Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: tanıdığınız ünlüler

Nesil
    2006
    Yer
    Island

turkcell reklamında arda ile konuşan bebek varya,arda çok titriyorsun diyo
    işte o benim küçük kuzenim,annemin erkek kardeşinin oğlu,yani dayımın oğlu

çok şirin çıkmış ama dimi

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by ronnie91
    turkcell reklamında arda ile konuşan bebek varya,arda çok titriyorsun diyo
    işte o benim küçük kuzenim,annemin erkek kardeşinin oğlu,yani dayımın oğlu

çok şirin çıkmış ama dimi
    gercekten cok şirin bi cocuktu Allah sahibine bagıslasın

gerçekten çok tatlı sevimli bi çocuk allah sahibine bagıslasın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by alex_fb_
    vayyyyyyyyyyyyyy
    nerden tanıyorsun
    Zeytin Burnunda Oturuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bizim sınıfta bir kız arkadaş fenerli olcan adın ile kuzen tüm fener kadrosu ile tenışık bize tuncayla falan resimlerini gösterdi
    Quote Originally Posted by torres_1905
    Kenan Tuna(eniştem),Çilek(Sihirli Annem-Amcamın-torunu)....
    abi kusura bakma ama ben o kıza çok gıcık oluyodum
    So what?
    Saike

Cristiano Ronaldo Misafir

Ceyhun Eriş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen bizim Ataköy de oturuyor ne zaman Atriuma gitsem onu görüyorum bi de cem can vardı yan apartmanda oturuyordu görüyordum bazen sivasspor a transfer olunca gitti bi de kone diye bi yabancı oyuncu vardı eskiden istanbulspor da bizim apartmanda oturuyordu konuşluğumuz var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kone psvdekimi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Rıdvan Dilmen bizim Ataköy de oturuyor ne zaman Atriuma gitsem onu görüyorum bi de cem can vardı yan apartmanda oturuyordu görüyordum bazen sivasspor a transfer olunca gitti bi de kone diye bi yabancı oyuncu vardı eskiden istanbulspor da bizim apartmanda oturuyordu konuşluğumuz var
    Quote Originally Posted by ulumemo295 View Post
    kone psvdekimi
    hayır,İstanbulspordaki

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Eski Gs Li Arif Erdemi Taniyorum
    aynen ben de tanıyorum. formen'e geliyordu hatta saçını kestirmek için.

serhat ulueren, ertem şener, süleyman rodop, devrim zengi, , uğur meleke, uğur önver. uğur meleke dışında hepsini hemen hemen hergün görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kıvırcık ali, ferhat tunç ve mustafa özarslan tanımışlık değilde onlar bizim mahallede konsere gelmişlerdi orda öpmek manasında
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iori abi sen uğur meleke röpörtajı yapcaktın noldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdilerde avrupa yakasında tekrar parlayan kapı cı gaffur yani peker açıkalın ve tugay kerimoğlu. tugayın eşi annemin çok yakın bir arkadaşı ama ben tugayı 2-3 kez gördüm malum adam yurtdışında. ayrıca bana glasgow rangers forması getircem diye söz vermişti ama yalan oldu galiba. düşünün işte taa glasgow dayken söz vermişti kaç sene geçmiş üstünden
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu başlık tanıdığınız veya yakınınız olan ünlülerden çok gördüğünüz, mahallenizde oturan, çalıştığım yerdeki veya denk geldiğiniz ünlülere dönmüş. Sonuç itibari ile denk gelmek başka tanımak başka

Ece Erken benim ortaokul arkadaşım, onun dışında ünlülerle bir araya gelemedik yada şuan ünlü olan var ama ben çıkaramıyor olabilirim

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Bu başlık tanıdığınız veya yakınınız olan ünlülerden çok gördüğünüz, mahallenizde oturan, çalıştığım yerdeki veya denk geldiğiniz ünlülere dönmüş. Sonuç itibari ile denk gelmek başka tanımak başka

Ece Erken benim ortaokul arkadaşım, onun dışında ünlülerle bir araya gelemedik yada şuan ünlü olan var ama ben çıkaramıyor olabilirim
    evet yavaş yavaş Zerrin Özer'de bizi gördü televizyondan kıvamına gelmeye başladı konu
    bu arada volkan bir sabah programında ece erkenle görmek isteriz seni

bizim sokaktaki arkadaşın amcası gökhan tokgöz fenerle falan maçı olduğu zmn geliyor arkadaşımı görmeye birçok kez gördüm imzalı forması war kaleci bi de okulda emrullah diye bir arkadaşım war onun abisi baki mercimek

