1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: türkiyeden bir internet mahir daha çıkar mı_?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

yaa zibidini teki...bana göre ajdar denilen evrimini tamamlamamış zattan bir farkı yok...seni adam yerine koyup programa çağırıyorlar sen sağına soluna kız alıp gidiyorsun ve oturduğun yerin iki yanında ayakta bekliyorlar...türkiye tanıtıyomuş,yok türk olması guru vericiymiş...bunun gibi neydüğü belirsiz zibidiler mi tanıtacak türkiyeyi?yapmayın arkadaşlar bunlarla mı gurur duyuyoruz yaaa...millilerimiz,dev adamlarımız,eurovisiondaki başarımız,her ne kadar sevmesenizde nobel ödüllü yazarlarımız,uluslarası besteci ödüllü bestecilerimiz,dünyanın dört bir yanında kapalı gişe gösteri yapan anadolu ateşimiz,yurtdışında sürekli hastalıklara yeni çözümler bulan hekimlerimiz varken bunun gibi insanlarla mı guru duyacağız???kusura bakmayın ama bundan gelecek gururu istemem ben.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    yaa zibidini teki...bana göre ajdar denilen evrimini tamamlamamış zattan bir farkı yok...seni adam yerine koyup programa çağırıyorlar sen sağına soluna kız alıp gidiyorsun ve oturduğun yerin iki yanında ayakta bekliyorlar...türkiye tanıtıyomuş,yok türk olması guru vericiymiş...bunun gibi neydüğü belirsiz zibidiler mi tanıtacak türkiyeyi?yapmayın arkadaşlar bunlarla mı gurur duyuyoruz yaaa...millilerimiz,dev adamlarımız,eurovisiondaki başarımız,her ne kadar sevmesenizde nobel ödüllü yazarlarımız,uluslarası besteci ödüllü bestecilerimiz,dünyanın dört bir yanında kapalı gişe gösteri yapan anodu ateşimiz,yurtdışında sürekli hastalıklara yeni çözümler bulan hekimlerimiz varken bunun gibi insanlarla mı guru duyacağız???kusura bakmayın ama bundan gelecek gururu istemem ben.
    dediklerine harfi harfine katılıyorum yücel.bu tip dangalaklara prim vermek utançtır bir insan için

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlginc..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by comandante View Post
    yaa zibidini teki...bana göre ajdar denilen evrimini tamamlamamış zattan bir farkı yok...seni adam yerine koyup programa çağırıyorlar sen sağına soluna kız alıp gidiyorsun ve oturduğun yerin iki yanında ayakta bekliyorlar...türkiye tanıtıyomuş,yok türk olması guru vericiymiş...bunun gibi neydüğü belirsiz zibidiler mi tanıtacak türkiyeyi?yapmayın arkadaşlar bunlarla mı gurur duyuyoruz yaaa...millilerimiz,dev adamlarımız,eurovisiondaki başarımız,her ne kadar sevmesenizde nobel ödüllü yazarlarımız,uluslarası besteci ödüllü bestecilerimiz,dünyanın dört bir yanında kapalı gişe gösteri yapan anadolu ateşimiz,yurtdışında sürekli hastalıklara yeni çözümler bulan hekimlerimiz varken bunun gibi insanlarla mı guru duyacağız???kusura bakmayın ama bundan gelecek gururu istemem ben.
    Dediğine katılıyorum. Zibidinin önde gideni. Ayrıca ne ***İM türk bu yav. Sitesi türkce bile değil. Bu ***im türkler bize gerekmez.

Mesaj Yetkileri