Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/ PSV - Galatasaray

Nesil
    2006

PSV'nin bu gün rahat bir maç geçirecek çünkü 3. ile arasında 6 puan fark var bu yüzden rahatlar bu maçta beraberlik bile yetebilir. G.Saray sakin oynayıp işi strese sokmadan ilk yarıyı önde kapatacak bir oyun oynamalı ki ikini yarı daha rahat maça çıksın ama G.Saray maçta farkı 2'ye çıkarmadan rahatlayamaz. Başarılar G.Saray.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

benim içime şöyle doğuyor galatasaray bu maçta gol yemeyecek ama sonuç ne olur bilemem
    So what?
    Saike

Nesil
    2003

Bence:

Maglubiyet - Beklenen durum
    Beraberlik - Umit Edilen
    Galibiyet - Hayal gibi..

Ilk macta orta sahada PSV'den baski yedigi anda Galatasaray dustu. Lucescu zamaninda da bu sorun vardi. Gol geliyorum derdi ve gelirdi Avrupa maclarinda.

Galatasaray'in halen sorunu hizli bir sekilde rakip kaleye gidememesi. Hasan Sas fren. Ayhan fren. Sabri fren. Inamoto fren. Orhan Ak fren.

Hizli hucum yapmak icin umitli oldugum Aydin yeterince kuvvetli degil, teknigi de topu saklamak icin yeterli degil.

Ilic, Carrusca ve Arda Galatasaray'da futbol zekasi hizli hucumu becerebilecek bos alanlari iyi bulan yegane oyuncular. Ancak bu ucunun defanstan top almasi yarim saat suruyor. Gerets'de belli ki bu tip pozisyonlari yeterince calistirmiyor..

Neyse.. ben karamsarimdir zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

tomas atıldı
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

eyvah tomas atıldı
    neyse belki daha iyi konsantre olur takım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hasan şaş hakem farfan el ele varmiş galatasarayın yenilmesi için ellerinden gelen herşeyi yapıyor.bakalım 2.yarı dayanırız inşallah.bordeaux da yenik uefa için 1 puan bile çok önemli.çok iyi oynarken 10 kişi kalmamız çok kötü oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

geçmil olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

galatasaray 2-0 yenılerek ş.l ne veda etti insalla uefaya giderde orada basarılı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçmiş olsun inşallah uefaya gider galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hırs olmazsa daha beteri deolur yazık....

bence 10 kişi kalana kadar iyi oynuyorduk .... hakem galatasarayı etkisiz hale getirmek için elinden geleni yaptı ... alex in arda ya yaptığı hareket kırmızı kart arda ya ceza sahası içinde yapılan hareket penaltı, ve ilk attıklar gol ofsayt ... daha ne olsun ki maçın kaderiyle oynamadı direk sonucu beyan etti ... hasan şaş da top kaptırma rekoru kırdı ...necati oyuna girdikten sonra çok etkisizdi ... arda nın yerine oyuna cihan ı alan gerets e de şaşırdım ....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ilk yarım saat müthiş oynamamıza rağmen rakip kaleye bir türlü şut atamadık. top bizdeyken nasıl bir anda farfanla tomasın son adam olarak kaldığını anlayabilmek mümkün değilken üstüne kırmızı kart ta geldi.zaten ondan sonra maç tek kaleye döndü.

sonrasında geretsin büyük taktik hataları başladı.hücüm müthiş oynayan top ayağındayken 3 psvliyi başına toplayan ardayı ileriden alıp sol beke koydu ve bir kere bile ileri çıkamadı buradan.oysa her aldığı topu ezen kaptıran ataklara el freni olan hasanı çıkarıp tolgayı savunmanın ortasına koysa hem iliç-arda organizasyonu devam edecek hem de sol ayaklı orhanın hücüm etkinliği solda devam edecekti.ama bizim gerets takımımızın büyük kurtarıcısı cihanı almayı tercih etti hem de ardayı çıkarma pahasına.

galatasaray orta sahası sapır sapır dökülürken yaptığı değişiklikleri anlamak mümkün değildi.ayhan ve hasanı bu sezon hiç bu kadar kötü oynarken izlemedim inamotoyu artık saymıyorum bile.necati ise krediyi artık tüketti eksilere indi.ya devre arasına kadar toparlanacak yada gazetelerde çıkan mesleğinde(!) ilerlemeyi tercih edecek.

avrupada bu kadar çabuk havlu atan galatasarayı 90ların ortalarından beri görmemiştik.tek umut bordeaux maçı ama bu takımla bu kafayla o da zor gözüküyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    ilk yarım saat müthiş oynamamıza rağmen rakip kaleye bir türlü şut atamadık. top bizdeyken nasıl bir anda farfanla tomasın son adam olarak kaldığını anlayabilmek mümkün değilken üstüne kırmızı kart ta geldi.zaten ondan sonra maç tek kaleye döndü.
    Kusura bakma yazinin geri kalanini okumadan bu soylediginle ilgili ekleme yapmak istedim.

