1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Maça Doğru: Antalyaspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    macta cok iyi bur mucadele vardi
    galatasarayda en iyi oynayan inamoto sonra arda gelir
    ben yanlış maçı izlemişim demekki

ortasaha denen bişey yok, takım orta yapmasını bilmiyor, GeretS farklı bir maç izler gibi değişiklik yapıyor ama herşeye rağmen 10 dk bunalttığmız antalya kendi kalesine atıyor ve kazanıyoruz maçı başka bişey değil
    Song - Tomas - Mondi ve azda olsa Arda bana göre göze batanlardı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    ben yanlış maçı izlemişim demekki

ortasaha denen bişey yok, takım orta yapmasını bilmiyor, GeretS farklı bir maç izler gibi değişiklik yapıyor ama herşeye rağmen 10 dk bunalttığmız antalya kendi kalesine atıyor ve kazanıyoruz maçı başka bişey değil
    Song - Tomas - Mondi ve azda olsa Arda bana göre göze batanlardı
    sahada cok iyi mucadele vardi evet oyun olarak kotuyduk ama iyi savunma yapmaya calistik
    savunma tabiki iyi idi mondragon falan ama goze batan ortasaha da inamoto cok iyi idi
    inamoto 1 tane isabetsiz pas atarak en cok top kapan oldu

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    sahada cok iyi mucadele vardi evet oyun olarak kotuyduk ama iyi savunma yapmaya calistik
    savunma tabiki iyi idi mondragon falan ama goze batan ortasaha da inamoto cok iyi idi
    inamoto 1 tane isabetsiz pas atarak en cok top kapan oldu
    attığı paslara bak kaçta kaçını ileriye doğru atıyor ya yana doğru atıyor ya da geriye başka bişey yaptığı yok
    5-10 mt yanındaki adama atıyor ama sonra o adam ne yapar ne eder diye düşünmüyor, yardımına filan gitmiyor boşuna sahada dolaşıyor

ayrıca mücadele adına antalyalı oyuncuların ara pasları verkaçları da olmasa hiçbişey olmayacaktı birde bizim defansta sadece ve sadece Song ve Tomas'ın çırpınışları, biz 10 dk baskılı oynadık o zaman içinde de gol geldi ondan sonra yine işkence dolu dakikalar

Mesaj Yetkileri