1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

Thumbs up Tİgrİs Helal!!!hakedİyosun!

moruk Allah senden razi olsun ya daha henuz iyi taktik yapilamadi diyenleri burdan kiniyorum ve sorunu taktikte diil kendi takimlarinda ve FM becerilerinde aramalarini oneriyorum! Besiktas la 4. sezonumdayim we bu taktik bu zamana kadar nerdeydi yada ben niye gormedim diye deliriyorum! barcelona ya deplasmanda 4 attim TSL yi de nagmalup bitirdim... ilgilenirsen kadromu da yazmak istiyorum... Yılın karmasinda 6 oyuncum yer aldi(*)...
    GK: Vincent Enyeama*
    DR: Hamit Altintop
    DL: Royston Drenthe
    DC: Gökhan Zan
    DC: Cristian Zapata
    MC: Ugur Yildirim*
    MC: Younes Kaboul
    MC: Ibrahim Akin*
    AMC: Dagoberto*
    AMC: Burak Yilmaz*
    FC: Nilmar*

Quote Originally Posted by zan View Post
    moruk Allah senden razi olsun ya daha henuz iyi taktik yapilamadi diyenleri burdan kiniyorum ve sorunu taktikte diil kendi takimlarinda ve FM becerilerinde aramalarini oneriyorum! Besiktas la 4. sezonumdayim we bu taktik bu zamana kadar nerdeydi yada ben niye gormedim diye deliriyorum! barcelona ya deplasmanda 4 attim TSL yi de nagmalup bitirdim... ilgilenirsen kadromu da yazmak istiyorum... Yılın karmasinda 6 oyuncum yer aldi(*)...
    GK: Vincent Enyeama*
    DR: Hamit Altintop
    DL: Royston Drenthe
    DC: Gökhan Zan
    DC: Cristian Zapata
    MC: Ugur Yildirim*
    MC: Younes Kaboul
    MC: Ibrahim Akin*
    AMC: Dagoberto*
    AMC: Burak Yilmaz*
    FC: Nilmar*

arkadaşım ne kadar haklısın "bindirmeler" taktiğini herif 1 maçta deniyor sallama oyuncular oynatıyor alakasız yerlerde sonra yeniliyor hemen koşuyor foruma bu taktik kötü diyor.zannediyorki taktiği download edecem koyacam hemen her maçı 5-0 alacam.eskidendi o eski CM zamanlarında aynen öyle oluyordu.

"bindirmeler" taktiği bir oyun anlayışının FM'de uygulanmaya çalışılmasıdır ve başarılıdır.oyundan zevk almasını bilenlere...

Bu arada zan kadron çok güzel olmuş tebrik ederim.

Mesaj Yetkileri