Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Oyundan Atıyor

beyler illegal içerik yapacak bişey yok

Ya oyun kopya değil ama yinede oyundan atıyor ne iş bu ya

Angry bende de fm 2007 hatası

merhaba arkadaslar sorunum su; fm 2007 oynarken hata veriyor.ilk hata warning diye uyari cikiyor orada array access out of bounds yaziyor.sonra tamam diyorum bu seferde application error diye hata veriyor.oradada a serious was encountered and the application will close.an error file has been generated in …/c;/program files/sports interactive/football manager 2007 diye yaziyor.bunuda tiklayinca oyunu kapatiyor.neden olabilir yardim lutfn…

Herkeste aynı sorundan şikayetçi de çare yok gibi henüz.

5. Default

aynen yawf bi oynayamadım hatadan türkçe spiker neden oluo galiba

yok mu bi çözüm

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Belki daha önce söyleniştir ancak yine söyleyeyim ;
    Application Data ve Belegelerimdeki FOOTBALL MANAGER 2007 klasörünü sileceksiniz.Hatta sitenin bir moderatörüde bu sorunu aynen bu şekilde çözdü....
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Ya ayin 24. ünde hep aynı maçtan sonra oyundan atıyor.

Bir nevi tıkandı oyun. Microsoft hata raporu geliyor.Büyük ihtimalle oyun kopya diye böyle yapıyor.Sonunda kopya için ciddi bir adım oldu bu napcaz bilmiyorum

Quote Originally Posted by torres_1905 View Post
    Application Data ve Belegelerimdeki FOOTBALL MANAGER 2007 klasörünü sileceksiniz.Hatta sitenin bir moderatörüde bu sorunu aynen bu şekilde çözdü....
    Hocam belgelerimdekini silersek saveleride silmis olcaz ama o zaman ne olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abi yedeğini al sonra sil
    Hem oynayamıyorsan sana "save"den ne fayda....
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

belgelerdeki değil arkadaşlar. C:nin içinde documant setting deki yolu takip edin.

Nesil
    2005

ilk macimda atiyordu oyunda dediginiz dosyalari sildim bu sefer ilk mac degil ikinci mac atti

abicim ya hata vermeyen bir turkçe yama varmı lütfen dakka başı oyundan çıkıyo

Nesil
    2005

2007 nin Turkce yamasini soruyorsun daha dur bismillah oyun yeni cikti

Arkadaslar korsana karsıyız ok emege saygı anlıyorum ve saygı duyorum bu adamların yaptıgı ne ben oyunu orjınal aldım ve bır suru para verdım hata verıyor ***** Bizim emegımıze ne oluceak para kolay mı kazanıyor ben o paryaı kaznıncaya kadar 10 takla atıyorum sonra yatır FM2007 hata bilmem ne ooooo bundan sonra orjınal FM alırsam onlar gıbı olayım aha da buyuk konustum gorusuruz bakalım korsan alıcam bundan sonra

Edit:
    Kişi ve kurumlara hakaret etmeyiniz..

Quote Originally Posted by geridöndüm View Post
    Arkadaslar korsana karsıyız ok emege saygı anlıyorum ve saygı duyorum bu adamların yaptıgı ne ben oyunu orjınal aldım ve bır suru para verdım hata verıyor su an parmaklarımla bu ş.......lere daha kötü şeyler yazmak geçiyor ama size olan saygımdan bundan vazgecıyorum .Bizim emegımıze ne oluceak para kolay mı kazanıyor ben o paryaı kaznıncaya kadar 10 takla atıyorum sonra yatır FM2007 hata bilmem ne ooooo bundan sonra orjınal FM alırsam onlar gıbı olayım aha da buyuk konustum gorusuruz bakalım korsan alıcam bundan sonra
    kes'nl'kle katiliyorum bu ne yaaaaaa

Arkadaşlar sigames`in sitesinde falan bu konuyla ilgili hiç bir bilgi yokmu?

tekrar klasor acar

siyah ekran geliyooo

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal dan

Hata türkçe oyunlarda çok sık veriyo türkçeyi kaldırın fakat ingilizcedede medya konusmalarında veriyo fm 2007 klösörunu silin oyuna girin işinizi garantiye alın genede medya konusmalarından önce bi save çekin hata vermiyo bana artık 2009 yılına geldim deneyin

arkadaslar ben cozdum bu array acsees of bounds hatasini...oyunu kaldirin belgelrimin icinde sprts interactiv klasorunu de silin. ama save game inizi silmeyin bi yere ayirin onu. sonra c/documnets and settingsten gidin applications data nin icindende silin sports interactivi sonra yeniden kurun. save gamenizi belgelrinim icindeki sports interactiv in icinde games var oraya atin oynamaya baslayin...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Hata alan arkadaşlar.Oyunu Uninstall edin.C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 klasörünü ve C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Sports Interactive klasörünü silin.Belgelerinizde bulunan save game'in bulunduğu klasörü silmenize gerek yok.Regedit'e Football Manager 2007 yazıp aratın.Regedit ekranının sol kısmındaki dar kısımda bulacağı Football Manager 2007 isimli kaydı silin.Oyunu yeniden yükleyin.Ben sorunumu bu şekilde çözdüm.Daha önce spiker türkçeydi ve sanırım o yüzden hata verip oyundan atıyordu.Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra bir daha hata almadım.

Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
    Hata alan arkadaşlar.Oyunu Uninstall edin.C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 klasörünü ve C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Sports Interactive klasörünü silin.Belgelerinizde bulunan save game'in bulunduğu klasörü silmenize gerek yok.Regedit'e Football Manager 2007 yazıp aratın.Regedit ekranının sol kısmındaki dar kısımda bulacağı Football Manager 2007 isimli kaydı silin.Oyunu yeniden yükleyin.Ben sorunumu bu şekilde çözdüm.Daha önce spiker türkçeydi ve sanırım o yüzden hata verip oyundan atıyordu.Yukarıdaki işlemler yaptıktan sonra bir daha hata almadım.
    regedit e kadar gitmeye gerek kalmadi....

Quote Originally Posted by torres_1905 View Post
    Arkadasim ayni hata bende de veriyor. Senin dedigin sekilde yapiyoruz ama hicbirsey degismiyo. Sanirim yama cikmadan cozemicez bu problemleri. Yama da artik ne zaman cikarsa. Resmen rezalet.

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Hay Bu Sİgamesİn Be
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

bencce oyun tr karekterlerle sorun yasiyo bunu biz deil ancak sigames cozer yamayla ama oda ne zaman bilmemm

beyler bunun kopya oyunla hiçbir alakası yok..ben internetten indirdim oynuyorum..bende yok böle bi hata..bunun nedeni büyük ihtimalle türkçe yama...2006 türkçe yamayı birkez bile kullansan hata verdikten sonra bilgisayardan yamayı kaldırsan bile farkettiyseniz türkçe spiker kalıyo..ve sürekli aynı hatayı vermeye devam ediyo..tek çözüm save dosyalarınız hariç oyunu tamamen uninstall edin ve oyunla ilgili tüm dosyaları bilgisayardan silin ve tekrar kurun..sorun yapmayacaktır...

bunun kopyayla alakası yok..kopya nın tek sorunu bence, çıkacak yamaların kullanılamaması..

benim oyun kopya ama oyundan falan atmıyo yaklaşık 1 haftadır oynuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
    Hata alan arkadaşlar.Oyunu Uninstall edin.C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 klasörünü ve C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Sports Interactive klasörünü silin.Belgelerinizde bulunan save game'in bulunduğu klasörü silmenize gerek yok.Regedit'e Football Manager 2007 yazıp aratın.Regedit ekranının sol kısmındaki dar kısımda bulacağı Football Manager 2007 isimli kaydı silin.Oyunu yeniden yükleyin.Ben sorunumu bu şekilde çözdüm.Daha önce spiker türkçeydi ve sanırım o yüzden hata verip oyundan atıyordu.Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra bir daha hata almadım.
    Quote Originally Posted by brianb View Post
    Arkadasim ayni hata bende de veriyor. Senin dedigin sekilde yapiyoruz ama hicbirsey degismiyo. Sanirim yama cikmadan cozemicez bu problemleri. Yama da artik ne zaman cikarsa. Resmen rezalet.
    Quote Originally Posted by fatih öksüz View Post
    Hay Bu Sİgamesİn Be
    Quote Originally Posted by sukoyuncu View Post
    bencce oyun tr karekterlerle sorun yasiyo bunu biz deil ancak sigames cozer yamayla ama oda ne zaman bilmemm
    Yukarıda yazdıklarımla sorununuzu çözebilirsiniz.Yama çıkana kadar beklemenize gerek yok sorunun kaynağı oyun değil yüklediğimiz türkçe yama çünkü.

evet ne yazikki haklisin fmmania sorun hallodu gibi hadi hayirlisi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri