1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Newcastle United - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

vallaha Apiiah dün çok kötüydü.Kaleye fazla gelemedi bence Fenerbahçe.Maçın hakkı Newcastle'ındı.Şimdi diyebilirsiniz taraflı düşünüor diye. Hayır , kesinlikle taraflı yazmadım.Eğer Fenerbahçe Kayseri maçındada böyle oynarsa Zico nun son maçı olabilir.Ama Gerets gitmediğine göre Zico hiç mi hiç gitmes.Sonuçta yakımı 2. sırada.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu maç Newcastle'ın hakkı degildi hatta bence %51 Fenerbahce'nin hakkıydı ama yapılan yine basit bir hata ingiltereden puansız dönmemizde neden oldu. Sonuc olarak Yazık Oldu ama ilerleyen günler için umut verdi Fenerbahce cok elestirilen Lugano'yu cok begendim,Kezman zaten klasına yakısır futbol oynadı Mehmet Yozgatlı Deivid ten daha faydalı oluyor Deivid yedek kalsın devre arası gönderilsin. İnş diger maclarımızı kazanarak gruptan cıkacagız.

Newcastle teknik direktörü Roeder:
    Fenerbahçe köklü ve Avrupa'da tanınmış bir takım. Savunmada iki değişiklik yaptım ve bugün 2 oyuncuyu dinlendirdim. Çok iyi bir maç oldu. Sol beke Duff'ı koydum ve bu iyi bir değişiklikti. Bütün defans kaleciyi iyi korudu. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri