Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Tümer'inde söylediği gibi bu maçta BJK FB'den 2'den az fark yerse tüm BJK taraftarları sokağa dökülsün.Ayrıca FB maçları BJK'nin hep kader maçı oluyor bunlada ilgili çok güzel bir yazı yollamak istiyorum...

Son yıllarda Fenerbahçe ile Kadıköy`de oynadığı maçlara farklı bir şekilde motive olarak çıkan Beşiktaş, bu maçları adeta kader maçı olarak görüyor. Çünkü her maç öncesi ya Teknik Direktörü, yada Yönetimi topun ağzında olan Siyah Beyazlılar, düzlüğe çıkmanın yolunu Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyette arıyor, ancak hatalı transferlere hatalı teknik adam tercihlerine devam ediyor.

Geçtiğmizi yıllarda Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, yine böyle bir kader maçına çıkmış talihinin de yardımı ile son 10.dakikasını kalecisiz oynadığı karşılaşmada 4-3`lük bir galibiyet elde etmişti. Bu karşılaşmadan sonra Çalımbay`ın sözleşmesini iki yıl daha uzatan Beşiktaş yönetimi, Rıza Çalımbay`a bu karşılaşmadan sonra sadece 6 ay tahammül edebildi. Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Siyah Beyazlılar bu sefer Tigana ile anlaştı. Yaklaşık bir yıldır takımdan istediği performansı alamayan Siyah Beyazlı yönetimin aslında Tigana ile yolları geçen sezon Fenerbahçe maçından sonra ayrılacaktı. Ancak bu kez Siyah Beyazlılar, 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası Tigana ile yola devam kararı alarak, transfer atağına geçtiler.

Milyonlarca dolarlık transferleri ile adeta rekor kıran Beşiktaş, hayal kırıklılğı yaratmaya devam etti.

Bugün gelinen noktada takımlarına zerre kadar güveni olmayan Beşiktaş`lı taraftarların hedefinde sadece Tigana yok. Borçsuz devraldığı Beşiktaş`ı yaptığı yanlış transferlerle adeta borç batağının içine saplayan Yıldırım Demirören`de hedef tahtasındaki yerini aldı. Şimdi hem Beşiktaş Yönetimi, hem de Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana yarın akşam oynanacak olan karşılaşmayı kendileri açısından kurtuluş maçı olarak görüyorlar! Ancak bu sefer olmayacak...! Bu kez sadece skor olarak sizi mağlup etmekle kalmayacak, bu talihsiz kaderinizide değiştireceğiz! Zira ezeli rakibiniz olarak, karşımızda acizlik içinde her türlü hileye başvurmaktan sakınmayan bir Beşiktaş yerine, güçlü ve mazisine layık bir Beşiktaş ile yarışmak bizim içinde büyük bir keyif olacaktır!

Son iki yıldır Kadıköy`de adeta talihinin yardımı ile sıçrayan çekirge, bu kez sıçrayamayacak! Bu kez sadece bir maç kaybetmeyecek! Son yıllarda efsane Başkan Süleyman Seba`nın büyüttüğü Beşiktaş`ı sıradan bir takım haline getirenlerin umutlarına ve hayallerine son verecek. Belki birkaç kişinin hayalleri yıkılacak, belki birkaç kişi herkesten daha çok üzülecek ama Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün geleceği kurtulacak.
    Herkes kendi işine baksın,bu yazıda çok tahrik içeren cümleler var.Beşiktaş'ı,teknik direktörünü,yönetimini,futbolcusunu yargılamak Fenerbahçe taraftarına düşmez,o alıntıyı kaldırmanı öneririm.

Merak etme 2 den az fark için değil geleneği sürdürüp kazanacağımız için sokaklara döküleceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by real_footballer View Post
    ya arkadaşlar derbi maçlarının favorisi olmaz niye böyle skor tahmini yapıyorsunuzki
    siz yapinca iyi biz yapinca kötümü

Nesil
    2006

Fener alır bu maçı
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Geçen sene:
    - İnönü'de oynanan maç : Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe (Goller: Anelka, Kleberson, Tuncay)
    - Kadıköy'de oynanan maç : Fenerbahçe 2 - 2 Beşiktaş (Goller: Sergen ( 2 ), Nobre, Tuncay)
    - İzmir'de oynanan kupa maçı : Beşiktaş 3 - 2 Fenerbahçe (Goller: Tümer ( 2 ), Gökhan Güleç, M.Yozgatlı, Alex)

Geçen seneki maçlara baktığımızda Fenerbahçe'nin 1 galibiyeti, Beşiktaş'ın 1 galibiyeti ve bir de beraberlik bulunuyor.

Yani her iki takımın da birbirine karşı ezici bir üstünlüğü yok.

Ayrıca geçen sene Beşiktaş'ın gollerinin çoğunu dikkat ederseniz Sergen ve Tümer atmışlar. Bu iki oyuncu da şu an farklı takımlarda. Beşiktaş'ın önemli maçlarda çıkıp oynayacak adamı yok.

Bu maçı da Fenerbahçe kazanacak, hem kadro üstünlüğü hem de taraftarı ile...

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Herkes kendi işine baksın,bu yazıda çok tahrik içeren cümleler var.Beşiktaş'ı,teknik direktörünü,yönetimini,futbolcusunu yargılamak Fenerbahçe taraftarına düşmez,o alıntıyı kaldırmanı öneririm.

Merak etme 2 den az fark için değil geleneği sürdürüp kazanacağımız için sokaklara döküleceğiz...
    O alıntıyı kaldırmıyorum,gerçek bir BJK'linin takımının ne hallerde olduğunu bilmesi gerekir.O yüzden sen bir gerçek bir BJK'li değilsin.Ayrıca geçen sene 2-2- kaldığınız zaman maç bitiminde tüm BJK'li futbolcular ellerini havaya kaldırdılar.Onlarda biliyorlar ki FB gibi büyük bir takımla berabere kalmak 5-0'lık galibiyete bedel.Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde tökezler aynı bugün saat 20:45'te olacağı gibi...!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Geçen sene:
    - İnönü'de oynanan maç : Beşiktaş 1 - 2 Fenerbahçe (Goller: Anelka, Kleberson, Tuncay)
    - Kadıköy'de oynanan maç : Fenerbahçe 2 - 2 Beşiktaş (Goller: Sergen ( 2 ), Nobre, Tuncay)
    - İzmir'de oynanan kupa maçı : Beşiktaş 3 - 2 Fenerbahçe (Goller: Tümer ( 2 ), Gökhan Güleç, M.Yozgatlı, Alex)

Geçen seneki maçlara baktığımızda Fenerbahçe'nin 1 galibiyeti, Beşiktaş'ın 1 galibiyeti ve bir de beraberlik bulunuyor.

Yani her iki takımın da birbirine karşı ezici bir üstünlüğü yok.

Ayrıca geçen sene Beşiktaş'ın gollerinin çoğunu dikkat ederseniz Sergen ve Tümer atmışlar. Bu iki oyuncu da şu an farklı takımlarda. Beşiktaş'ın önemli maçlarda çıkıp oynayacak adamı yok.

Bu maçı da Fenerbahçe kazanacak, hem kadro üstünlüğü hem de taraftarı ile...
    ama delgado,ricardinho,nobre var besiktasta onlarin yerine.bir ricardinho sergenin bu halinden daha iyi,bir delgado bana göre tümerdan cok iyi bir futbolcu.eger ki bu futbolcular gününde olursa VE RUNJE SÜPER KUPADAKI GIBI SÜPER KALECILIK YAPARSA BESIKTAS BU MACI KAZANIR.

Peki ya Alex, Tümer, Tuncay, Kezman, Appiah gününde olursa, Volkan eski performansını sergilerse ne olacak?

