Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
Hata alan arkadaşlar.Oyunu Uninstall edin.C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 klasörünü ve C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Sports Interactive klasörünü silin.Belgelerinizde bulunan save game'in bulunduğu klasörü silmenize gerek yok.Regedit'e Football Manager 2007 yazıp aratın.Regedit ekranının sol kısmındaki dar kısımda bulacağı Football Manager 2007 isimli kaydı silin.Oyunu yeniden yükleyin.Ben sorunumu bu şekilde çözdüm.Daha önce spiker türkçeydi ve sanırım o yüzden hata verip oyundan atıyordu.Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra bir daha hata almadım.
Quote Originally Posted by brianb View Post
Arkadasim ayni hata bende de veriyor. Senin dedigin sekilde yapiyoruz ama hicbirsey degismiyo. Sanirim yama cikmadan cozemicez bu problemleri. Yama da artik ne zaman cikarsa. Resmen rezalet.
Quote Originally Posted by fatih öksüz View Post
Hay Bu Sİgamesİn Be
Quote Originally Posted by sukoyuncu View Post
bencce oyun tr karekterlerle sorun yasiyo bunu biz deil ancak sigames cozer yamayla ama oda ne zaman bilmemm
Yukarıda yazdıklarımla sorununuzu çözebilirsiniz.Yama çıkana kadar beklemenize gerek yok sorunun kaynağı oyun değil yüklediğimiz türkçe yama çünkü.