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

he bide unutmusum
    Emre Belozoglu Gs de oynarken ayni sitede oturuyoduk
    Sürekli karsilasiyoduk annesiyle kaliyodu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

recep tayyüp erdoğan babam onun ahçılığını yapmıştı.Mapus teyken ziyarete gitmiştik ailecek

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

metin diyadin ( oftas spor t.direktoru )-- dayimin kizi ile evli, gorustuk bi kac kere.
    Ibrahim Yattara onun korumaligini yapan bizim koydendi, Trabzonda Yattaranin evine gittik ama iceri girmedik. ( resimlerimiz var )
    Senol Gunes, amcamin eski okul arkadasi. idmanlara falan hep beni iceri birakirdi.
    daha bi cok insan var ama konusmadik.

mesela Erman Toroglu'nu Trabzonun meshur 8 direkli hamaminda gordum, BBG Melih i akcaabat kofte salonunda gordum, bide Fatih Terim hava limaninda gordum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ankaragücü futbolcusu Yılmaz-Uzaktan akrabam
    Hasan Şaş- Bizim sınıftan bir kızın akrabası

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Zerrin Özer annemin eski arkadaşı.. Ablası Tülay Özer daha iyi arkadaşı Aynı masada sohbet etmişliğimiz var..

Fatih Terim AdanaDemirdeyken, babam adanademirin altyapısındaymış konuşmuşlukları varmış..

Ben 12-13 yaşlarımdayken Rıza Çalımbayla FB-BJK maçı için iddaya girmiştim, FB kazanırsa bana FB forması ve topu alıcaktı.. BJK kazanırsa Adana'da kebap yedirecekti annemler ona.. Tabi Akmerkezde içkili bi ortamda konuşulduğu için unutuldu bunlar.. Maçı 3-2 BJK kazandı..

İlhan İrem ile Kaya Çilingiroğlu da bi ara teyzemin arkadaşlarındanmış.. Hala görüşürler mi bilmiyorum..

Yarın okulda Pelin Batu ile tanışabilirm Film izlicez birlikte hehe

Bir de Feridun Düzağaç 5-6 yıl önce çok da ünlü değilken ondan imza almak için yanına gittiğim de kolumu açtım imza atsın diye(yeşilliğine tabi ne bilim daha ünlü olacağını ) O da karaladı kolumu ve ertesi gün şişti kolum..

Aklıma geldikçe yazarım..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Okan Yılmaz Kendisi Bizim Mahallede otururdu eskiden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cem Karaca ile tanışmıştım....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bnde yazayımm barii Selin Demiratar(acı hayat-nermin)bizzat haalmın kızı oluR. her ayy 3-4 kere bizde bide salih kırmızıgül varr eskilerden bi filmde karamuratın oğluydu cüneyt babanın şimdilerde sır kapısnda falan oynuo

Mehmet Asla.n.tuğ komşumuzdu bir aralar..
    Sonra Cem Yılmaz'ı Bodrum havalimanında görmüştüm resmim var herkes fotoshop diyor
    Beşiktaş'ın eski kalecisi Cordoba'yı hep görüyordum Ümraniye'de resmim var..
    Çarşı'nın kurucularından Alen'i tanıyorum.Su ısmarlamışlığı var
    Kenan İmirzalıoğlu'ndan imza almıştım Deliyüreğin Capitol'deki çekiminde...
    Hafif konu dışına kayık oldu benimkiler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne ünlüsü yaa

Onlarda insan bende insan ne var bunda zaten bu aralar kadınlara uyuz oluyorum.

Para için herşey yapıyorlar elime verecekler 2 dakikada hepsinin o bacaklarını kırarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ertuğrul sağlam bizim kayseride adidas mağzasının önünde tanışmıştım. bülent korkmazı hep kayseriparkta görüyorum ama hiç tanışamadık ne zamn görsem telefonla konuşuyo mehmet topuz msnden ve ksnin siteden tanışıyorum kemal okyayı da tanıyorum arabasında giderkne gördüm kırmızı ışkta hemen yanına gittik tanıştuk. bide fatih ceylan bizim okulun oradki veterinerlik fakültesine gelmişti köpeği hastalanmış orda tanıştık son olarakta okan karaca kayseride bahar şenliklerine gelmişti orda tanıştık

Hayret yav hicde beni yazan cikmamis Unlu olarak Turksportal ahalisi tanirdi beni yav

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by Carlos_Kameni View Post
    doğuş bisim arka sokakta oturuomuş önceden arada gelio buraya yeğenini tanırım doğuşa çok benzio....
    sen nerde oturuon
    dogusun yıgenının ısmı ne

bende dogusu tanıorum ozeLLıkLe dayımın ogLuyLa kanka 2-3 haftada 1 gorusuoruz
    mahmut tuncer,ahmet tuncer her hafta goruorum
    şahin(ağLa yurekLı cocuk) ara sıra

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri