1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Arkadaşlar oyun çok yavaş

Hybrid View

Pentium 2.8
    512 RAM

11 lig açık. Large database. Ve inanılmaz hızlı. Ben bile bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum. Oyunun başında 6 lig ve normal db seçtim. uçuyordu. daha sonra yeni bir oyun, 11 lig ve large db seçtim. 7 lig ve normal db li fm 2006 dan en az 3 kat daha hızlı. continue demem ile ekranın gelmesi bir oluyor. dakka başı maç yapıyorum. inşallah fazla da yavaşlamadan devam eder bu şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Question

Quote Originally Posted by illusion View Post
    Pentium 2.8
    512 RAM

11 lig açık. Large database. Ve inanılmaz hızlı. Ben bile bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum. Oyunun başında 6 lig ve normal db seçtim. uçuyordu. daha sonra yeni bir oyun, 11 lig ve large db seçtim. 7 lig ve normal db li fm 2006 dan en az 3 kat daha hızlı. continue demem ile ekranın gelmesi bir oluyor. dakka başı maç yapıyorum. inşallah fazla da yavaşlamadan devam eder bu şekilde.
    kaçıncı senendesin ? bende 13 lig ve large db açmak istiyorum ve bilgisayarımın özellikler seninkine yakın o yüzden sordum ?

Quote Originally Posted by m.kidd View Post
    kaçıncı senendesin ? bende 13 lig ve large db açmak istiyorum ve bilgisayarımın özellikler seninkine yakın o yüzden sordum ?
    4. sezona geçtim hız hala mükemmel

oha iyimiş baya. ben daha oynamadıgım için pek bişe diyemiyorum inş. hızlı olur, 5 lig seçerim genelde ben GS olmadıgım zamanlarda ya da 4 veya 3, 5 hızlı olursa iyi olur valla.

Mesaj Yetkileri