Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Top Ümit Özat'ın kafasından çıktığı anda Tuncay Şanlı ön direkt pasif ofsayttaydı. Fakat meşin yuvarlak arka tarafta hareketlenen Deivid De Souza'ya yöneldi. Topun kafalardan sektiği anda 41 numaralı Beşiktaşlı savunma oyuncusuyla Deivid aynı çizgide bulunuyordu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Top Ümit Özat'ın kafasından çıktığı anda Tuncay Şanlı ön direkt pasif ofsayttaydı. Fakat meşin yuvarlak arka tarafta hareketlenen Deivid De Souza'ya yöneldi. Topun kafalardan sektiği anda 41 numaralı Beşiktaşlı savunma oyuncusuyla Deivid aynı çizgide bulunuyordu.
    şimdi öncelikle maçtan aynen beklediğim sonuç çıktı..maçta ne oldu ne bitti bilmiyorum..dinlemekte istemiyorum..sadece göz atarklen bu arkadaşın koyduğu resim gözüme ilişti..
    hakem seminerlerine katılmış biri olarak bişeyler yazayım istedim.

evet o pozisyonda top tuncay'a gitmemiş olabilir..ancak pasif ofsayt kavramını bilmeden atıp tutmayın..Tuncay o pozisyonda pasif ofsayt değl..Pasif ofsayt top adama gitmiyor diye kullanılan bir tabir değildir..ofsayatta kalan adamın pozisyonla hiçbir alakası yok ve özellikle kaleciyi rahatsız etmeyecek bir noktada durmasıyla oluşur..
    Tuncay runje'nin burnunun içinde değilde ben mi öyle görüyorum..
    nolur bilmeden yorum yapmayın..bu kareden gördüğüm bu pozisyon ofsayattır..

Her iki takım içinde en iyisi oldu..Maçı seyretmedim inanın özetlerini bile seyretmeyeceğim..Bu pozisyonuda sadece bilgi vermek amacıyla değerlendirdim..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

BIDE BURAYA BAK
    Tek biz atip tutmuyoruz demekki hatta atip tutmuyoruz.Birde bu pozisyonda Tuncay Runje nin dibindeyse Besiktas'in kaleyi kim koruyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DeDe View Post
    şimdi öncelikle maçtan aynen beklediğim sonuç çıktı..maçta ne oldu ne bitti bilmiyorum..dinlemekte istemiyorum..sadece göz atarklen bu arkadaşın koyduğu resim gözüme ilişti..
    hakem seminerlerine katılmış biri olarak bişeyler yazayım istedim.

evet o pozisyonda top tuncay'a gitmemiş olabilir..ancak pasif ofsayt kavramını bilmeden atıp tutmayın..Tuncay o pozisyonda pasif ofsayt değl..Pasif ofsayt top adama gitmiyor diye kullanılan bir tabir değildir..ofsayatta kalan adamın pozisyonla hiçbir alakası yok ve özellikle kaleciyi rahatsız etmeyecek bir noktada durmasıyla oluşur..
    Tuncay runje'nin burnunun içinde değilde ben mi öyle görüyorum..
    nolur bilmeden yorum yapmayın..bu kareden gördüğüm bu pozisyon ofsayattır..

Her iki takım içinde en iyisi oldu..Maçı seyretmedim inanın özetlerini bile seyretmeyeceğim..Bu pozisyonuda sadece bilgi vermek amacıyla değerlendirdim..
    abi o pozisyonda runje gayet rahat bir durumdaydı tunca runje'nin görüş açısını kapamıyordu bile

Mesaj Yetkileri