Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Gökdeniz in Milli Olması Hakkındaki Görüşleriniz

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Default Gökdeniz in Milli Olması Hakkındaki Görüşleriniz

bir veznedar için hırsızlık yüz kızartıcı bir suçtur,bankacı için hortumculuk,belediye başkanı için ihaleye fesat karıştırmak vb.bir futbolcu için de şike yüz kızartcı bir suçtur.kanun da toplum da yüz kızartcı suçlardan hüküm giyenleri bir çok hakkından men eden maddeler var.futbolda neden yok?kim inandıracak beni bu adamın milli formayı da satmayacağına?beklerdik ki fatih terim gibi karizmatik bir teknik adam bu hataya düşmesin ama düştü.bir de 10 numara giymiş çıkmış.takımın en önemlisi.çıkacağız avrupa ya soracağız takımlara siz de kim 10 numara cvplar totti,rosicky falan filan .bize soracaklar biz de şunu diyeceğiz:" hiç işte bizde de şikeci bir çocuk var.allah seni inandırısn şeytanaa pabucunu ters giydirir.acayip şike yapıyor." ben o nun yerinde olsam kendim bırakırdım.tabi harakiri yi sadece yürekliler yapabiliyor.
    sizin bu konuda düşünceleriniz merak ediyorum...

bence her insan hata yapabilir önemli olan hatasını anlayıp ders alıp almadığıdır gökdeniz ders aldıysa _inş almıştır- milli takımda olması normal yetenekleri küçümsenemeyecek bir futbolcu...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

yetenekten önemli şeyler vardır toplum olarak avrupa kalddırabilir ama biz onuru gururu için yaşayan bir milletiz bunu şahsen ben kaldıramıyorum o adamı orada görmek gururuma dokunuyor.kimse de bunu söylemiyor ülkemizi tercih eden aurelio yu konuşuyor.bu da ne kadar değerlerimize sahip çıktığımız gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

gökdeniz alınması dogru idi son dönemde formdu........sadece dünkü macta adaptasyon sorunu yasadı

gökdeniz hem hatasını anladı hemde ona hatasını ödettiler.ALMASAYDI TRABZONLULARI KARŞISINA ALIRDI TERİM 2FORMDA oyuncumuzu ersen gökdeniz almamış olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

hata yapmış hatasını anlamış ilk 11 de oynuyor taraftarda affettiğine göre sorun yok
    [SIGPIC][/SIGPIC]

hem affetti hem herkez unuttu

yaptigi hata cok büyüktü ama cikip o hatayi söylemekte her babayigidin harci degildir,sonra kendini affettirdi su anda ligdede en iyi oynayan futbolculardan biri neden oynamasin ki dün de iyi oynadi ama keske tuncayin golünün hemen sonrasinda kaleciyle karsi karsiya olan pozisyonda golü atabilseydi cok iyi olurdu.

gökdeniz o posizyonlarda kaçırıyo geçen senden biliyorum.ama kalevide tecrübeli

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bu benim şahis fikrim alınmamalıydı eğer dürüstlükse önemli olan.tabi sadece formsa olabilir iyi futbolcu.

ya abi yuhh yani snn görüşün ama adam yapacığını yapmış gerisi TRABZONSPOR taraftarına kalmış bizde affettik ve oda bize bunun meyvesine veriyo...HELAL OLSUN GÖKDENİZE

Nesil
    2006

Bir insanı geçmişi ile yargılamak gelceğinii yok etmek demektir böyle hatalar yapabilir hatalar insana mahsustur. Zaten son dönemdeki formuda takıma alınması gerektiğini gösterdi ve girdi kendisini tebrik ediyorum.

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bir insanı geçmişi ile yargılamak gelceğinii yok etmek demektir böyle hatalar yapabilir hatalar insana mahsustur. Zaten son dönemdeki formuda takıma alınması gerektiğini gösterdi ve girdi kendisini tebrik ediyorum.
    helal be usta çok iyi konuştun.bunun üstüne ne cevap yazılır ki

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

elbette geçmişi geleceğine ayna olamaz ama her suçu da böyle alırsak işimiz var adam öldürür o anki halidir ama bu böyle birşey değil direk kişilikle alakalı ve bu huy da asla değişmez oynasın ts de bunada sorumn yok ama milli takım başkadır ve bunu haketmediğini düşünüyorum.

örneğin bir hayat kadını da geçmişiyle yargılanamaz mecbur kalmıştır ve bu yola baaşvurmuştur ama bunun derdi ne parasını alıyor tek sebep aç gözlülük.

