Bazi arkadaslar herhalde bu oyuncuyu izlemeden yorum yapiyorlar.Neyin tartismasini yapiyoruz anlamadim ki benim.
Hasan Kabze tamam cok teknik bir oyuncu(su anda) degil ve cok iyi top saklayamiyor.Burda fazla goze batmiyordu(Canakkale Dardanelspor) ama super ligde tabi bunlar biraz goze batiyor ama bence su anda oynasa hem Hakan Sukur'den hemde Necati Ates'ten daha iyi oynar.(ozellikle Necati'den bin kat daha fazla hirsla oynar).Hem hirsli hemde yakaladigini atan bir oyuncu.Fenerbahce'de ki Semih gibi olacaksa Galatasaray satsin bu adami.Ben kendi adima Besiktas'a gelsin,surekli 11 de oynasin isterim.
Ayrica bu adam forvette duran pas bekleyen bir oyuncu degil.Geriye gelip top alan,ileride surekli pres yapan mucadeleci bir oyuncu,hele yaninda anlastigi bir oyuncu(Burda Mehmet Sen vardi) oldugu zaman yaptigi capraz kosularla savunmayi hallac pamugu gibi atar,saskina cevirir.Zaten Turkiye liginde ki savunmalar malum.
Ama Galatasaray taraftari 35 yasindaki durarak oynayan Hakan Sukur'den ve oylesine oynayan Necati Ates'ten memnunsa bana laf soylemek dusmez.O zaman Hasan Kabze'ye kalan zorlu hayatinda basarilar...