Gerçek BJK'li yönetimi istifaya çağırmalı bence. 30 milyon dolar borçla aldığı Beşiktaş'ın borcunu 130 milyon dolara getiren bir başkanı ben olsam istifaya çağırırım. Carew, Ailton, Delgado, Ricardinho, Juanfran gibi birçok fiyasko transfer yapan ve bu transferlerle kulübü borç batağına sürükleyen başkanınızı hala seviyor musunuz? Milyonlarca dolar harcanmasına rağmen bir tane bile lig şampiyonluğu kazanamadı Beşiktaş. Serdar Bilgili bıraktığında takım nasıldı, şimdi nasıl... Demirören Beşiktaş'a ne kattı? Hiçbir şey. Milyonlarca dolar zarara soktu takımı. Del Bosque için kulüp kasasından 36 milyon dolar çıktı, ve bu teknik direktör hiçbir başarı sağlayamadı. Durum ortada, Beşiktaş böyle giderse, daha doğrusu Demirören'le giderse Galatasaray'dan beter olacak ekonomik bakımdan.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    ama delgado,ricardinho,nobre var besiktasta onlarin yerine.bir ricardinho sergenin bu halinden daha iyi,bir delgado bana göre tümerdan cok iyi bir futbolcu.eger ki bu futbolcular gününde olursa VE RUNJE SÜPER KUPADAKI GIBI SÜPER KALECILIK YAPARSA BESIKTAS BU MACI KAZANIR.
    dediklerinde çok haklısın delgado tümer'e göre çok daha klas bir isim ricardinho da muhteşem bir oyuncu ama Tümer, sergen, h.şaş, appiah gibi oyuncular büyük maçların oyuncusudur büyük maçların tüm sorumluluğunu üzerine alan, yürekleriyle oynayan oyunculardır.

Delgado ve ricardinho'ya bir şey demek için biraz erken belki ama bu sene oynanan büyük maçalrda uefa kupası, gs ve ts maçlarında kendilerini pek göremedik bakalım bu maçta nasıl oynayacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Peki ya Alex, Tümer, Tuncay, Kezman, Appiah gününde olursa, Volkan eski performansını sergilerse ne olacak?

Gerçek BJK'li yönetimi istifaya çağırmalı bence. 30 milyon dolar borçla aldığı Beşiktaş'ın borcunu 130 milyon dolara getiren bir başkanı ben olsam istifaya çağırırım. Carew, Ailton, Delgado, Ricardinho, Juanfran gibi birçok fiyasko transfer yapan ve bu transferlerle kulübü borç batağına sürükleyen başkanınızı hala seviyor musunuz? Milyonlarca dolar harcanmasına rağmen bir tane bile lig şampiyonluğu kazanamadı Beşiktaş. Serdar Bilgili bıraktığında takım nasıldı, şimdi nasıl... Demirören Beşiktaş'a ne kattı? Hiçbir şey. Milyonlarca dolar zarara soktu takımı. Del Bosque için kulüp kasasından 36 milyon dolar çıktı, ve bu teknik direktör hiçbir başarı sağlayamadı. Durum ortada, Beşiktaş böyle giderse, daha doğrusu Demirören'le giderse Galatasaray'dan beter olacak ekonomik bakımdan.
    evet haklısın ama beşiktaş taraftarı alınacak galibiyetle herşeyi unutacak bir taraftar değil yani yönetim gitsin diye beşiktaşımızın bir derbi maçta yenilmesi hiç bir beşiktaşlı tarafatar istemez
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

paflarda macı 1-0 almışız.. aksamki maca gelince sonuc veya skor hakkında herhangi bi yorum yapmıyacam ama Beşiktaşımın beni hayal kırıklıgına ugratacagını sanmıyorum...hiç kimse bizim işimize karısmasın sozum bu sıtedeki rakiplerimize oyle insanların Beşiktaşlılgını sorgulamak kimseye düşmez hele hele bu birde rakip taraftar olursa hic dusmez yok biz yenersek bize dua etsinler gibi kendilerini avutanlara da diyorum avuclarını yalasınlar Beşiktaş size hic bir zaman o fırsatı vermiyecek baskanımızında dedigi gibi bu yonetim ancak secimle geldi secimle gider zaten sunun surasında seçime de iki ay kalmış ayrıca Beşiktaşlılık sorgulamsı yapanlar gercek Beşiktaşlı takımının hic bir zaman yenilmesini istemez bu hep boyle olmustur ve hep boyle kalıcaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

akşam maçı keyifle izlicem çünkü kazanacağımızdan eminim ilk kez bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç ne mi olur..
    buyrun siteye ekleyemiyorum ama buraya yazalım o vakit..zamanı gelmiş...

Derbi maça sayılı saatler kaldı.Heyecan dorukta..Herkse İtalya karşısındaki iyi futbolu, umut veren milli takımı bile geride bırakıp mu maçı konuşuyor..FB mi BJK mi gülen taraf olacak..

Kadro yapısı ve oynanan futbola bakarsak(gerçi iki takımda pek olumlu sinyaller vermiyor ama !) FB bir adım önde..Lakin istatistiksel ve psikolojik açıdan BJK daha avantajlı denebilir..Ben kimin kazanacağı üstünde pek durmyacağım..Futolun neler getireceği belli değildir..Hatırlasanıza Fenerbahçenin 5 atacağı iddia edilen maçta Beşiktaş 4-3 galip gelmişti; hemde kalecisiz..
    Ben bugün kimin kazanacağını değil olası sonuçların takımlar üzerinde nasıl etkiler yaratacağını kritik edeceğim..

Önce Beraberlik :
    Kuvvetle muhtemel maçın sonucu..Lakin iki takım açısından da durmu değiştirmeyecektir bu skor..Tigana’nın kredibilitesine eksi yada artı bir eklentisi olmayacak, keza Zico içinde olumlu düşünmeye sevketmeyecektir onun hakkında olumsuz düşünen hiçkimseyi..Yani ne şiş yanacaktır ne kebap..Sadece Yönetim kurullarının önlerindeki takkeye bakarak gerekli düşünme sürelerini uzatacaktır hepsi bu..Ama bazı gerçeklerinde üstünü kapamayacak en olumlu sonuç olacaktır..

FB galibiyeti :
    İşin BJK açısından hayırlı,FB açısından da vahim sayılabilecek skoru..Olası bir FB galibiyeti Zico üstündeki tüm karabulutları dağıtacak ve Zico bir kahraman olacak tüm basının gözünde..Ancak Tigana son kredisini tüketmiş olarak ümraniyenin yolunu tutacaktır..Bu sonuç,kuvvetle muhtemel Tigana’nın son maçı havasını oluşturur.Kanımca bu BJK’nin kurtuluş reçetesidir ki artık kartalda köklü değişikliklerin zamanı geldiği düşüncesindeyim..
    FB cephesine dönersek..Bu muhtemel sonuç Zico’nun kredisini inanılmaz arttırır ama yaptığı hataların da üstünü örtmeye yarar ve alttan alttan, FB acemi bir antrenörün oyuncağı haline gelebilir..Yönetimin gözleri büyülenebilir ki bir galibiyetle nasıl antenörlerin kahraman olduğu malum..

BJK galibiyeti..
    Madalyonun diğer yüzü..Bu olası skor az önce söylediklerimin tam tersini yaşatır bizlere P.tesi sabahı..yani Tigana taktik bir deha olur..Zico, belki kapının eşiğine gelmez ama iyiden iyiye yeteneklerini sorgulatır bir hale gelir ki zaten zor durumda olan Zico için işler çok daha karmaşık bir hal alır..Ancak Tigana’nın artacak kredibilitesi daha tehlikeli bir durum teşkil eder..Rahat bir nefes alan yönetim Tigana’nın arkasındayız naralarını daha da yükseltir ki buda Karakartal için pek hayırlı bir son olacak gibi görünmemekte..Rıza Çalımbay ve FB galibiyetinin sonrasını hatırlayınız ! Nasılda unutuluvermişti Rıza’nın olumsuz futbolu ve Kartalın altı nasıl bir sezon daha oyulmuştu..

