1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Real Madrid İlhan'ı Istiyor

Hybrid View

1. Default

Eheeee Yuhaaaa...............
    Bu Haber Gerçeği Yansıtmıyor..
    Avrupa'da O Kadar Genç ve Yetenekil Oyuncu Varken İlhan Gibi Potansiyel Bir Yıldızla İlgilenmezler..
    Zaten u19 Takımlarında Yanılmıyorsam Juan Mata Gibi Gelecek Vaadeden Bir Oyuncu Var
    O oyuncu bize 4 gol atmıştıı u19 Maçları-Polonya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ArJeN_hamdinho View Post
    Avrupa'da O Kadar Genç ve Yetenekil Oyuncu Varken İlhan Gibi Potansiyel Bir Yıldızla İlgilenmezler..
    Zaten u19 Takımlarında Yanılmıyorsam Juan Mata Gibi Gelecek Vaadeden Bir Oyuncu Var
    ee daha sen türk olarak destek olmazsan avrupada tabi türk oyuncu olmaz bu oyuncuda potansiyel var ama türk olduğu için almazlar diyosun bana göre bu mesajında ben öyle anladım biz inanmazsak böyle genç yeteneklere onlara destek olmazsak bu oyuncular avrupaya açılmaz sonuçta böyle genç yetenekli oyuncular destek ister güven ister
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by ArJeN_hamdinho View Post
    o maç şu ana kadar izlediğim milli maçlar içinde defansif anlamda en rezalet maçtı. u19 takımımız başta ilhan olmak üzere sadece hucüm anlamında çok kaliteliydi, azda olsa yakaladıkları pozisyonları değerlendiriyorlardı ama arkasından uyuyan orta sahamız ve darma duman olan defansımız bir gol daha yiyordu. ispanya adına Manuel isimli oyuncularından tam 4 gol yedik. kadromuzda olan oyunculardan biride arda'ydı attığımız gollerin çoğu onun asistiydi. 5-3 kaybettik 2 golü ilhan'dan geldi, arkasından portekizede 3 gol atmıştı ama 4-4 berabere kalmıştık.

Mesaj Yetkileri