Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Kabze'nin Sabri Tasti!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Kabze'nin Sabri Tasti!

Kabze'nin sabrı taştı!
    Uzun zamandır ilk 11'de oynama şansı bulamayan Hasan Kapze: "Hiç kapris yapmadan çalıştım ama arka planda kalan hep ben oldum" dedi

Herkes, attığı son dakika golleriyle tanıdı Hasan Kabze'yi... Galatasaray'ın geçen yıl kazandığı mucizevi şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan isimlerden biriydi genç futbolcu... Hele hele sezonun bitimine 1 hafta kala Beşiktaş derbisinde attığı son saniye golü unutulur gibi değildi. Galatasaray'a 2-1'lik galibiyeti getirip şampiyonluk kapısını açan o golden sonra takım arkadaşları tarafından "Big Star" (Büyük Yıldız) lakabı takılan Kabze şu günlerde dertli mi dertli...

Cimbom'u şampiyon yapan isimlerden biri olarak tarihe geçmesine rağmen yeterince şans bulamamaktan yakınıyor Hasan Kabze... Hakan Şükür, Necati Ateş ve Ümit Karan'ın sakat veya formsuz oldukları dönemlerde bile çok az oynayabilen genç golcü, rahatsızlığını şöyle dile getirdi:

"Ben her zaman G.Saray için elimden geleni yaptım. Formama hiç küsmedim. Açıklanan kadroya hiç bakmadan çalıştım. Hiçbir zaman da kapris yapmadım. Bana G.Saray'da yeteri kadar şans verilmemiştir. Bunu kimse inkar edemez. Çünkü gerçek bu. Arka planda kalan hep ben oldum."

Bu sezon en uzun süre görev aldığı maç olan (60 dakika) Fortis Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor karşılaşmasında kötü oynadığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Kabze, "Ben o maçta kötü oynamadım. Tüm sezon şans verilmeyen oyuncular olarak sahaya çıktık. Zaten takım 5 kez gol pozisyonuna girdi, bu atakların hepsini de ben başlattım. Yani, neye göre kötü? Herkes nasıl oynadıysa ben de en az onlar kadar, hatta onlardan daha iyi oynadım" dedi.

Hollanda'nın Feyenoord ve Fransa'nın Nantes takımlarının yanı sıra yurt içinden de sayısız talipleri olan Kabze, "Devre arasında takımdan ayrılmayı düşünüyor musun?" sorumuza ise, "Şu anda hiçbir şey düşünmüyorum" cevabını verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bence artık oynamalı.O çok yetenekli bir genç....
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Haklısın!Eger illa oynatmıyıcaklarsa bir takıma satsınlar adama yazık cok yetenekli gercektende

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

İnşallah bu yönetim onun değerini anlarda Gerets yüzünden kaybolmasına göz yummaz....

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Galatasarayın yönetimi cok kotü bence gerets ii bir teknik trektör ama korkuyor cünkü onun üstüne cok gidiyorlar onun için oynatmıyor

hasan kabze ile ümit karan cok iyi bir ikili olurlar ama bizim dummkopf gerets oynatmiyo adami.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hasan kabze ilk geldiğinde müthiş bi form grafiğiyle oynadı şimdi bundan kötü değil oynamalı Hasan Kabze hakan dan da necatidende iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by torres_1905 View Post
    Bence artık oynamalı.O çok yetenekli bir genç....
    kımın yerıne oynucak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

hasan kendine ancak 2.lig takımlarında şans bulur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    amma yaptın bi k.erc de bi rizede oynıyamazmı

hasan su an serbest kalsa
    trabzon,besiktas baska olmak üzere bütün kulüpeler onu almak icin siraya dizilirler.soruyom sana serhat sizdeki umut,ömer riza hasandan iyi futbolcularmi.hatta bana göre hasan kabze ersen martinden bile yetenekli futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ümit Karan Necati Hakan Sükür varken Hasan Kabze epey bekler.Ama gerets bu işi belli olmaz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Feynoord dan Nantez den teklif aldı ne diosn sen ne 2.ligi

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bence necatiye 100 basar bea

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

kesinlik le Necatiye 100 deil 1000 basar necati kotu bir futbolcu kabze daha elverisli birisi ümitlede uyum içerisindeler bence oynamalı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

N'aptin sen kardesim ya_?
    Rahat Super Lig seviyesinde bu oyuncu hatta su anda Turkiye'de ki her futbol takiminda da rahatlikla oynar,ki Avrupa kluplerinden teklifler varmis.Oynatmayanlar utansin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Anakondaya vereceğim cevaplar verilmiş...
    Necati vede artık Hakan Şükür....
    Hasan Kabze kesinlikle bu ikisinden daha faydalı olur ki şu zaman itibarilye...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sene başındaki sakatlığı takımda yerini ve formunu çok olumsuz etkiledi.artık ilic de forvet gibi düşünüldüğünden hasanın forma şansı çok az.2.yarı başka bir takıma kiralanması hem hasan hem galatasaray için doğru karar olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

valla ben hasanın o kadar iyi bi futbolcu oldugunu düşünmüyorum bi nates falan teklif yapmıştır belki ama oraya gidersede yedek kalmaktan başka bişey yapamaz...

valla ben hasanın o kadar iyi bi futbolcu oldugunu düşünmüyorum bi nates falan teklif yapmıştır belki ama oraya gidersede yedek kalmaktan başka bişey yapamaz...
    Tabi kişiye göre değişir yorumlar ancak bana göre de yanlışsın. Hasan şu anda Türkiye'de en umut vaadeden forvet oyuncusudur. Oynatılırsa düzenli olarak çok büyük işler yapar. Şöyle bir örnek vermek gerekirse Hasan oynadığı 2 milli maçta 2 gol atmayı başarmış, geçen sezon oynadığı her maçta gol atmış ve ortalama olarak yaklaşık 70 dakikada 1 gol atmış bir oyuncudur. Şimdi böyle bir oyuncunun kötü olduğunu söylemek sayısal olarak bakıldığında mümkün değil bir defa. Oyun stili olarak bakarsak benim kanımca Henry'e benzeyen bir futbolcudur. Top süren, uzaktan yakında kaleyi gördüğünde şut çeken ve bencil olmadan gol pasları da veren ve hava toplarına hakim bir oyuncu için Henry'den daha yakın bir oyuncu stili olamaz zaten. Hasan çok büyük bir yetenektir ve Galatasaray bu oyuncuyu satarsa elinden bir yıldız adayını kaçırmış olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence hasan dan hiçbir şey olmaz kısıtlı bir forvet ancak anadolu kulüplerin de forma bulabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

henrynin stilimi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

vay be neler varmışta hebrimiz yokmuş küçük henryD: hiç güleceğim yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence avrupa ya giderse kim tekligf yapmış bilmiyorum da nantes filan demişsiniz galiba orada çok iş yapar ama top toplayıcı olarak bacakları da uzun leylek gibi koşar durur oralardaD:

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    bence avrupa ya giderse kim tekligf yapmış bilmiyorum da nantes filan demişsiniz galiba orada çok iş yapar ama top toplayıcı olarak bacakları da uzun leylek gibi koşar durur oralardaD:
    Feynoord ve Nantez almayı planlıyormus.öle yazıyordu Hürriyette

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post

Tazı gibi koşup gol atamayan forvet yerine leylek gibi koşup gol atan Hasan Kabze yeğdir.

Hasan Kabze şu an için Avrupada başarılı olamaz. Bu kapasiteye henüz ulaşabilmiş değil.Türkiye Liglerinde mutlak başarılı olacaktır. Başarısını kanıtlayacağı takım ise Galatasaraydan başkası değildir. Bu sebepten dolayı da en az 2 yıl daha Galatasaray'da beklemesi gerek. Elbet yeri geldiği anlarda, Gerets'in yeterli gördüğü zamanlarda forma şansı bulacaktır ki zaten kondisyonu hala %100 seviyesinde değil.

Ayrıca Hasan yedekliği sorun edecek karakterde bir oyuncu değil. Kendisi için en doğru yerin Galatasaray olduğunun o da farkında...

Beşiktaş'a geçen sezon 2 tane gol attı diye çok abartıldı. Hayatında bir maçta 2 tane gol atamaz bir daha Avrupa düzeyinde de değil. İyi bir yedek, Fenerbahçe'deki Semih gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

eğer bu kadar önemli bir oyuncu olsa çoktan formayı alırdı gerets in zoru mu var da oynatmayacak klasik bir anadolu forveti işte çok var o nun gibi boşuna dil dökmeyin birşey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

beyler kabze necatiden bence çok daha kaliteli ayrıca daha genç hakan emekli olunca takımdaki yerini bulacaktır bu arada henry tarzı demek de biraz abartı olmamış mı ya
    ayrıca hakan şükürden kaliteli diyenler bu ülkeye başka bir hakan şükür gelmedi, gelmeyecek hakanı her maç 2 adam tutuo onun indirdiği kafa topları galatasaraya o kadar katkı yapıo ki

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

adam akıllı izlemedim bile.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri