1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Önder:Belçika Milli Takımında Oynayabilirim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesinlikle doğru düzgün stoper yok AİHM in Öndere Türk milli takımda oynaması için izin vermesi gerek bu hem milli takım hemde önder için çok iyi olacaktır ama ben noluyrsa olsun önderin belçikada oynayacağını oynasa bile canını dişine takarak oynacağını zannnetmiyorum

Quote Originally Posted by ulumemo295 View Post
    kesinlikle doğru düzgün stoper yok AİHM in Öndere Türk milli takımda oynaması için izin vermesi gerek bu hem milli takım hemde önder için çok iyi olacaktır ama ben noluyrsa olsun önderin belçikada oynayacağını oynasa bile canını dişine takarak oynacağını zannnetmiyorum
    Avrupa insan hakları mahkemesi'nin fifa'ya karşı herhangi bir yaptırımı, izin veya karar onama gücü yok. Sadece tavsiye niteliğinde insan haklarına aykırı olduğuna dari bir beyanat yayınlayabilirler. Çünkü futbolun kendi içinde adli kuralları ve kurumları var. Futbol'un en yüksek karar merciği olarak bilinen uluslararası futbol mahkemesi CAS bile bu itirazı ciddiye almamış. Çünkü kurallar bellidir, futbol yasaları neyi gerektiyorsa onu yapmışlar. Burda fifa'nın yapabileceği birşey yok, uefa tahkim kurulunda yöneticilik yapmış ve fifa hukukçusu olan, bu kuralları çok iyi bilmesine rağmen başvuruda ihmali bulunan levent bıçakçı'nın hatası. Önder herşey belliyken, oynayamayacağı Türk milli takımı için uzun süre boşta bekledi, artık Belçika adına oynama şansını değerlendirmesi çok normal ve bence oynayacaktırda.

Mesaj Yetkileri