-
Savunmamızın oturması, güven vermesi güzel bir şey. Çift ön liberoya geçildiğinden beri savunma güven veriyor.
Beşiktaş maçında benim kadrom şöyle olurdu : Volkan, Önder, Edu, Lugano, Uğur, Aurelio, Appiah, Tuncay, Mehmet Yozgatlı, Alex, Kezman.
Maç sıkıştığında da oyuna Deivid, Tümer, Semih alınabilir.
Fenerbahçe kaç maçtır kazanıyordu, mutlaka bir yerde takılacaktı, bu maç da Denizlispor maçı oldu. Oyuncular üzerindeki stres de etkili oldu.
Beşiktaş maçını Fenerbahçe kazanacaktır; zira Beşiktaş'ın birçok açığı bulunuyor. Yeter ki bunları Zico görsün ve ona göre iyi bir taktik versin. Beşiktaş'a kanattan yapılan akınlar tehlikeli oluyor, bunun için de sağdan Mehmet Yozgatlı ve Önder, soldan Tuncay ve Uğur Boral Beşiktaş kanatlarını zorlayacaklardır. Kezman ve Alex de göbekten saldırarak zayıf Beşiktaş savunmasını delebilir.
Beşiktaş'a tek dikkat edilmesi adam Bobo ve Burak Yılmaz bana göre. Edu ve Lugano bu ikiliye dikkat etmeli. Delgado ve Ricardinho'yu Aurelio ve Appiah savunabilir.
Umarım Beşiktaş maçını kazanır ve şampiyonluk yolunda bir adım daha atarız. Ayrıca yıllardır Kadıköy'de yenemediğimiz Beşiktaş'ı bu sefer yeneceğiz. Her şeyin bir sonu ve kırılma noktası vardır.
-
Tebrikler Zico sakın Aurelio gibi Türkiye liginin en iyi defansif orta sahasını oynatma sakın Kezmanıda oynatma o zaten Dünya capında bir forvet degil hele formda hiç degil Fenerbahce'de kendine yer bulamaz(!)
Sıradan bir insanın bile yapmayacagı hatalar yapıyor Zico kadro seciminde.
Mesaj Yetkileri