1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Kabze'nin Sabri Tasti!

Hybrid View

hasan su an serbest kalsa
    trabzon,besiktas baska olmak üzere bütün kulüpeler onu almak icin siraya dizilirler.soruyom sana serhat sizdeki umut,ömer riza hasandan iyi futbolcularmi.hatta bana göre hasan kabze ersen martinden bile yetenekli futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ümit Karan Necati Hakan Sükür varken Hasan Kabze epey bekler.Ama gerets bu işi belli olmaz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    hasan su an serbest kalsa
    trabzon,besiktas baska olmak üzere bütün kulüpeler onu almak icin siraya dizilirler.soruyom sana serhat sizdeki umut,ömer riza hasandan iyi futbolcularmi.hatta bana göre hasan kabze ersen martinden bile yetenekli futbolcu
    valla bizim hasan ihtiyacımız oldugunu hiç sanmıyorum gelelim kıyaslamalarına ömer rıza zaten ne ben anlamış degilim bence futbolcu bile degil gelelim ersene hava toplarında ersen hasandan daha iyidir ama hasanda 1e1de falan daha etkilidir bence ve final olarak umut bulut bence şuan tanjunun rekorunu kırabilecek tek oyuncu bu daha 22 yasında ve 55 tane falan lig golü var geçen sene ankaragücünü tek basına ligde tuttu anlican umut hasana göre kat kat iyi bi futbolcu

Mesaj Yetkileri