Ne zaman top rakipteyken bir anda bizim forvetimiz ile rakip defansini karsikarsiya birakmayi ogreniriz, o zaman Avrupa'da maclar kazanir, kupalar kazaniriz.. Bu sadece Galatasaray icin degil, tum Turk takimlari icin gecerli bir durum.

Forvet oyuncusu bosa kacmayi bilecek, orta saha oyuncusu ise o bosa kacani gorup beklemeden topu aktaracak. Ayaginda topla 1 dakika dusunup sonra etrafina bakan oyuncularla bu is olmaz, olamaz.

Galatasaray'da bu aksam oynayanlarin arasinda sadece Arda ve Ilic'in bunu yapabilme kabiliyeti vardi.

istanbulda 2. yarıya 1-0 önde girdiğimiz maçı 1-2 kaybettiğimiz gün matematiksel olarak halen bir şansımız olmuş olsada 2. tur hayallerimizin bitmiş olduğunu herkes az çok biliyordu. PSV deplasmanında en azından bir puan alabilseydik uefa için büyük bir avantaj yakalamış olurduk ama olmadı, fransadaki maç içinde pek umudum yok. en azından avrupa macerasını son sırada bitirmeyip, takımın halen bir hedefi olabileceği uefa kupasında devam edilebilmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ya hep neden türk takımları yeniliyor ya yeter artık birilieri artık buna bir çare bulsun oturup adam gibi çözüm üretsinler böyle gitmez bu kardeşim resmen avrupada ezik takımlar kategorisine girmeye başladık
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bence bu PSV nin gruptan cikmasi cok kotu oldu. Cok kotu bir takim olmus PSV, top oynayamior. GS iki macida biraz sanssizlik, biraz beceriksizlik, biraz da Gerets sayesinde kaybetti.

Dunku macida, İstanbuldaki macida alabilirdi GS ve alsa idi simdi 2. turdaydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence dün Galatasaray hiç oynayamadı. İlk yarı pek maçı izleme fırsatım olmadı ama 2. yarının hepsini izledim kaleye bir kere bile gidemediler. Açıkçası çook kötü oynadı. Oyunun kontrolü PSV'deydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cok yazık oldu zaten bu takımlada bu olur
    gelecek sene için oncelıkle
    duran top kullanan bırı alınması lazım
    pazar aksamı telegolde acıklanan futbolcu isimlerinin yayınlıcam yakında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gs bu takımı yenebilirdi bence yazık oldu psv çook kötü olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ulumemo295 View Post
    gs bu takımı yenebilirdi bence yazık oldu psv çook kötü olmuş
    Yenebilirdi deniliyor fakat öyleyse neden yenildi? Şimdi kırmızı kartı sebep vereceksiniz ama yine yenilirdi GS bana göre. Evinde yenildi, deplasmanda puan alması zordu. Neyse Bordo maçına bakacağız.

Evet yenebilirdik, ilk maçtada yenerdik, buradada yenerdik.. Ama olmadı. Bana kalırsa şanssızdık. Gerets maç öncesi şanslı olan maçı kazanır demişti ve dediği tuttu, PSV şansıyla maçı kazandı.

Sağlık olsun, artık UEFA için şansımızı deneyelim..
    Yinede buraya kadar getirdiği için takımımı tebrik ediyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya ilk yarıda bi türlü güzel pas yapamadık adam atıyo top taa nereye gidiyor.

liverpoola yeniliriz gene ama bordoyu yenmeliyiz artık yani.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oyunculara verdigim puanlar bu

Mondi 8
    Sabri 5
    Tomas 4
    Song 7
    Orhan 6
    İnamoto 7.5
    Ayhan 3.5
    Hasan 5
    Arda 6
    İliç 6
    Ü.Karan 5.5

Hakan Şükür 3
    Necati 3.5
    Cihan 3

inamoto 7.5 alırmı demeyın sahanın en ıyısı oydu cunku cok olumlu paslar vardı ustelık rakıpğ takım topa atlarken hıc korkmadan onune atlıyor ınamoto da cıkıs var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hasan 5 garip olmuş gslilerin en çok eleştirdğiğ gördüğüm kadarıyla 4 yada 3 olmalıydı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    Oyunculara verdigim puanlar bu

Mondi 8
    Sabri 5
    Tomas 4
    Song 7
    Orhan 6
    İnamoto 7.5
    Ayhan 3.5
    Hasan 5
    Arda 6
    İliç 6
    Ü.Karan 5.5