Sözün özüne gelirsek..
    Beraberlik haricindeki diğer iki skor kazanan için karanlık bir son hazırlayacaktır zannımca..Evet belkide Futbol tarihinde bir ilk bu ..kazanan aslında kaybeden olacak..Zico ve Tigana sınırlı yetenekleri ile bu iki güzide kulübüzü yönetmeye layık değiller..ve maalesef kazandıkları taktirde gözler kör kalmaya devam edecek..
    Birtarafta alelacele bulunan ve sadece brezilyalı olması tercih sebebi olan Zico diğer tarafta yarım sezonu kurtarmak adına getirilen ve sadece istikrar adına desteklenen Tigana..yönetim yanlışlarının bir takımı bu kadar derinden etkilemesi ne acı değil mi ?Del Bosque’yi gözünün yaşına bakmadan kovan Demirören beyefendi, şimdi kimin arkasında bir bakınız ! yada öyle yada böyle takımı iki kez üstüste şampiyon yapıp son sezonda ikinci olan Daum’un yerine getirilip, iyi hoca diye yutturulmaya çalışlana…
    Bir söz vardır hani..Bir şeyi atıyorsan onun daha iyisini alacaksın ki attığına değecek..şimdi beğenilmeyip atılanlardan daha kötülerini sırf istikrar adına destekliyor yönetimler..Yazık çok yazık..bu taraftarlar bunu haketmiyorlar..

Son sözü ,Futbol kamuoyuna bir soru ile bağlayalım…

Zico,Grets(konu dışı ama sıkıştıralım) ve Tigana’yı kovun üç büyüklerden..üçünden hangisi avrupanın üst düzey takımlarında iş bulur ?Cevap hiçbir takımda ise bu hoca’ların bizim büyük takımlarımızn başında ne işi var..?

Sizi bu sorunun cevabı ve vicdan muhasebenizle başbaşa bırakıyorum..Ben maçı izlemeyeceğim.Sırf Zico ve Tigana gibi kalitesiz hocaları prıotesto etmek için.Onun için maçtan önce yazdım yazacaklarımı..Umarım maç berabere biterde bazı gerçeklerin üstü örtbas edilmemiş olur..

Tüm bunlara bakınca, bir özür borcum var galiba…..

Gün gelip seni arayacağım gelmezdi aklıma..Özür dilerim MİRCEA…

Nesil
    2006

Maç süresi yaklaştıkca heycanımda artıyor. Birde sabah dershaneden çıkıp F.Bahçe formalarını giyip stada giden insanları görünce daha da bir mutlu oluyorum inşallah bu akşam şeytanın bacağını kırıp maçı alacağız.

Bu akşam maç skoru olarak 3-1 Fenerbahçe diyorum ama iki takımda mutlaka gol atacaktır bundan adım gibi eminim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beyler Kareografi belli oldu..Sabah öğrendim ama site kapalıydı yazamadım..Fenerbahçe Taraftarı Her Zamanki gibi KLAS'ını konuşturacak bu maçta..

NO MERCY
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

az kaldı bakalım...bence fener alacak bu maçı...ayrıca tümer hakkında konuşursam eğer "konuşmalarıyla karaktersiz olduğunu gösteriyor.kasıntının teki.sen o takımda ekmek yemişsin,ordaki performansınla milli takıma seçilmişsin,o taraftar seni bağrına basmış ama sen takım değiştirince iki den az fark olursa sokağa çıksınlar falan diyorsun.yaptığın şey terbiyesizliktir" diyeceğim.bazıları bana kızacak o yüzden konuşmuyorum tümer hakkında...kasıntı da demiyorum...valla bak...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by comandante View Post
    az kaldı bakalım...bence fener alacak bu maçı...ayrıca tümer hakkında konuşursam eğer "konuşmalarıyla karaktersiz olduğunu gösteriyor.kasıntının teki.sen o takımda ekmek yemişsin,ordaki performansınla milli takıma seçilmişsin,o taraftar seni bağrına basmış ama sen takım değiştirince iki den az fark olursa sokağa çıksınlar falan diyorsun.yaptığın şey terbiyesizliktir" diyeceğim.bazıları bana kızacak o yüzden konuşmuyorum tümer hakkında...kasıntı da demiyorum...valla bak...
    Tümer kavgası yapmayacaım ama bu dediğin yüzde yüz yanlız o kalın kısım kardeşim
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Fenerbahçemizin Beşiktaş karşısındaki ilk 11’i şöyle:

