Bu grupların aldıkları bedava biletlerle para veren seyirciyi enayi yerine koydukları gerçeği hiç unutulmamalıdır!..
Bu grupların aldıkları bedava biletlerle para veren seyirciyi enayi yerine koydukları gerçeği hiç unutulmamalıdır!..
bu bestenin orjinalini bilen var mı merak ettim şimdi eğer buraya yazılamayacak bi tarzdaysa ö.m. olarak atabilir mi bilen bi arkadaş acabafazla merak iyi değildir biliyorum ama
neden başkan değiştirilmesini istemiş merakım o yüzden
![]()
ben yazılan yorumlarda bi çekemezlik goruyorum şimdi bi fıkra gibi bişey soylıyecem size komik falanda deil artık adı neyse siz koyun
..adamın biri cehenneme dusmus ve insanların atıldıgı kazanların basında da zebani varmıs(insanlar kazandan çıkmaya calıştıklarında onları itsin diye) sonra bakmıs bi kazanın basında zebani falan yok sormus burda niye zebani yok "burası Türklerin bulundugu kazan bize gerek yok zaten onlar yukarı çıkmaya basladıgında altan gelen biri onu asagı cekip kendi çıkmaya çalısyor"demiş... bilmiyorum anlayan anladı herhalde
zaten adım gibi emindim ırkcı mesajların yazılacagını neyse fazla ortamı germiyeyim alen abimin de agzına saglık
KAHROLSUN FAŞİZM
Beşiktaşım hayat sensin hersey sensin dunyam sensin
gelecekse tum acılar biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgecersekAllah belamızı versin