Hakan Şükür 3
    Necati 3.5
    Cihan 3

inamoto 7.5 alırmı demeyın sahanın en ıyısı oydu cunku cok olumlu paslar vardı ustelık rakıpğ takım topa atlarken hıc korkmadan onune atlıyor ınamoto da cıkıs var

Senin görüşündür tamam ama Mondragon, 8 puan alacak kadar çok iyi değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Senin görüşündür tamam ama Mondragon, 8 puan alacak kadar çok iyi değildi.
    olabilir kardes ama 8 yinede iyi

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Default Gerets:Yardım edin Koeman:Edeceğiz

Devler Ligi umutları tükenince rotayı UEFA’ya çeviren Cim Bom’da, teknik direktör Gerets, PSV’nin hocası Koeman’ın yanına giderek, Bordeaux karşısında iyi oynamalarını istedi! Belçikalı hocanın ricasına Koeman’dan olumlu yanıt geldi: Son iki maçımızı kazanıp, Gerets’e yardım etmek istiyoruz.
    ‘Rüya bitti ama...’
    PSV Eindhoven karşısında alınan 2 talihsiz mağlubiyet karşısında büyük üzüntü yaşayan Eric Gerets, umutlarını Hollanda ekibinin antrenörü Ronald Koeman'a bağladı! 90 dakika sonrasında yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullanan Gerets, şunları söyledi: "Maç bittikten sonra Koeman'ın yanına giderek, bundan sonraki maçlarda iyi oynamalarını istediğimi anlattım. Şampiyonlar Ligi rüyası bitti fakat UEFA için şansımız sürüyor. Yapmamız gereken, kaybettiğimiz maçlardan ders almak."

‘Atılmadıysa yazık’
    "Kırmızı kart görene kadar, tıpkı ilk maçta olduğu gibi müthiş oynuyorduk. Ancak PSV gibi diri ve kaliteli bir takım karşısında 10 kişi mücadele etmek hiç kolay değildir. Yine de 10 kişi kalan oyuncularımın yardımlaşmaları ve birbirlerine sıkı sıkıya bağlanmaları beni ilerisi için umutlandırdı. Onları, mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Bazı pozisyonlarda tecrübe eksikliği yaşadık. Eğer Alex, gerçekten Arda'ya vurup oyundan atılmadıysa, gerçekten yazık olmuş."

‘Sevgili dostum Gerets...’
    PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Eric Gerets'in yüreğine su serpti... Hollandalı hoca, maç sonunda yaptığı basın toplantısında kendisine sorulan bir soru üzerine, "Son iki maçımızı kazanıp, gruptan çıkmak ve sevgili dostum Gerets'e yardım etmek istiyoruz" cevabını verdi. Galatasaray karşısında çok iyi bir performans ortaya koyduklarını da sözlerine ekleyen Koeman, "Oyuncularım, istediğim her şeyi harfiyen yerine getirdi, hepsini kutluyorum" dedi.

‘Kırmızı kart kader anı...’
    Koeman, sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray çok güçlü bir takım ve onları yenmek bizim için çok önemliydi. Oyunun gidişatını kırmızı kart değiştirdi. Fakat İsveçli hakemin kararı kesinlikle doğruydu. Belki daha fazla gol atabilirdik. Yine de sonuçtan çok memnunum." Takım kaptanı Cocu ise, "Maçı kazanmamızdaki en büyük rolü taraftarlarımızın oynadığını rahatça söyleyebilirim. Bundan sonra tek istediğimiz grubu Liverpool'un önünde, lider olarak bitirmek" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet kardes okudum bu haberı koeman ın yardım etmesıne gerek yok bız ıkı macı kazanırsak zaten gıderız yada bordeaux yenersek

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ya galatasaray bordeaux maçını deplasmanda oynuyor uefa için işleri cok zor

gercekten ne diyecegimi bilemiyorum,bu tomas ne kadar kalas biri ya bismillah hemen kirmizi kart gördü ve bütün yükü inamoto ve songa birakti onlarda mondragonda,gerets iyi bir teknik adam degil oyuncu degisikliklerini bilmiyor,oyuncularini motive edemiyor,dün arda ve ilic gene galatasarayin en iyileriydiler bana göre,inamoto her gecen gün takima dahada adapte oluyor ama bu kadar sansizlik olmaz,iki mactada psvden kat kat daha iyi oynamamiza ragmen yeniliyoruz,bu cok kötü bisey.artik bordeouxu kesin yenmemiz lazim,liverpooldanda bir puan almamiz lazim,eger liverpool psvyi yenerse biz onlardan kesin bir puan aliriz yeterki bordeouxu yenelim.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri