1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: [TSL]Konyaspor Araştırması 2007

Hybrid View

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Peki bunu soylemen arastirma ekibine hangi acidan yardimci oluyor?

Cekinmeden soyle ama bunun arastirmaya ne faydasi var? Random yapilmis tamam.. peki dogrulari yaz ki duzelsin. Sen ve takimlari yakindan takip eden baskalari yazmazsa arastirmacilar nasil duzeltecek? Bu takimin daimi bir arastirmacisi yoksa, nasil senin veya baska birisinin bu isi iyi yapabilecegi kararina varilip sana veya bir baskasina bu takimi yapma teklifi getirilecek?

Sadece soylenmekle bu isler duzelmez. Elini tasin altina sokarsan duzeltilme ihtimali cok daha yukselir..
    konyaspor araştırması ile ilgilenen biri yoksa ben ilgilenebilirim.nede olsa memleketim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    konyaspor araştırması ile ilgilenen biri yoksa ben ilgilenebilirim.nede olsa memleketim
    Su anda ilgilenen var ancak daha iyi yapabilecegini burada yazdiklarinla sinyalleyebilirsen neden olmasin.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Su anda ilgilenen var ancak daha iyi yapabilecegini burada yazdiklarinla sinyalleyebilirsen neden olmasin.
    kim ilgileniyor?konyada okuması hasebiyle burak(juninho paulista) mı yoksa
    en kısa zamanda yazarım bu konuda bişeyler.

Kim arastiriyorsa Hatalar yapiyor Sampiyon kesinlikle bu isi iyi yapar ayrica bos vaktim olsaydi emin ol perpetua Konyasporu gercege en yakin sekilde sizlere bildirirdim ama islerim dolayisiyla Turkiyeyi ve yurtdısını dolasan bir insanim Memleketimin takımı oldugundan dolayıda Konyasporu gercekle alakası olmamıs sekılde gormek benı uzuyor bunu soledım ama ılla ıstıyorsan burada sıze ayrıntılı bır rapor sunarım yakında.

SAYGILARR

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    kim ilgileniyor?konyada okuması hasebiyle burak(juninho paulista) mı yoksa
    en kısa zamanda yazarım bu konuda bişeyler.
    Elinizde olan surumdeki datalar Turker Tozar tarafindan yapilmisti. Yakin donemde bu calismanin uzerine bir ekip calismasi halinda eklemeler yapildi ancak bu calismalarin ne zaman ve ne sekilde oyuna yansiyacagi konusunda bilgi veremeyecegim (yoksa SI kizar bana )

Mesaj Yetkileri