Volkan, Appiah, Ümit, Tuncay, Tümer, Önder, Alex, Deniz, Lugano, Edu, Deivid
    İlk 11'i gördükten sonra kazanma inancımı kaybettim maalesef.

DeDe'nin yazısını da çok beğendim, tebrikler, dediklerine katılıyorum.

Zico yine yaptı yapacağını, Deivid'i oynatıyor Kezman yerine! Bu 11 ile kazanacağımızı düşünmüyorum, Kezman, Yozgatlı ve Aurelio oynamalıydı. Eğer bu maçı BJK alırsa, böyle bir 11 sürdüğü için Zico'nun kredisi biter gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tek farklı skorla beşiktaş alır.

Mac Basladi , Baslar Başlamaz Beşiktaş Korner Kullandı Saniye 33'de ,
    Kornerden Gelen Topu İbrahim Kafasıyla Kalaye Gönderdi ama Fenerlilere Çarparak Ceza Alanı Dışına Açıldı Sonraki Vuruş Aut'a Gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç tempolu geçiyor Gerçekten iyi.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin Deivid'le attığı gol geçerli olmadı. Ofsayt.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Dk.9.22 Deivid Atıyor ama Ofsayt , Gol geçersiz..

Dk.18'de Beşiktaş Akın'la Tehlikeli Bir şekilde geldi ofsayt beklentisi içindeydi Fenerli futbolcular vermedi ortaladı yerden ibrahim son anda Edu araya girdi ve korner , korner kullandı İbrahim sonuç yok..

Orta Alanda Frikiği Hemen Kullandı Pas şeklinde Beşiktaş Kleberson Uzaktan Vurdu Volkan köşeden Çıkarttı daha sonra Nobre vursa atacak ama iyi vuramıyor Dk.19

Bu Dakikalarda Beşiktaş'ın Yoğun Baskısını izliyoruz , Delgado Vuruyor Az Farkl Auta Gidiyor Hemen Direğin Üstünden , daha sonra Fenerin Atağında Alex'in yerden vurusu direğin hemen yanından yerden auta çıkıyor..
    Karşılıklı ataklar izliyoruz dk.23

mac cok tempolu geciyor,besiktasin ataklari daha cok net,ve besiktas fenerbahceden daha cok bu maci kazanmak istiyor,HAYDI BESIKTAS GÖSTER GÜCÜNÜ!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar maçı internetten nerde dinleyebiliriz?

Önder Turacı Dk.30'da Sağ dan Önüne Seken Topa Vurdu Direği Yalayıp Geçti Resmen ..

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Gel msn'e Ercan Taner'e Anlattırayım Senin için

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Show radyo nun veya Radyo d nın sıtesıne gır canlı yayın var orda.
    Bu Zıco'yu anlamak mumkum degıl denız oynuyor aurelıo yok Deıvıd var Kezman yok.Zıco ıyıce sacmalıyor.Eger bu macı verırsek Zıco dırek postalanmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tümer Metin Dk.33'de Sarı Kart Gördü Burak'a Yapmış Olduğu Hareketten Dolayı ,
    Maçın Başından Belli Sinsice Oynuyor zaten Belliki içinde Bir Hırs var

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Top Ümit Özat'ın kafasından çıktığı anda Tuncay Şanlı ön direkt pasif ofsayttaydı. Fakat meşin yuvarlak arka tarafta hareketlenen Deivid De Souza'ya yöneldi. Topun kafalardan sektiği anda 41 numaralı Beşiktaşlı savunma oyuncusuyla Deivid aynı çizgide bulunuyordu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri