-
arkadaslar dilenci dediniz de ben de bir animi size anlatayim:
ben bu yaz izmirde arkadaslarla dolasirken karsima benden büyük bir dilenci cikti yalvariyodu allah rizasi icin bi sadaka falan,bende dayanamadim cebimdeki son 50 kurusu dilenciye verdim ama vermez olaydim bakti diyo bu ne ulan diyerek bana dogu atti,bende cebimdeki bu sana acidimda verdim begenmiyosan git calis dilenci bozuntusu.baktim dilenci bozuntusu 3-4 tane arkadasini alarak ben ve arkadaslarimin pesinden tam 15-20 dakika boyunca kostular,yakalasalar sonumuz vahim,kacarken karsimiza bir tane süpermarket cikti tam icerisine girecekken güvenlik bu ne hiz nereye gidiyonuz diye bize sordu,bizde abi arkamizdan dilenci bozuntulari kovaliyo,bizi kurtar dedik abi dilencilere bakti ve dediki cabuk iceriye girin,bizde iceriye girdik ve iceride 1 saat boyunca bekledik dolastik flan,disari ciktigimizda dilenciler gitmisti abiye sordum abi ne oldu diye abi dediki polisler geldi onlari götürdü.icimiz rahatlamisti,ogünden beri yasli teyzeler haric hicbir dilenciye para vermiyom hatta büyüklerin önünden gecmiyom.
Mesaj Yetkileri