Originally Posted by
FeYYaz1989
Nobre'yi sevmem aslında ama gol atamadım diye ağlayan bir oyuncuya da en azından saygı duyarım.Bu adam sahada mücadelesiyle,hırsıyla şu anda bence takımın en iyi oyuncularından,en azından istekli.Kaç futbolcu gol atamadım diye ağlar?hem takımda kazandı.Bu devirde bu tip oyuncular çok azaldı.
Ayrıca Nobre'nin gol atamasının nedeni Fenerbahçe'deki Brezilya'lılar yada Alex değil.Beşiktaşın oyun sistemidir.Beşiktaş genelde oyunu rakip sahaya yıkamadığı için ve ceza sahası içinde pek karambol yaratamadığı için adama yapacak bir şey kalmıyor.Tottenham maçında adam top almak için bizim yarısahaya kadar geldi.Bu şekilde değil Nobre İbrahimovic bile gol atamaz yani.
Ayrıca Fenerbahçe'de Alex varsa bizde alası var(Ricardinho-Delgado).Ama oyun sistemimiz farklı olduğu için onlar da pek ortalarda yok.Sağdan soldan zaten orta gelmiyor,nitekim kanat organizasyonu Beşiktaş'ın çok zayıf.
Hem ben tam hatırlayamadım ama geçen sene Fenerbahçe'de kaç Brezilya'lı vardı.(Benim aklıma F.Luciano-Marco Aurelio-Alex de Souza ve Marcio Nobre geldi sadece?).Bakıyoruz bu sene Beşiktaş'ta bu sene kaç tane Brezilya'lı var.(Ricardinho-Jose Kleberson-Bobo da silva ve Marcio Nobre).Yani pek bir şey değişmemiş...
Bu Brezilya'lılar ve Ricardinho neye göre Türkiye için Alex olamaz konularında özellikle ''JoseMourinho-FB'' nickli arkadaştan açıklama bekliyorum.
@Omerdinho,sen merak etme,kimin gözyaşı döktüğü geçen seneden aklımızda...