Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 149 sonuç

Konu: Newcastle United - Fenerbahçe SK

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Balili 'yi markajlayamayan Edu-Lugano ikilisinin Balili'den 3 gömlek daha hızlı ve daha kaliteli olan Martins karşısında pek başarılı olacağını düşünmüyorum.

Bu arada Edu-Lugano'nun kariyerlerinde İngiltere'de ki ilk maçları,atmosferi kestiremeyecekleri için büyük sıkıntı yaşatacaklarını tahmin ediyorum...

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Balili 'yi markajlayamayan Edu-Lugano ikilisinin Balili'den 3 gömlek daha hızlı ve daha kaliteli olan Martins karşısında pek başarılı olacağını düşünmüyorum.

Bu arada Edu-Lugano'nun kariyerlerinde İngiltere'de ki ilk maçları,atmosferi kestiremeyecekleri için büyük sıkıntı yaşatacaklarını tahmin ediyorum...
    eksi sozlukte bi yorum wardi boyle mactan sonra zico ya sorulunca balili icin olm cok hizliydi lan demis martins napar kimbilir gibisinden ha demek ki burdan suraya variyoruz fb nin kazanmasi icin newcastle a pas yaptirmamasi lazim aksi taktirde newcastle isabetli paslar atarsa daitir

martins o defansı telef eder

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

ya fark yeriz ya fark atarız bence iki takımında ne yapcagı belli olmaz
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

martins cok süratli biri hele emre ortasahada bu aralar cok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eğer fenerbahçe iyi zamanında oynasa rahat yenerdi çünkü newcastle kötü bi takım özellikle savunma ve kale en iyi oyuncuları orta saha da zaten parker ve emre bence parker a dikkat etmek gerekir ilk kez bi f.bahçe 'nin avrupa maçında fikir yürütemiyorum hiç belli olmaz bu maç

Nesil
    2006

Maç burada olsa olsa fener alabilir bile diyebilirdim ama st. james park'da oynamak her takım için zor.

Newcastle kötü bir takım bence.Fenerbahçe eğer potansiyelini sahaya sürerse puan ya da puanlarla dönebilir.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye başarılar diler ve Newcastle maçını kazanmasını temenni ederim.

Newcastle ligde çok çok kötü gidiyor. Hiçbir zaman potansiyeline göre oynayamadı. Bu t.direktörlerinin kader maçı olacak bana göre. Fenerbahçe, dick'inde dediği gibi eğer potansiyelini sahaya sürerse rahat kazanır.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by LaKe
    Fenerbahçe'ye başarılar diler ve Newcastle maçını kazanmasını temenni ederim.

Newcastle ligde çok çok kötü gidiyor. Hiçbir zaman potansiyeline göre oynayamadı. Bu t.direktörlerinin kader maçı olacak bana göre. Fenerbahçe, dick'inde dediği gibi eğer potansiyelini sahaya sürerse rahat kazanır.
    helal olsun işte yorum bu cok adil davranmıssın örnek olsun

fb ye başarılar.... eğer fb takım oyunu oynarsa bence bu maçı alır ama lake in dediği gibi de rahat alamaz ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco
    fb ye başarılar.... eğer fb takım oyunu oynarsa bence bu maçı alır ama lake in dediği gibi de rahat alamaz ...
    Newcastle tam anlamıyla bu sene düşüşe geçti. Adamlarda ne oyuncular var, 15.sıradalar. Zico, takımını potansiyeline göre oynatırsa kesinlikle rahat alır. Ancak bunun aksi olursa tabiiki maç 2 takım açısındanda zor geçecektir.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe'ye başarılar. İnşallah Newcastle'dan puan alabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tüm Fenerbahcelilerin gözü aydın
    newcastlede
    shay given yerine 4.kaleci oynucak bu kaleci 18 yasında kalede hiç güven vermiyormus
    kieron dyer yok
    babayaro yok

ingiliz basını bu macı iki zor durumda olan hocanın macı diye ilan etmiş

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Fenerbahçe'nin bence rahat kazanması gerek,hiç olmadı puan alması gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by anakonda52
    Tüm Fenerbahcelilerin gözü aydın
    newcastlede
    shay given yerine 4.kaleci oynucak bu kaleci 18 yasında kalede hiç güven vermiyormus
    kieron dyer yok
    babayaro yok

ingiliz basını bu macı iki zor durumda olan hocanın macı diye ilan etmiş
    Olay kesin değil.Newcastle ın sitesinde Steve Harper ın hafif bir sakatlığı olduğu ve durumuna maç günü karar verileceği yazıyor.Eğer oynayamazsa Srnicek UEFA ya verilen listede olmadığından Hollandalı Tim Krul'un oynaması gündemdeymiş....

