ee o zaman Galatasaray'ı bağlayan bişey yok şu yönden tabi devletin bi kurumu onaylamış diğer olmaz demiş ve muhabbet onlar arasında geçecek gerçi bundanda Galatasaray zararlı çıkacakya neyseAncak arazi bölge parkı olarak ihaleye çıkarıldığı için Maliye Bakanlığı`na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü arazinin bu şekilde satılamayacağını ve bölgenin imarının yapılması gerektiğini Bayındırlık Bakanlığı`na iletti.![]()
stadı tokinin yapacağını sağar sultan bile biliyor Galatasaray'ın böyle bişey dediği nerden çıkmış acaba, ya da farklı bi manada söylemişte ben mi yanlış anladımMerak edilmesin
Yani burada taraf olan TOKİ ile GSGM’dir. Seyrantepe’de yapılacak stadın mülkiyet hakkı bizim olacak. İstanbul, içinde her türlü sosyal aktivitenin yapılabileceği bölümlere sahip, çok modern bir stada sahip olacak. Galatasaray burayı 49 yıllığına kiralayacak o kadar. Galatasaray yanlış yapıyor. Sanki stadı onlar yaptırıyormuş gibi bir hava yaratıyorlar. Bu yanlış. Kimseye birşeyin peşkeş çekildiği yok. Fenerbahçeliler merak etmesin. Ayrıca ben de çok iyi bir Fenerbahçeli’yim.
============
haberi alıp buraya koymuşsun ona diyeceğim bişey yok ama haberi aldığın malum sitenin yapmış olduğu yorumlarıda direkt olarak eklemeseydin habere ya da alıntı falan yapsaydın hatta acizane fikrim hiç koymasaydın çünkü buram buram fanatizm kokuyor yazının bazı kısımları [benim yaptığım yorumlarda haberin orjinal kısmına aittir, saygılar]

]
Alıntılı Yanıtla