Öncelikle maçın 90 dakikasını mağlup tamamladığımız için bu maçtan ülkeye puan getiremedik ama en azından gruplarda 4 maç oynayacağız,burdan inşallah iyi sonuçlar alırız.Açıkçası bu takımdan hiç bir şey olmaz bence.İlk yarı kötü oynamadık,2-0 ın da avantajı elimizde rahat bir oyun ortaya koyduk.Zaten dediğim gibi bu CSKA hiç iyi takım değil,bunu bugünde gördük.2 tane duran toptan özellikle ilk golde Vedran Runje'nin sayesinde maçı uzattılar ama Beşiktaş'ın ölüsü bu takımı rahat geçer,bunu da gördük bugün.
Bu Runje'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum tekrar.Adam her gelen topu sağına soluna sektiriyor.Sadece sağa sola olsa sorun değil ama adam arkaya falanda sektirme yeteneğine sahip.Bu adam nasıl yılın kalecesi falan seçilmiş anlamadım,ya da biz yanlış adam falan mı getirdik ne? ehehhehe
Neyse bende Jose Kleberson sakatlandıktan sonra Fahri'yi bekledim ama ilginç işler yapmaya devam ediyor Tigana.Birde bu maçta nedense çok agresifti.Hayır,mutlu değilse,gitmek istiyorsa falan açık söylesin,istifa etsin.Tazminat alırım umuduyla kendini kovdurmaya çalışmasın;yemezler onu.
Bu arada bu Bobo'da çok ciddi bir düşüş var bence.Geçen sene çok beğeniyordum.Bu sene daha iyi olucağına iyice saçmalamaya başladı.Bence böyle devam edecekse gönderilsin yada kiralansın.