Evet elimde delil var Gerets bunu yaptıktan sonra Belçika Federasyonu tarafından bir üsre futboldan men cezası alıyor ama daha sonra verdiği savunma ile cezası kaldırılıyor.Bunu ben değil Erik Gerets'te kabul ediyor.Ben sizin şikelerini açıklayabilirim mesela 8-0'lık Ankaragücü maçı hani hatırlatırım Zalad vardı.Onun dışında Habertürk'te çıkan FB'nin verdiği teşvik primleridir.Hatta bu yüzden Mahmut Uslu'da FB Disiplin Kurulundadır.Ben 8-0'lık Ankaragücü maçında şike olduğunu %100 inanarak söyleyebilirim.Ama sen aynı şekilde o çok bildiğin FB şikeleri söyleyebilir misin...?Hatta Haluk Ulusoy ile kazandığınız şampiyonlukları saymıyorum geçen seneki İnönü'deki maçı saymıyorum Yıldırım Demirören'in FB'yi 100.yılında şampiyon yaptırmayacağız sözünü saymıyorum.Geçen seneki Türkiye Kupasının Ulusoy'un babasına gitmeyi saymıyorum.Tekrar geçen sene Yıldırım Demirören'in GS'nin ligi almasını bizimde Türkiye Kupasını almamızı istiyorum dediğini saymıyorum.Bunun üzerine Adnan Polat'ın Türkiye Kupası finalinde BJK'liyiz dediğini saymıyorum bile...Originally Posted by arda_ultraslan