Tim Krul #40
    Milliyet: Hollanda
    Doğum Tarihi: 03/04/1988
    Boy:188cm
    Kilo: 73.54kg

2005 yılında Den Haag'dan Temmuz 05 te alındı.3 yıllık kontrat imzaladı.05/06 sezonunda maç yapmamasına rağmen kendi yaş grubunda en iyi kalecilerden biri olarak gösteriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inş. fener yener ama bi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çıkabilecek en iyi kadro (hiç umut yok bence ama):

------------------------ Kezman ----------------------

------------------------- Alex -------------------------

Uğur ---------------------------------------------- M. Yozgatlı
    ------------------ Aurelio ------- Appiah ---------------

Ü.Özat ---------- Lugano ------- Edu Dracena ------- Önder

-------------------------- Volkan ----------------------------

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Hatta Sharer olsa bide o atardı
    Olsun gene atar

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Tim Krul 17 under turnuvasında Hollanda'nın en iyilerindedi,o turnuvada Arda'da vardı,Arda bu gece çok iyi oynayabiliyorsa Krul'da yarın gece oynayabilir,yabana atılmamalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Tim Krul 17 under turnuvasında Hollanda'nın en iyilerindedi,o turnuvada Arda'da vardı,Arda bu gece çok iyi oynayabiliyorsa Krul'da yarın gece oynayabilir,yabana atılmamalı...

sana katılmıyorum bu konuda cünkü arda ve tim krul cok farklı üstelik tim krul bile kaleye gececeginden dolayı korkuyormus

martins feneri dagıtmasa bari

inşallah fener kazanır

Fenerbahçe'ye Yürekten Başarılar Diliyorum
    Umarım Puan veya Puanlar Alır

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Selcuk'u kadroya almayan, Kemal'i gormezden gelen, Deivid'i surekli kollayan TD istemiyorum...
    Gecen sene FB nin en iyi oyununu oynadığı donemi hatırlamak isteyenler icin orta saha da oynayan ucluyu vereyim. M. Aurelio, S. Appiha, Selcuk Sahin...
    Ümit milli takımın eski kaptanı, en buyuk yıldızı kimdi? Cikaramadiysaniz Kemal Aslan.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

umarım yanılırım umarım umutlu olanlar haklı çıkar ama şimdiden fenere geçmiş olsun

fenerin ligdeki tüm maçlarını 90 dakika izledim en on oynaıkları maçta yapabileceklerinin en kötüsünü yaptığını düşünüyorum zaten ankaraspor gbi dandik bi takıma 2-0 dan 1 puan verdiler yani bu saatten sonra işin düzelmesinin tek yolu var newcastleye yenilmemek zico aklını kullanırsa puan çıkarır diyorum ama newcastle de aynı fener gibi galibiyete çok ihtiyacı var yani galibiyeti en çok istiyen alıcaktır bu maçta ve iki takımda saldırırsa zevkli bi maç izleyebiliriz ben bu iki takımdan hiçbirini desteklemiyorum sadece futbol sever olarak güzel bi futbol bekliyorum zvkli bi mç olur inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Newcastlenin bi kalecisi liverpool dan 40 metreden mi ne bi gol yemisti xabi alonso dan
    o gecerse kaleye isimiz kolay

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Omerdinho
    Newcastlenin bi kalecisi liverpool dan 40 metreden mi ne bi gol yemisti xabi alonso dan
    o gecerse kaleye isimiz kolay
    Bu maçta o kaleci yok onunda yedeği var.

arkadaslar bence bu macta fenerin isi gercekten cok zor,cünkü forvette martins gibi müthis hizli ve teknik forvet var,sivas macinda balilinin fenere yaptiginin aynisini bugün martins fenere yapabilir cünkü fenerbahce deki defansin göbegindeki iki adam yavaslar ve hizli adama karsi yapabilecekleri bisey yok.ama insallah zico özel önlem alir macta ve fenerbahce bugün newcastleyi yenip ülke puanimizi arttirir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Pek umudum yok ama ins. iyi bir skorla döneriz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adamlar nerdeyse b genç kalecisi ile çıkçak sahaya

Nesil