Haber ne güzel İlhan'dan ve Kayseri'den bahsediyor sonra dönüp dolaşıp Fenerbahçe'ye geliyor ilginç yaf bu medyamız.
yaw inşallah gider zaten türkiyede büyükten birine gittiği zaman harcanıyor.+kredisini az tutyorlar
Olursa gerçekten gurur verici bir olay olur...
biliyodum abi zaten ilhan parlakın iyi bir geleceği olacağına kayserili olarak gurur duyuyorum onunla
kayseri ve türkiye için büyük bi olay olur türkiye nin galiba 20 yaşaltı maçlarında dikat çekmişti ispanya ya baya bi gol atmıştı galiba ayrıca kayseri de enver ışık var o da göztepe den geldi iyi bir oyuncu
Bencede gercek degildir haber ama böyle bir sey olsa muhtesem olur hatta ileride Real Madrid te bir Türk futbolcusunun oynamasını cok isterim
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ya arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama ben ilk haberi gördüğümde ilhan mansız gidecek sandım içimden dedimki nasıl olur herhalde reklam gelirleri için alıyordur real ama o ilhan değilmiş birde bu ilhan türkiye u 19 da ispanyollara gol atan çocukmu
So what?
Saike
abi u 19 un kralı bu milli takımın kralı gökhan ünal![]()
bence giderse türk futbolu açısından çok iyi olur
sanki baska adammi kalmadi
yalan haber.
galiba ispanyaya attığı goller etkili oldu
bence yalan.ama doğruysa da zaten kayserispor vermez vermeeeeeeeeez
Bir adam gördüm kaşları kara
Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra
Bu ağlamaları herkes duysun
Duysunda biraz şükretsin
Eğer Real Madrid'e transfer olursa 5-6 sene içinde harika bir futbolcu olarak çıkar karşımıza.
Haberin Gerçek Olduğunu Sanmıyorum.
"fotomaçın yanında duran ya huyundan ya suyundan"
buda şampiyon atasözü olsun yazın bir yere![]()
İlhan Fenerbahçe'ye gol atmasaydı acaba böyle bir haber çıkacak mıydı? Basınımız "Biz sallamıyoruz, bir yerlerden işitiyoruz" diyor. Kişisel tavsiyem bundan böyle işitme cihazı takmaları olacaktır...
o işittikleri yerler patronları olmasın sakın![]()
ilhan iyi bir oyuncu ama realde oynayacak kadar yetenekli deil
heralde spor medyasında birilerinin işi gücü yok, transfer haberleride en çok rağbet gören konulardan birisi olunca böyle sallamasyon haberlerle gündem oluşturulmaya çalışılıyor.
anlayamadığım türkiye'de futbolcuların bu zırt bırt çıkan yurt dışından transfer geldi söylentileri, neden tüm transferleri bir kaç ay önceden duyurabilen uluslararası scout sitelerinde olmuyor. oralarda bugüne kadar ibrahim akın ve fatih tekke'nin arsenal tarafından izlendiği dışında Türkiye'de yazılan haberlerin hiç biri çıkmadı. nihayetinde de zaten diğer transfer haberlerin hepsi balon çıktı.
basında her sene onlarca türk oyuncusu için avrupa'nın çeşitli büyük kuluplerinden teklif geldiğine dair haberler çıkıyor, hiç doğru çıkan transfer söylentisi oldu mu? bu iddiaların bugüne kadar neredeyse tamamı yalan çıktı. yani adları boşuna çıkmadı, görünürde ki en gerçekci tablo bu olunca herkeste yalan diyor..
R.Madrid'in teklifi gurur verir"
Real Madrid'in transfer listesinde bulunan Kayserisporlu İlhan Parlak böyle bir teklif alırsa bundan büyük gurur duyacağını söyledi. 19 yaşındaki futbolcu henüz resmi bir teklif almadığını belirterek, 'Daha yolun başındayım. Çok çalışmam ve ilk önce Kayserispor'da daha fazla forma giymem gerekiyor. Bunun bilincindeyim. Ancak Real Madrid'in yanı sıra birçok Avrupa kulübünün beni izlediğini biliyorum. Böyle bir teklif her futbolcunun hayalidir ve gurur verir' dedi.
3 MAÇTA 5 GOL ATTI
İLHAN, Ay-Yıldızlı forma altında Polonya'nın Poznan kentinde düzenlenen U-19 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 3 maçta attığı 5 golle turnuvanın gol kralı olmuş ve şampiyonayı takip eden yetenek avcılarının dikkatini çekmişti. İlhan'ın özellikle İspanya maçında ortaya koyduğu futbol, İspanyollar'ın bu oyuncu için girişimlerde bulunmasına neden olmuştu. İlhan'ın menajeri Batur Altıparmak, Real Madrid'li yöneticilerin genç futbolcu için F.Bahçe'den bilgi aldığını belirterek, 'Ancak henüz resmi bir teklif yok' diye konuştu
So what?
Saike
açıkçası ilhanın fenere gol attığını bilmiodum ama geçen senenin ortalarından beri çok dikkat ettiğim bir oyuncu reale giderse süper olur saçma deil haber bence tabi
Eheeee Yuhaaaa...............
Bu Haber Gerçeği Yansıtmıyor..
Avrupa'da O Kadar Genç ve Yetenekil Oyuncu Varken İlhan Gibi Potansiyel Bir Yıldızla İlgilenmezler..
Zaten u19 Takımlarında Yanılmıyorsam Juan Mata Gibi Gelecek Vaadeden Bir Oyuncu Var
O oyuncu bize 4 gol atmıştııu19 Maçları-Polonya