-
27.Haziran.2005, 20:54
ya aboo ben seni futbolu çok iyi takip eden ve her zaman cebinde bir cevabı bulunan biri olarak bilirdim.ama beni yanılttım.altintop kardeşler almanyada kalıcaklarını haftalar önce medya karşısında söyledi.emrede ingiltereden bir kaç kulüple görüştüğünü söyledi.ama birşey kesin olmadığı kulup ismi vermedi.evertonla anlaştığı söyleniyor.nevcastlede emrenin peşini hala bırakmadı.rüştü"benim bonservisimi alın artık stres altında yaşamak istemiyorum"deyince aziz yıldırımın cevabı gecikmedi."sen barcaya giderken bize para kazandırdınmıda bonservisine para verelim"dedi.ancak kiralarsınız.nihatda türkiyeye dönmek istemediğini söyledi.ayrıca fenerin almak isteyeceği en son lejyoner nihattır.çünkü bundan beşiktaşın cebine çok fazla durduk yere para girecek.
aboo formunda düşüklük görüyorum.sen eskiden olduğu gibi futbolu iyice araştır.senin fubolla ilgilendiğini araştırıp cevap yazdığını ze robertonun galatasaraya gelmeyip bayernle anlaşacağını söyledikten sonra bayerne imza attıktan sonra anladım.
(eskisi gibi olmanı tavsiye ederim)
Mesaj Yetkileri