets'i kurban vermek şu anda çok kolay.. Neden mi? Çünkü tüzük yüzünden şu anda yönetim istifa edemiyor! Ne olursa olsun bu yönetim gidemiyor! Ve şu anda suçlanıp takımın -sözde- düzlüğe çıkabilmesi için verilebilecek en kolay kurban kendisidir.. O yüzden bırakmalı Gerets.. 3-1'den 3-3'e getirdiği için falan değil..

Peki şimdi size soruyorum.. Eğer Galatasaray, Liverpool karşısında beraberliği yakalayabilseydi o zaman Benitez'in koltuğu sallanacak mıydı? Size bir ipucu.. Benitez Liverpool'da 90'ın üzerinde bir maçtır hala KEMİK kadroyu oluşturamadı.. Üst üste 90 kusur kez farklı 11'le sahaya çıktı..

bence gerets kalmalı bu yazıyı okuyan ne dedigimi anlar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

işte ben bunun için gitsin gerets dedim yapacak bişeyi kalmadı artık artık git kendin de acı çekme bize de acı çektirme

Ben hala Gerets'in arkasındayım, eğer gerekli destek verilirse bu takımı çok iyi yerlere getirir.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri