Şöyle bir dün baktım ve aklıma Zİco'nun silueti geldi.Ankara maçından sonra "zamana ihtiyacımız var."diyordu.Ama hep bunu tekrarladı.Milli takım arası geçti.Daha hala zamandı.Peki FB koskoca Newcastle karşısında tempolu,savaşçı,mücadeleci oynuyorsa.4 günde mi uyum sorunu kalktı mı diye ben Zico'ya sorarım...

Maç için gerçekten mükemmele yakın bir fb izledik.Defansını Avrupa düzeyindeki takımlar gibi yaptı ve maç boyunca sadece iki tane pozisyon vardı.Hatta gelen gol Rüştü'nün kendi hatasından Newcastle adına yaratılan pozisyondu.

Biz her zaman ne dedik.FB savaşsın isterse her takımda 5 yesin farketmez.Çünkü ben sahada 100.yılın anısını 100 yılın mücadelesini 100 yılın savaşını 100 yılın iyi oyununu istiyorum.Bu FB geleceğe çok büyük umutlar vermiştir ve belli maddeleri kesin olarak kesinleştirmiştir.Bunlar;

1.Bu takım kesinlikle her maç tek forvet oynamalıdır.
2.Sağ kanatta mutlaka Önder oynamalıdır.
3.Sahada FB savaşırsa istediği sonucu almalıdır.Alabilirde...
4.Artık uyum sorunu gibi saçma ifadeler bu maçtan sonra %100 kalkmalıdır.
5.Bir zamanlar Avrupa'da kötü oynayan sadece averaj takımı olan FB,şimdi ise Türkiye'nin Avrupa'da en iyi oynayan,en iyi mücadele eden ve en iyi temsil eden takım yolunda ilerlemektedir.Yani Avrupa'da Türkiye adına GS saltanatı bitiyor.Duyurulur.
6.Bu maçla birlikte istenilirse Sant'anna ve Edu'nun nasıl kondisyon yüklenileceğini anlaşılmıştır.(Çünkü FB,90 dakika inanılmaz koştu.)
7.Lugano'nun nasıl bir oyuncu olduğunu herhalde tüm Türkiye'de ukala insanlar görmüştür.
8.Zico artık kendini değiştirmeye başlamıştır.4-3-1-2 düzeninde oynayan bağnaz bir Zico artık 4-4-2 ile 4-4-1-1 arasında giderek,tek forvet oynamayıda kafasına koymuştur.
9.Eğer FB bu mücadelesini devam ettirirse bu gruptan çıkar ve ligde de şampiyon olur,bundan kimsenin özellikle FB taraftarlarının şüphesi olmasın...

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
biz 15 milyon euro etmiyozmuuu?puhahahha futboldan anlamiyon sen neden konusuyonki,ilic ve ümit 20 milyon euro eder be
Dikkatli oku istersen.Eğer Berbatov Appiah,Tuncay ve Anelka'nın toplam maliyetine eşit ise GS 15 milyon Euro bile etmez dedim.Doğal olarak herhalde GS'nin 15 milyon Euro etmeyeceğini biliyoruz.Ama bu mantığa göre bu doğrudur.Onun için bir kere içinden okuduktan sonra bir kerede dışından oku.Kulakların daha iyi duysun...!!!