çok yanlış adam yaptı herkeze söledi cezasını aldı zaten 1daha yaparsa ....
    sadece TRABZONSPOR taraftarları diil türkiyede affetmeliki TÜRKÜYİDE yararlansın...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

son zamanlardaki formu gerçekten süperdi ve milli takıma girmeyi hak etti ama milli takımda iyi değildi.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ne yalnış yapması mı benim bunu eleştirmem mi?yapmış söylemiş bu kadar kolay yaani bu kadar insanın ekmeğiyle oyna düşün ya 11 saha da teknik heyet yedkler diğerleri bunların aileleri 100 150 kişiyi görmezden gel kişisel çıkarların uğruna sonra da çık ben yaptım de çocuk oyuncağı ya bu da kalesini yık arkadaşının sonra ben yıktım de.aynı şey biz de hemen affedelim.

Quote Originally Posted by tosunpasa
    son zamanlardaki formu gerçekten süperdi ve milli takıma girmeyi hak etti ama milli takımda iyi değildi.
    ben formuyla alakalı birşey söylemiyorum.

ben sötlüyorum fatih terim isterse gökdenizi doğru yerde oynatır ve bence büyük yarar sağlar....

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

konuyu değiştirip nereye getirdin ben yarasız filan demedim ki nyse ya herkes kendine göre haklı benim doğrum bu senin ki o.

senin doğru dediğin yanlışı düzeltmeye çalıştım ama olmadı neyse....

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by y_layta
    senin doğru dediğin yanlışı düzeltmeye çalıştım ama olmadı neyse....
    ya o senin doğrun bu benim doğrum sana mı kaldı beni düzeltmek ben sana diyor muyum yalnışsın diye herkesin doğrusu kendine.

formuyla haketti ama milli takımda aynı performansı gösteremedi en son maçta

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

benim formuyla alakalı bir eleştirim yoktu oyunuyla da konu tamamen farklı.

ama bi hata yaptı diye futbol hayatının sönmesine gerek yok yoksa üzücü bişey olurdu bence dersini aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

önceden de belirttim bu tamamiyle huyla alakalı birşey bir insanın huyu asla değişmez ne kadar istese bir kere yaptı mı bunu o kadar insanın alın terini hiçe saydı mı bundan sonra konuşmaya gerek yok o nun hakkında.

Quote Originally Posted by scolari12111
    önceden de belirttim bu tamamiyle huyla alakalı birşey bir insanın huyu asla değişmez ne kadar istese bir kere yaptı mı bunu o kadar insanın alın terini hiçe saydı mı bundan sonra konuşmaya gerek yok o nun hakkında.
    aslında bi yönden haklısın ama insanlar değişir bunu unutma

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

insanlar değişir örneğin bir katil değişebilir hayat kadını iş verlipi topluma kazandırılabilir ama o nun ki huyla alakalı o kadar para alıyor yetmiyor bir de milletin alın teriyle oynuyor ayıp o insanların yüzüne nasıl bakacaksın şimdi?

insanlar değişir örneğin bir katil değişebilir hayat kadını iş verlipi topluma kazandırılabilir ama o nun ki huyla alakalı o kadar para alıyor yetmiyor bir de milletin alın teriyle oynuyor ayıp o insanların yüzüne nasıl bakacaksın şimdi?
    katil biraz ağır bir örnekti

bırak o onun görüşü

ne yalnış yapması mı benim bunu eleştirmem mi?yapmış söylemiş bu kadar kolay yaani bu kadar insanın ekmeğiyle oyna düşün ya 11 saha da teknik heyet yedkler diğerleri bunların aileleri 100 150 kişiyi görmezden gel kişisel çıkarların uğruna sonra da çık ben yaptım de çocuk oyuncağı ya bu da kalesini yık arkadaşının sonra ben yıktım de.aynı şey biz de hemen affedelim.

ben formuyla alakalı birşey söylemiyorum.
    O zaman Gökdeniz bir hata yapmış ve onu artık milli takıma almayalım bir genç yeteneği küstürelim hayatını karartalım.O zaman bende derimki Erik Gerets'in GS'de ne işi var o da şampiyonluk maçı öncesi rakip takımdaki en iyi arkadaşıyla şike yapmışlar ve Gerets'in takımı şampiyon olmuş.O zaman buda bir yüz kızartıcı suçtur ve Gerets'ide futbola küstürmek gerekir...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri