Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Maça Doğru: Antalyaspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    macta cok iyi bur mucadele vardi
    galatasarayda en iyi oynayan inamoto sonra arda gelir
    ben yanlış maçı izlemişim demekki

ortasaha denen bişey yok, takım orta yapmasını bilmiyor, GeretS farklı bir maç izler gibi değişiklik yapıyor ama herşeye rağmen 10 dk bunalttığmız antalya kendi kalesine atıyor ve kazanıyoruz maçı başka bişey değil
    Song - Tomas - Mondi ve azda olsa Arda bana göre göze batanlardı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Maç bitti, tebrik ederim Cim Bom'lular..

İlginç bir durum vardır ki; dördümüzde mesajı 20:52'de atmışız.
    Onlar cimbomlu değil be galatasaraylı
    ya küçük çocuklara soruyorum mahallede hangi takımlısın diye cimbom diyorlar gsli olanlar
    diyorum na***aksınız galatasaryı gelin fenerli yapayım sizi yok biz zaten galatasaraylı değiliz ki cimbomluyuz diyorlar

maç yorumu : izlemedim ama tebrikler yinede
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arrow Gerets'in Maçtan Sonraki Açıklamaları..

"Rakibin Yardımıyla 3 Puanı Aldık"
    Antalyaspor'u deplasmanından, Şenol'un kendi kalesine attığı golle, galip gelen Galatasaray'da teknik direktör Eric Gerets, kötü bir oyun sergilediklerini ama rakiplerinin de yardımıyla 3 puanın sahibi olduğunu söyledi.

Oyuna pozitif yönden bakan Gerets, maçtan gol yemeden ayrılmanın iyi bir sonuç olduğunu ifade etti. Ofansif bir oyun sergilemek istediklerini ve bundan dolayı da İliç'ten çok şey beklediğini anlatan Gerets, milli takımdan gelen İliç'in istediğini sahada ortaya çıkaramadığını belirtti.

Önümüzdeki hafta Bordeaux ile yapacakları mücadeleyi değerlendiren Belçikalı teknik direktör, "Avrupa kupası maçları çok farklı geçiyor, istediğimiz puanları alamadık. Bordeaux karşısında puan ya da puanlar istiyorsak, bu maçtan daha iyi mücadele etmeliyiz." dedi.

Son olarak, Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçını değerlendiren Gerets, beraberlikten yana olduğunu söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Antalya kendini vurdu: 0-1
    Turkcell Süper Lig 14. hafta mücadelesinde G.Saray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren karşılaşmada G.Saray'a 3 puanı getiren golü 74. dakikada Antalyasporlu Şenol kendi kalesine attı. G.Saray bu galibiyetle puanını 24'e çıkartırken Antalyaspor 14 puanda kaldı.

G.Saray'ın geçtiğimiz haftaya nazaran etkisiz bir oyun ortaya koyduğu maçta Antalyaspor çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Sarı-kırmızılılar bu galibiyetle deplasmanda bu sezon oynadığı 7 maçında 2. galibiyetini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
    3. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest atışta ceza sahasında topu kontrol eden Bieniuk'un vuruşunda kaleci Mondragon, son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.
    16. dakikada Coşkun'un ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Ali Cansun, kaleci Mondragon ile karşı karşıya kaldı. Ali Cansun, topa vurmakta geç kalınca İliç araya girdi. İliç'in geri pasında Mondragon, topu ayağıyla uzaklaştırdı.
    24. dakikada sağ kanattan Mustafa Gürsel'in ortasında ceza sahasında Coşkun'un bekletmeden vuruşunda top, üstten auta çıktı.
    31. dakikada Hasan Kabze'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanan Sabri'nin uzak mesafeden sert vuruşunda kaleci Cordoba, topu güçlükle kornere çeldi.
    35. dakikada ceza sahası sağ çaprazından Coşkun'un kafayla içeriye çevirdiği topu kalesinden açılan Mondragon, yumruklayarak uzaklaştırdı. Kısa düşen topu önünde bulan İdris'in ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.
    48. dakikada Mustafa Gürsel'in sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasında Coşkun, rakiplerini geçerek önünü boşalttıktan sonra sağ çarprazdan sert vurdu. Kaleci Mondragon, topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
    59. dakikada sağ kanattan İlyas'ın kullandığı köşe atışında kale önünde yaşanan karambolde topu önünde Dziewicki'nin çaprazdan vuruşunda top, kaleye paralel gitti.
    66. dakikada topla ceza sahasına giren Arda'nın sol çaprazdan vuruşunda kaleci Cordoba, topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
    73. dakikada Galatasaray'ın paslaşarak kullandığı köşe atışında Arda'nın sol kanattan ceza sahasına ortasında topu uzaklaştırmak isteyen Şenol, ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. 0-1
    82. dakikada Antalyaspor'un sol kanattan kullandığı serbest atışta ceza sahasında Hakan Şükür'ün ters kafa vuruşunda top, direğin dibinden kornere çıktı.
    83. dakikada Antalyaspor'un sol kanattan kullandığı serbest atışta ceza sahasında kaleci Mondragon'un yumruklarıyla uzaklaştırdığı top, kısa düştü. Topu önünde bulan Levent'in ceza sahası dışından sert vuruşunda Mondragon'u geçen topu, kale önünden Hakan Şükür çıkardı.
    90+2'de Galatasaray kontraatağında Cordoba'nın kalesini terk ettiğini gören Ayhan, aşırtma bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Antalyaspor defansı, topu kale önünden kafayla çıkarırken, dönen topu önünde bulan Hasan Şaş'ın vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.

STAT: Antalya Atatürk
    HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cemal Gemici, Mustafa Sönmez
    ANTALYASPOR: Cordoba, Uğur, Dziewicki, Bieniuk, Volkan (İdris dk. 25 ) (İlyas dk. 55 ), Ali Bilgin, Mustafa Gürsel, Levent, Şenol, Coşkun, Ali Cansun (Straka dk. 72 )
    YEDEKLER: İlker, Metin, Taner, Ercan
    TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
    GALATASARAY: Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Cihan, Ayhan, İnamoto, İliç (Hasan Şaş dk. 65 ), Arda, Hasan Kabze (Mehmet Topal dk. 81 ), Ümit Karan (Hakan Şükür dk. 56 )
    YEDEKLER: Aykut, Okan, Tolga, Ergün
    TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets
    GOL: Şenol (dk. 73 k.k.)
    SARI KART: Bieniuk (Antalyaspor)

18.11.2006

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    ben yanlış maçı izlemişim demekki

ortasaha denen bişey yok, takım orta yapmasını bilmiyor, GeretS farklı bir maç izler gibi değişiklik yapıyor ama herşeye rağmen 10 dk bunalttığmız antalya kendi kalesine atıyor ve kazanıyoruz maçı başka bişey değil
    Song - Tomas - Mondi ve azda olsa Arda bana göre göze batanlardı
    sahada cok iyi mucadele vardi evet oyun olarak kotuyduk ama iyi savunma yapmaya calistik
    savunma tabiki iyi idi mondragon falan ama goze batan ortasaha da inamoto cok iyi idi
    inamoto 1 tane isabetsiz pas atarak en cok top kapan oldu

Nesil
    2006

Valla ben hiç beğenmedim takımı.Hatta bu sezonki en kötü maç.Çok fazla pozisyon verdik fazla da bulamadık şans bizden yanaydı bu sefer
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    sahada cok iyi mucadele vardi evet oyun olarak kotuyduk ama iyi savunma yapmaya calistik
    savunma tabiki iyi idi mondragon falan ama goze batan ortasaha da inamoto cok iyi idi
    inamoto 1 tane isabetsiz pas atarak en cok top kapan oldu
    attığı paslara bak kaçta kaçını ileriye doğru atıyor ya yana doğru atıyor ya da geriye başka bişey yaptığı yok
    5-10 mt yanındaki adama atıyor ama sonra o adam ne yapar ne eder diye düşünmüyor, yardımına filan gitmiyor boşuna sahada dolaşıyor

ayrıca mücadele adına antalyalı oyuncuların ara pasları verkaçları da olmasa hiçbişey olmayacaktı birde bizim defansta sadece ve sadece Song ve Tomas'ın çırpınışları, biz 10 dk baskılı oynadık o zaman içinde de gol geldi ondan sonra yine işkence dolu dakikalar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı canlı canlı izledim .. Tv den falan da deil direk stattan .. 2350 kişi elimizden geleni yaptık ... Takım pek bişey yapamadı genel olarak durgundular akılları başka yerdeydi sanki .. Takımın en kötüleri sabri ve ayhandı ... Sonuçta 3 puan almamız sevindirici ..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gs bedava maç kazandı, bu oyunla şans bir yere kadar devam eder.
    Hep dedim, M.United dışında kim var baklava ile başarılı olmuş.Orta saha bomboş, tek bir kişi geride debeleniyor, ilerisi doldur boşalt - hücum da hücum..
    Güzel futbol falan da oynamadı Galatasaray, kimse kendisini kandırmasın..

M.United solda Giggs, sağda Beckham habire pres yapıyorlardı.Önlibero Roy Keane zaten acayip yırtıcı, saldırgan oynayan biridir.Orta saha çok sert oluyordu, Galatasaray ile bu pasif preslerle hiç bir zaman üst düzey oyun oynayamaz..

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gs bedava maç kazandı, bu oyunla şans bir yere kadar devam eder.
    Hep dedim, M.United dışında kim var baklava ile başarılı olmuş.Orta saha bomboş, tek bir kişi geride debeleniyor, ilerisi doldur boşalt - hücum da hücum..
    Güzel futbol falan da oynamadı Galatasaray, kimse kendisini kandırmasın..

M.United solda Giggs, sağda Beckham habire pres yapıyorlardı.Önlibero Roy Keane zaten acayip yırtıcı, saldırgan oynayan biridir.Orta saha çok sert oluyordu, Galatasaray ile bu pasif preslerle hiç bir zaman üst düzey oyun oynayamaz..
    2 hafta sonra Fenerbahçe ile oynayacak Galatasaray. Bu futbolu oynarsa GS o maçta da, dediğin gibi hüsrana uğrar. Katılıyorum yorumlarına.

walla bende maçı canlı izledim stadda ama pişman oldum çok zevksizdi ... çok sıkıldım maçı izlerken ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

anladığım kadarıyla gs şansına bir maç kazanmış tebrikler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tebrikler galatasaraya zor bir deplasmandan galibiyetle ayrıldı .

Bu haftaki maçı izleyemedim. Ama sizlerin anlattığı kadarıyla Sahada Futbol diye bişey yoktu sanırım...

Quote Originally Posted by Zavazingo View Post
    Bu haftaki maçı izleyemedim. Ama sizlerin anlattığı kadarıyla Sahada Futbol diye bişey yoktu sanırım...
    valla yoktu ben tribünde esnedim yani ... heyecan yoktu ... pozisyon yoktu ... iki takımıda yakından takip ediyorum ikiside takım savunmasını çok iyi yapıyor hücumda yoklar ... hücum gücünü kıyasladığım zaman galatasary çok daha iyi ...
    ortada geçmesini bekliyordum öylede oldu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Arda Turan'dan hakeme küfür

Antalyaspor deplasmanında Galatasaray’ın başarılı isimleri arasında yer alan Arda Turan, ilk yarının son dakikalarında sinirlerine hakim olamadı.

Topla buluştuğu pozisyonlarda Antalya savunmasının kendisine yaptığı faullere sinirlenen genç oyuncunun 42. dakikada hakem Bülent Demirlek’e ettiği küfür kameralara yansıdı. Hakem kararına itiraz eden Arda’nın tepkisine ‘devam et’ yanıtı veren Demirlek, kartını kullanmadı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golde büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu, takımının geliştirdiği birçok pozisyonda da baş rolü oynadı.

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fanatikte de gördüm bu haberi...yakıştıramadım ardaya...gerçi çok faul yapılıyo sinirleniyo insan hakem de vermeyince tepki oluyo ister istemez ama kesinlikle yakıştıramadım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default 17 orta 0 isabet

17 orta 0 isabet

Galatasaray, Antalyaspor klasiğini yine devam ettirdi. Lig tarihi boyunca dün rakibiyle 10. kez oynayan Cimbom, 7 kez sahadan galip ayrılırken, 3 kez de berabere kaldı. Sarı kırmızılılar ligde oynadığı tüm maçlarda gol atan tek takım olma özelliğini sürdürürken, Atatürk Stadı’nda maç boyunca hiç isabetli orta yapamaması dikkat çekti.

Galatasaray 90 dakika boyunca 17 kez orta yaparken, hiç isabet sağlayamadı. Aslan, bu sezon oynadığı 14 maçta 101 isabetli orta ile en çok isabetli orta yapan takım olurken, Antalyaspor maçında ortalamasının çok altında kaldı. Öte yandan Galatasaray bu sezon Süper Lig’de girdiği 91 gol pozisyonu ile en fazla pozisyona giren takım oldu. Ancak kırmızı beyazlı takım karşısında sadece 2 net gol pozisyonuna girdi ve bu alanda sezonun en fakir karşılaşmasını oynadı.

Kaynak: Hürriyet

Çok şanslıydık..

Sürekli top bizde olmasına karşın iyi oynayamadık.Antalya'nın iyi atakları vardı..

Paf Maçını Ayrıntıları ;

PAF Ligi | Antalyaspor: 0 - Galatasaray: 0

13 hafta sonunda topladığı 34 puanla PAF Ligi'nin lideri olan Galatasaray PAF Takımı, 14. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor PAF Takımı ile 0-0 berabere kaldı.

Onur Sorguç Köy Hizmetleri Sahası'nda ağır zemin şartları altında oynanan maçın ilk yarısında, Galatasaray PAF Takımı'ndan Özgürcan, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by paco View Post
    valla yoktu ben tribünde esnedim yani ... heyecan yoktu ... pozisyon yoktu ... iki takımıda yakından takip ediyorum ikiside takım savunmasını çok iyi yapıyor hücumda yoklar ... hücum gücünü kıyasladığım zaman galatasary çok daha iyi ...
    ortada geçmesini bekliyordum öylede oldu ...
    Harbiden esnedin mi ?? Gs tribününde esnemek ne mümkün biz 90 dk bağırdık hiç susmadık walla ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bi ara TV'nin sesini kısdım Hem Antalya'lılar hem GS'liler aynı anda bağırınca, çok karıştı
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri