1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bu Datayla Olmaz Kusura Bakmayin...

Hybrid View

Elinizde oyun ile gelen bir data editörü, oyun ile gelen bir database, araştırma görevlilerine özel bir data editörü ve araştırma görevlilerince düzgün yapılmış bir database var ve hala bunların 4üde şuanda bu updatein resmi yada gayrı resmi olarak yayınlanmasına yetmiyor.. Başka söze gerek yok.. Teşekkürler..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by fifa_erhan09 View Post
    Elinizde oyun ile gelen bir data editörü, oyun ile gelen bir database, araştırma görevlilerine özel bir data editörü ve araştırma görevlilerince düzgün yapılmış bir database var ve hala bunların 4üde şuanda bu updatein resmi yada gayrı resmi olarak yayınlanmasına yetmiyor.. Başka söze gerek yok.. Teşekkürler..
    Ilk olarak yazdiklarin konusunda biraz daha dikkatli olmani rica ediyorum. Ben ABD arastirmasini yapanlardanim ve 2007 TR arastirmasi ile alakam yok. Yani elimde benim ABD datalari var. Turkiye datalari yok. Ayrica bu sitenin her calisani da FM arastirmasi yapmiyor.

Rica ediyorum.. Butun yazilanlari oku. Bu duzeltmenin olmasi icin calisma yapilmiyor mu dendi? Ozellikle Vieri'nin yazdiklarini cok dikkatli oku.

Oyunun database'ine bilgileri gecirmek ctrl-c ctrl-v .. yani kopyala-yapistir kadar kolay bir is degil. Eger oyun editoru ile bir yama cikacaksa, yani SI games uzerinden bu duzelemeyecekse, bunlarin teker teker girlmesi gerekli. Ama ilk asamada yapilmasi calisilan bunun SI games ile beraber duzeltilmesi ve resmi olarak yamanin cikmasi.

Bu da olsun deyince olmuyor. Ayrica daha once denildigi gibi bazi yazismalar sonuclaninca daha detayli bir sekilde bu isin gorevlileri tarafindan aciklama yapilir.

Ayrica konu dagilmis durumda. 1 Gun icinde bu mesajlari FM2007 arastirmasi ile ilgili genel elestirilerin bulundugu bolume tasiyacagim. Konu Gerekli Yere Tasinmistir

Mesaj Yetkileri