Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 125 sonuç

Konu: FM 2007 Pilot Takım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

sadece bizim takımımızın mı pilot takım olması veya bir takımın bize pilot takım olması mı oluyor yoksa her ikisi de oluyor mu?

Ayrıca pilot takımı başkanın seçmesi iyi olmuş biz kafamıza göre teklif yapabilseydik, oyun kesin fm2006 daki kiralama olayı gibi hata verirdi. Kimse pilot takımımız olmak istemezdi biz de pilot takım olamazdık bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM'de en çok merak ettiğim özellik PİLOT TAKIM. FM'yi sadece 20 dakika kadar oynayabildiğimden bu özelliğe bir türlü bakamadım...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    FM'de en çok merak ettiğim özellik PİLOT TAKIM. FM'yi sadece 20 dakika kadar oynayabildiğimden bu özelliğe bir türlü bakamadım...
    Mert şöyle anlatayım. Aslında güzel bir özellik olmuş. En azından elinde bulunan ama oynatma şansı bulamayan aşırı gelişmiş veya gelişmemiş futbolcularını bu seçeceğin pilot takımlara göndererek oynama şanslarını arttırıyorsun. Mesela 2006'da alt yapıda Özgürcan, Cafercan, Aydın gibi futbolcular aşırı gelişiyordu ama elindeki kadro genişliğinden oynatamıyordun, alt yapıda zaten 30-50 gol atıyordu. Şimdi ise bu adamları yollayıp gerçek bir lig havasında oynamasını sağlıyorsun. Gelişmiş bir adam ligede ısınınca geri döndürmek istediğinde mükemmel bir futbolcu olarak dönüyor.

Yönetime Pilot Takım istiyorum dediğin zaman biraz uzun süre sonra sana 5 tane pilot kulüp buluyorlar. Buradan istediğini seçip o takıma istediğin oyuncuları yolluyorsun. Yani o takımda artık senin bir takımın oluyor. Düşünsene, pilot takımın ve senin kendi takımın aynı ligde top koşturuyor. Bunlarda senin sayende olacak şeylerdir. Yalnız futbolcu göndermek sadece gençlere mahsus değildir. Yedek kalmış veya kadroya giremeyen futbolcularıda yollayabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıklaman için çok teşekkür ederim Eray abi Peki bu Pilot Takımla maçlara falanda çıkıyormusun? Yani hem kendi takımın ile hem Pilot takım ile.

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Açıklaman için çok teşekkür ederim Eray abi Peki bu Pilot Takımla maçlara falanda çıkıyormusun? Yani hem kendi takımın ile hem Pilot takım ile.
    Pilot takımını yönetemiyorsun galiba bende oyunu fazla oynamadığım için bilmiyorum. Ama karşılıklı hazırlık maçı yapabilirsin tabi. Böylece oyuncuların durumunuda görebilirsin. Bu bakımdan bence şahane bir özellik olmuş. Hem abartı olmamış, böyle istediğimiz kulübü seçseydik kötü olurdu, yönetim bize bulup getirmesi çok büyük değişiklik olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman süper bir özellik bu Bende o takımı yönetiyorsun falan zannediyordum. Öyle olsa çok sıkacağını düşünüyordum. Ama oyuncularını yollayıp orda yetişmesi gerçekten harika birşey.

yavv bide bi futbolcnun egitimine verme mevzusu var o dikkatinizi çektimi ?

eray abi bende bilmiyodum bu pilot takım ne demek ama senin sayende ogrenmis oldukcok guzel anlatmıssın saol hemen bi pilot takım isticem

peki bazı oyuncuların ben gitmem arkadaş o takıma dediği oluyor mu...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

peki bazı oyuncuların ben gitmem arkadaş o takıma dediği oluyor mu...
    oluyor
    ben özgürcan ile arda'yı kartalspor'a gönderemedim

o takimi transfer transfer döneminde iptal edip yeniden sezmen lazın

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar GS ile ikinci pilot takımıma kavuştum.2-3 hafta önce istemistim yönetimden secenekler geldi ve bende tek bildigim olan cardiff'i seçtim.demekki ikinci bi pilot takım alabiliyormuşuz.buyrun ss

arkadaşlar benim pilot takıma gönderdiğim oyuncularım bir maç yapmadan geri döndü :@ sizdede böyle bi olay oldumu?

Evet güzel örneklemişsin, böylece bir kaç tane pilot kulübünüz olabiliyor.

