beyler bjk da batuhan karadeniz diye bi adam var 15 yaşında bende 20 yaşaltında 35,18 yaşaltında 18 gol attı bi sezonda tam bir gol makinesi
beyler bjk da batuhan karadeniz diye bi adam var 15 yaşında bende 20 yaşaltında 35,18 yaşaltında 18 gol attı bi sezonda tam bir gol makinesi
Isim : Gonzalo Gerardo Higuain
Yas : 18
Milliyet : Fransa-Arjantin
Mevki : AM/FC
Takim : River Plate
Tahmini Fiyat : €4mio - €7mio
Goze Carpan Ozellikler : First Touch, Technique, Determination, Flair
Renato Augusto AMRLC
cicero
eisner loboa
cardenas
Omar Esparza
Raul Albiol
21 Yaşında
İspanyol
DC(Natural),DM(Natural)
Valencia
5,25M Pound
Tackling,Marking ve Heading özellikleri +15,boyu 187,concentration da +16... Wonderkid olarak başlıyor zaten
Stephen Sunny
michel schmoller
sherman cardenas AMRC
falcao river
Daniel Sturridge
gökhan bilişik
g.antepspor
falcao gercekten cok yetenekli bi futbolcu ama belirli bi sure sonra rest istiyo tek eksi yani bu arkadaslar...
FM Genie scout programini enrden indirebiliriz yardimci olursaniz sevinirim
Yiğit Gökoğlan - AMR - Manisaspor - Yıl 2009 - 5.6.1989
Bu yiğidi Nizamettin sakatlandı diye kupa çeyrek finalinde oyuna aldım. Fenerbahçe'ye 2 gol atıp 1 de asist yaptı.Şanstır diye pek oynatmadım ama artık oynatıyorum çünkü şans verdiğim her maçta gol atıp asist yapıyor.İyi özellikleri şunlar.
Kornerler 16
Crossing 17
Dribbling 15
Teknik 16
Önceden Sezme 15
Yaratıcılık 17
Bir de oynadığı maçlarda dikkatli izlediğimde oyun stilini Arda'nın gerçek maçlardaki(FM Dışı) oyun stiline benzettim.
Saygılarımla.
rodrigo palacio yu kesinlikle öneriyorum..kalede vincent degre ve defansta leighton baines çok iyi oyuncular oluyorlar...
rodrigo palacio ve leighton baines katiliyorum ama o kaleci bende hic tatminkar degil 2 sezon gecmesine karsin... ama buradaki herkese eger kendilerine alternatif hatta daha ii bir genc bir alex ariyorlarsa hugo viana yi oneririm valencianin alt takiminda oynuyor cok fazla pahali degil basta siz bir degerlerine bakin ne dedigimi anlayacaksiniz adam daha ilk macinda ilk golu firikikten oldu
guzel paylasim saol ama bence herkez oyuncuyu kendisi kesfetmeli ben o zaman daha cok zevk aliyorum
14 yasındakı madrıdlı gencı alın bence
mosibe
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
arsenalde genç bi kaleci var daa 16 yaşında polonyalı
Wojciech Szczesny
bi de defansın solunda oynayan armand traore var ikiside çok iyi
tamamdır abım hemen alayım tum genclerı daha dogrusu coluk cocugu chelsea ye yıgdım zaten.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bende ilk sayfadaki çoğu oyuncuyu arsenal'e aldım bakalım nolcak ilerdeki performansları
genç kaleci arayanlar için ron-robert zieler iyi bi kaleci man. utd oynuyo daha 17 yaşında
fluminense deki marcelo ya bakmadan geçmeyin. oyunda defans sol gözüküyor ama ortasaha sola koyunda görün!!!!!!!!!!
abım artık MARCELO yu tanımayan yok.
marceLo haRika (:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-TSI-1: :-TSI-3: :-TSI-5:
saol kardeş yorulmuşsun
bakin butun oyuncular oyundan oyuna degisiyor# bilal bi oyunda super bi oyunda berbat size alabilceiniz en ii oyuncu olarak marceloyu oneririm zaten real madridle anlasti gercekte de kacirmayin saga da mehmet topuzu alin kanatlar harika calisir wing bacli sistemde
emrullah guvenc fortuna da oynuyor super
arkadaslar en ii turk defans kuskusuz gungor abi tek gecerim harika
besiktas 15 altinda batuhan karadeniz var super oynuyo
bide mehmet sedef harika oynuyo
benim de bulduğum bir kaç tane adam var
emrah kılıç dm
ergin alp amr
kahraman enis d/m rc
ömer barış amrc
ferhat odabaşı gk
her takımda işe yara mı bilmiyorum ama bende çok işe yaradılar özellikle ergin alp harika çok hızlı ve tekniği harika rakibin sürekli kart görmesine neden oluyor
marcelo die bi sol bek var yası 18 alabilirsniz adamı bi aldım 2 mac oynadı 2 kere macın adamı oldu hemen brezilya milli takımına cagrıldı