demaio abicim sizin görüşlerinizede katılıyorum evet haklısınız.ve oyunun satış rakamlarınıda biliyorum.ayrıca işletme okuyan biri olarakta firmanın karını düşünmek zorunda oluğu konusunu kavrayabilecek kapasitede bir insanım.ama sende bazı konularda yanılıyorsun.arda konusunda özellikle.işte ona verilen potansiyelle gibi bişiler demişsin.arda'nın oyundaki potansiyeli 165 yani orta düzeyde bi futbolcuyu geçemicek bir düzey bu sen ne kadar çalıştırırsan çalıştır oyuncuyu bir yıldız yapamıcaksın demek onu.ayrıca şimdi arda tamam ronaldinhoyla şaka için kıyaslamaış olabilirim ama o kadar iyi diil tabikide.ama oyunun gerçekçiliği açısından ardanın dribling'i en az 18 olabilirdi.bu konuda hem fikiriz sanırım.ardanın ronaldinho kadar tanınmamış olması onun kadar iyi top süremediği anlamına gelmez.benim sigames'e sinirlendiğim nokta bu zaten.daha sonra türkiye ligi için sigames'in para bile harcamasına gerek yok aslında.ben ve benim gibi fm tutkunu 10'larca belkide yüzlerce arkadaş gönüllü olarak türkiye ligi araştırması yapardık onlar böle bişi istese.ve satışlar hakkında bişi daha söliyim adamlar oyunun türkçesini yapmazken türkiye ligi'ni adam gibi yapmazken nasıl oyunun orijinali'nin satılmasını beklerler ki.yanlışmıyım bu konuda.şimdi ben inanıyorum ki bu oyunun türkçesini çıkarsınlar+tsl'yi adam gibi yapsınlar bu oyun bir yılda bu güne kadarki toplam satışından 100 kat daha fazla satar türkiyede.