Şöyle düşünün,

Atıyorum Mustafa Sandal adında bir futbolcunuz var adam 17 yaşında bunu 2 seneliğine Türk pilot takımlarından birine yollayın, 19 yaşına geldiğindede 1 seneliğine daha kaliteli bir pilot takıma yollayın bu durumda oyuncu liglere baya hazırlanmış olur.

Quote Originally Posted by Slim-Shady View Post
    arkadaşlar benim pilot takıma gönderdiğim oyuncularım bir maç yapmadan geri döndü :@ sizdede böyle bi olay oldumu?
    Olabiliyor tabi. İlla yapacak diye bir durum yok çünkü karşı takımın hocası belki oynatmak istememiştir. Ama genel anlamda gelecek vaad eden futbolcular oynuyor. Mesela benim Kasımpaşa takımında 12 oyuncum var bunlarım 4-5 tanesi anca oynuyor.

anladım teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by aLka View Post
    arkadaşlar GS ile ikinci pilot takımıma kavuştum.2-3 hafta önce istemistim yönetimden secenekler geldi ve bende tek bildigim olan cardiff'i seçtim.demekki ikinci bi pilot takım alabiliyormuşuz.buyrun ss

yaw pilot takımları bizmi seçiyoruz???bende öyle değil yönetim gelen tekliften birini seçiyo bende

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

ben seciyorum yönetimden istemiştim ikinci pilot takımı sonra cevap geldi işte birini kabul ettim bende

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ewet 2 tane alınıyo
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    yaw sana bişe sorcam ben sana adam gönderdilermi hiç.ben şekersporu aldım bana gençlerbrliii seçildi ama daha adam göndermediler
    yok kardeş göndermediler kimseyi ben kiralık teklifi yaptım 3-4 tane kabul ettiler ama oyuncular kabul etmeyince yattı yani pek işime yaramadı chelsea'nin pilot takımı olmak zaten bu kırmızı kart ve sakatlıklar yüzünden uyuz oldum oyuna birinci lige çıkardım eskişehirsporu ama böle sakatlıklar ve kırmızı kart yüzünden maç alamıyom nerdeyse transfer bütcesi desen 200 milyar o yüzden yama çıkartmasını bekliyorum sigamesin oynamıyorum şimdilik oyunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler size ilginç bir olay...ben takımsız başladım...Etimesgut Şekerspordan teklif geldi kabul ettim.1 yılda üst lige çıkardım.iş durumlarına bakiim dedim.bir baktım italya seri A da yeni bir takım yükselmiş we başı boş.teklif yaptım , kabul etti...birde feeder kulüplerine bakiim dedim bide ne göriiimm :S:S:S:S:S

işin ilginç olan tarafı o dier takımların dışında fiorentinada benim ALT KULÜBÜM ayrıca dier hepside alt kulübüm hiç üst yok...daha ekranın altındada warda sayfa yetmedi zuahhaha
    FM Gazetesi

p'lot takim var ama genell'kle yonetim malta takimlarini oneriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    beyler size ilginç bir olay...ben takımsız başladım...Etimesgut Şekerspordan teklif geldi kabul ettim.1 yılda üst lige çıkardım.iş durumlarına bakiim dedim.bir baktım italya seri A da yeni bir takım yükselmiş we başı boş.teklif yaptım , kabul etti...birde feeder kulüplerine bakiim dedim bide ne göriiimm :S:S:S:S:S

işin ilginç olan tarafı o dier takımların dışında fiorentinada benim ALT KULÜBÜM ayrıca dier hepside alt kulübüm hiç üst yok...daha ekranın altındada warda sayfa yetmedi zuahhaha
    Al bir hata daha

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abi Juvenin 14 tane pilotu var ne diyon sen...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

nolacak o kadar pilot uçak mı sürecez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw ben gittiğimde wardı
    FM Gazetesi

Olabilir arkadaşlar. Gerçek hayattada yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

arkadaşlar farkındaysanız juvenin pilot takımlarından biride milan olarak görülüyo fakat ona oyuncu gönderemiyoruz nedeni nedir???bence pescarada da olay böyle fiorentina pilot takım olrak görünüyodur ama ona oyuncu göndermezsin

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

iki tane üç tane neyse de 10-12 pilot takım falan ben gerçek hayatta duymadım

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

ac milan'ın yedi tane..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    arkadaşlar farkındaysanız juvenin pilot takımlarından biride milan olarak görülüyo fakat ona oyuncu gönderemiyoruz nedeni nedir???bence pescarada da olay böyle fiorentina pilot takım olrak görünüyodur ama ona oyuncu göndermezsin
    yoooo tam 6 adam gönderdim fiorentinaya
    FM Gazetesi

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri