"Benim hala umudum var" diye bir sarkı vardır Mazhar alanson'un. Ne guzel bir sarkıdır o. "Her şey çok güzel olacak" adlı filmin müzigidir.![]()
"Benim hala umudum var" diye bir sarkı vardır Mazhar alanson'un. Ne guzel bir sarkıdır o. "Her şey çok güzel olacak" adlı filmin müzigidir.![]()
Fenerbahçe'den açıkçası pek umudum yok,daha doğrusu 3 büyük takımında Avrupa'da bu hafta hezimete uğrayabileceğini düşünüyorum.Avrupalıyı gözümde büyütmek değil bu kesinlikle ama görünen köy bu manzarayı gösteriyor.Bugün Newcastle çok iyi oynamamasına karşın Solano,Dyer ,Duff,Sibierski ,Luque ,Martins, Ameobi gibi Fenerbahçe'nin ağır ve uyumsuz defansını çok zorlayacak ve uyum içinde olan oyuncular var,Tottenham çok iyi oynamasa bile Defoe,Berbatov,Zokora ,Hossam Ghaly ,Aaron Lennon gibi Beşiktaş'ın zayıflık hissettiği mevkilere ters etki yapabilecek oyunculara sahip,PSV Eindhoven Galatasaray'ın dişine göre gibi gözüksede,Gerets'in ısrarla takıntı haline getirttiği beraberlik hastalalığı bu maçta da devam edebilir ancak Gerets'in kovulma çabaları mağlubiyeti de getirtebilir...
davids i unuttun hangi SAVAŞÇI ortasahamız durduracak ki davids iOriginally Posted by FrancescoTotti
![]()