Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
ya aboo ben seni futbolu çok iyi takip eden ve her zaman cebinde bir cevabı bulunan biri olarak bilirdim.ama beni yanılttım.altintop kardeşler almanyada kalıcaklarını haftalar önce medya karşısında söyledi.emrede ingiltereden bir kaç kulüple görüştüğünü söyledi.ama birşey kesin olmadığı kulup ismi vermedi.evertonla anlaştığı söyleniyor.nevcastlede emrenin peşini hala bırakmadı.rüştü"benim bonservisimi alın artık stres altında yaşamak istemiyorum"deyince aziz yıldırımın cevabı gecikmedi."sen barcaya giderken bize para kazandırdınmıda bonservisine para verelim"dedi.ancak kiralarsınız.nihatda türkiyeye dönmek istemediğini söyledi.ayrıca fenerin almak isteyeceği en son lejyoner nihattır.çünkü bundan beşiktaşın cebine çok fazla durduk yere para girecek.
aboo formunda düşüklük görüyorum.sen eskiden olduğu gibi futbolu iyice araştır.senin fubolla ilgilendiğini araştırıp cevap yazdığını ze robertonun galatasaraya gelmeyip bayernle anlaşacağını söyledikten sonra bayerne imza attıktan sonra anladım.
(eskisi gibi olmanı tavsiye ederim)
Nerde ne zaman dedi, link ver?
Aziz Yıldırım Rüştü'ye hiç bir zaman o şekilde söylemedi, söylemez

Emre'nin kesin olmayan durumu mu var.Sen iyi araştır esas ))))
Newcastle ile önsözleşme imzalamış(kendisi bile açıkladı anlaştığını), bonservisi ile anlaşırsa Newcastle U. Emre'yi kadrolarına katmış olacak.
Ancak Newcastle anlaşamıyor parada Inter ile, yakın zamanda Parker'ı aldılar çünkü.Ekonomik olarak rahat durumda değiller şu an..

Benim yarışmak gibi bir niyetin varsa, benim seninle yarışmak gibi bir niyetim yok
Bu arada şaka ile karışık yazıyorum, alınmıyorsundur umarım.Fakat basında yazılanlara pek inanma.Yakında Zidane geliyor diye yazacaklar galiba

-----------

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=423

”Gurbetçi Harekatı” doğru değil

Bugün Hürriyet gazetesinde "Gurbetçi Harekatı" başlığı ile yayınlanan haber asılsız olup gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kulübümüzün Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Asbaşkan Hakan Bilal Kutlualp’in, transfer çalışmaları için Avrupa’ya gideceğini ifade eden haberin gerçekler ile ilişkisi bulunmamaktadır.

Hakan Bilal Kutlualp, özel işleri nedeni ile Ekvador’a gitmiştir. Bir hafta süre ile orada kalacak olan Hakan Bilal Kutlualp, bu süre zarfında transfer çalışmaları ile ilgilenmeyecektir.

Transferler ile ilgili açıklamalar, herhangi bir gelişme olduğu zaman kulübümüzün resmi yayın organları olan FBTV ve Fenerbahce.org’dan gerek basına gerekse Türk kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü