1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Nobre’nin gözyaşları !

Hybrid View

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Nobre'yi sevmem aslında ama gol atamadım diye ağlayan bir oyuncuya da en azından saygı duyarım.Bu adam sahada mücadelesiyle,hırsıyla şu anda bence takımın en iyi oyuncularından,en azından istekli.Kaç futbolcu gol atamadım diye ağlar?hem takımda kazandı.Bu devirde bu tip oyuncular çok azaldı.
    Ayrıca Nobre'nin gol atamasının nedeni Fenerbahçe'deki Brezilya'lılar yada Alex değil.Beşiktaşın oyun sistemidir.Beşiktaş genelde oyunu rakip sahaya yıkamadığı için ve ceza sahası içinde pek karambol yaratamadığı için adama yapacak bir şey kalmıyor.Tottenham maçında adam top almak için bizim yarısahaya kadar geldi.Bu şekilde değil Nobre İbrahimovic bile gol atamaz yani.

Ayrıca Fenerbahçe'de Alex varsa bizde alası var(Ricardinho-Delgado).Ama oyun sistemimiz farklı olduğu için onlar da pek ortalarda yok.Sağdan soldan zaten orta gelmiyor,nitekim kanat organizasyonu Beşiktaş'ın çok zayıf.
    Hem ben tam hatırlayamadım ama geçen sene Fenerbahçe'de kaç Brezilya'lı vardı.(Benim aklıma F.Luciano-Marco Aurelio-Alex de Souza ve Marcio Nobre geldi sadece?).Bakıyoruz bu sene Beşiktaş'ta bu sene kaç tane Brezilya'lı var.(Ricardinho-Jose Kleberson-Bobo da silva ve Marcio Nobre).Yani pek bir şey değişmemiş...
    Bu Brezilya'lılar ve Ricardinho neye göre Türkiye için Alex olamaz konularında özellikle ''JoseMourinho-FB'' nickli arkadaştan açıklama bekliyorum.

@Omerdinho,sen merak etme,kimin gözyaşı döktüğü geçen seneden aklımızda...

Ricardinho geleli 11-12 hafta felan oldu.Bana Ricardinho şu maçta müthişti,bu maçı kazandırdı diyebilir misin...? Nobre Türkiye'nin en fazla hırslı golcüsü buna inkar edemem.FB'de Alex dışında kanatlarda çok çalışıyordu.BJK'nin kanadı yok Nobre'yi alıyorlar.Böyle bir durumda da Nobre gol atamaz.Ayrıca seninde söylediğin gibi FB genelde oyunu rakip kaleye yığıyordu ve karambol oyuncusu Nobre gollerini atıyordu.Nobre kaleci ile karşı karşıya kalıp bitirici vuruş yapacak bir oyuncu değil.Ayrıca ben Alex faktörünü duran top olarakta değerlendirdim.Nobre'nin eski maçlarını izlerseniz.Çoğu golün duran toptan ve karambolden geldiğini görürsünüz.Sana da hak veriyorum.BJK bir türlü ceza alanında çoğalamıyor ve doğal olarakta karambol olmuyor.Ama şunu sabaha kadar tartışırım.Belki Avrupa düzeyinde değil ama Türkiye için playmaker olarak Alex'ten iyi oyuncu yok.Ne Ricardinho ne de Delgado...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Ricardinho geleli 11-12 hafta felan oldu.Bana Ricardinho şu maçta müthişti,bu maçı kazandırdı diyebilir misin...? Nobre Türkiye'nin en fazla hırslı golcüsü buna inkar edemem.FB'de Alex dışında kanatlarda çok çalışıyordu.BJK'nin kanadı yok Nobre'yi alıyorlar.Böyle bir durumda da Nobre gol atamaz.Ayrıca seninde söylediğin gibi FB genelde oyunu rakip kaleye yığıyordu ve karambol oyuncusu Nobre gollerini atıyordu.Nobre kaleci ile karşı karşıya kalıp bitirici vuruş yapacak bir oyuncu değil.Ayrıca ben Alex faktörünü duran top olarakta değerlendirdim.Nobre'nin eski maçlarını izlerseniz.Çoğu golün duran toptan ve karambolden geldiğini görürsünüz.Sana da hak veriyorum.BJK bir türlü ceza alanında çoğalamıyor ve doğal olarakta karambol olmuyor.Ama şunu sabaha kadar tartışırım.Belki Avrupa düzeyinde değil ama Türkiye için playmaker olarak Alex'ten iyi oyuncu yok.Ne Ricardinho ne de Delgado...
    Şimdi olmuş...
    Nobre'de ki gol sıkıntısının geçen sene Fenerbahçe'de ki Brezilya'lılarla ilgisi olmadığını düşünüyorum.Nitekim geçen sene Fenerbahçe'de 4 tane Brezilya'lı vardı,bizdede bu sene 4 tane var.
    Alex konusunda şu anda sana katılıyorum.Ricardinho ve Delgado şu ana kadar pek istenildiği gibi oynayamıyorlar ama kalite olarak Alex'ten pek aşağı kalır yanları yok bana göre.Gerçi onların kötü oyunu da bizim taktikle alakalı gibi geliyor bana ama neyse artık.

Mesaj Yetkileri