1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: TSL 11. Hafta Fenerbahce-Vestel Manisa

Hybrid View

bence maçın hakkı ya beraberlik ya manisa nın galibiyetiydi. Manisa forvetleri biraz daha akıllı oynasalar ve deivid gibi her gelen topu gol yapsalardı maç çok farklı olurdu bariz bir çok gol şansından yararlanamadılar ya da süper ortalara öyle baktılar. fener ise 62. dakikaya kadar korner kullanamadı baskı kurmadan sadece defans yaptı hızlı toplarla çıktı deivid kaleye 4 şut çekti 3ü kaleyi tuttu onlarda gol oldu. Bülent çok ama çok kötüydü her geleni aldı tabiri caizse. Forvette Rafael olsaydı o güzelim ortalar heba olmazdı ve manisa bu maçtan kesin puan alırdı...
    Kesinlikle bu maçtan sonra manisa düşüş yaşamaz ama fener böle oynarsa hiçbir şey yapamaz biraz daha kabiliyetli forvetler karşısında fark yerler

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Fenerbahçe fena değildi bugün..Batuhanın da dediği gibi kazanması için gerekeni yaptı. Alex haksız kart gördü çünkü yapılan faulü göremedi hakem ama onun dışında iyiydi.. Büyüklerin kabusundan 3 puan almak zor ama başardık çok iyi bi skor.. Tebrik ederim.. İnşallah son haftaya kadar lideriz...
    evet son hafta yine biz alırız liderliği ve şampiyon oluruz

ayrıca ilk yarıda manisanın bir penaltısını atladı hakem bana göre

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    bence maçın hakkı ya beraberlik ya manisa nın galibiyetiydi. Manisa forvetleri biraz daha akıllı oynasalar ve deivid gibi her gelen topu gol yapsalardı maç çok farklı olurdu bariz bir çok gol şansından yararlanamadılar ya da süper ortalara öyle baktılar. fener ise 62. dakikaya kadar korner kullanamadı baskı kurmadan sadece defans yaptı hızlı toplarla çıktı deivid kaleye 4 şut çekti 3ü kaleyi tuttu onlarda gol oldu. Bülent çok ama çok kötüydü her geleni aldı tabiri caizse. Forvette Rafael olsaydı o güzelim ortalar heba olmazdı ve manisa bu maçtan kesin puan alırdı...
    Kesinlikle bu maçtan sonra manisa düşüş yaşamaz ama fener böle oynarsa hiçbir şey yapamaz biraz daha kabiliyetli forvetler karşısında fark yerler
    Burakcığım, bizim öyle oynadığımıza bakma sen Vestel kötü takım değil, makul çerçeveler çevresinde galip gelmeye yetecek futbol oynadık
    Ya şimdi volkan faktörü de vardı bence.. Rüştü olsa Vestel 0 da bile kalabilirdi ha bir de fener her takıma böyle oynamaz, vestel allah var iyi takım, onlara karşı deplasmanda oynamak kolay değil bilirsin
    Ben gayet memnunum..

evet son hafta yine biz alırız liderliği ve şampiyon oluruz

Bence yok penaltı

Valla inan ki son haftalara güvenemiyorum son hafta maçlarını izlemicem ben zaten
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Bence de penaltı yok. Zaten olsa böyle şeyleri düşünmeyecen golümüz verilmedi penaltımız verilmedi. Bu tür bütün olumsuzluklara rağmen maçı kazanamyı bilmek gerekiyor bunlar futbolun içinde mutlakaka her maçta oluyor böyle hatalar...

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Deivid attığından çok daha fazla pozisyon harcadı,ama yine de 3 gol atarak bunları telafi etti...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Mesaj Yetkileri