Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    hakem cok kötü
    bal gibi golu vermedi
    commandate ona bakarsan koray kac kere alexi bicti hakem düdük calmadi...
    biçmek o değildir...biçmek appiahım serdara yaptığıdır...tümerin 2 kere burağa yaptığıdır...korayın öndere yapmaya çalıştığı ama önderin sıyrıldığı pozisyondur...bence onlar faul değil nizami mücadele...gol ofsayt gibi bence ama izlemek lazım tam göremedim net olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu pozisyon ofsaytsa ben futbol f sini bilmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Bu pozisyon ofsaytsa ben futbol f sini bilmiyorum.
    bende bilmiyorum demekki futbolu arkadaşlar hadi başka bilmeyen varsa katılsın bize çok güzel bi cevap vermişssin saol

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    bende bilmiyorum demekki futbolu arkadaşlar hadi başka bilmeyen varsa katılsın bize çok güzel bi cevap vermişssin saol
    fotbul utbol kısmıyla ilgileniyosun galiba o zaman yazdığım diğer pozisyonlara cevap ver bi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by comandante View Post
    hiç ofsayt değil falan demeyin bal gibi ofsayt...

ben böyle acizce,böyle rezil bi hakem yönetimi görmedim.bu kadar mı olur yaa...tümerin kart gördüğü pozisyonun aynısını dakika 18de appiah serdara yaptı...sesini çıkarmadı hakem...hele lugano...tam bir çirkef.önce nobreyi kündeledi fırlattı,sonra ibrahime uçan tekme attı...mr acizden ses yok gene...dakka 9da tuncay ibrahim akını bariz şekilde indirdi...gene ses yok...son dakkalarda appiah burağı düşürdü yere resmen çelme taktı hakemden gene ses yok...fener oyunu çirkefleştirmek için her yolu deniyo kimse kusura bakmasın benim görüşüm.fenerli olmayıp da bu görüşüme katılmyan birisi çıksın ben bişey bilmiyorum daha da yorum yapmam...yazık ya...
    Quote Originally Posted by comandante View Post
    biçmek o değildir...biçmek appiahım serdara yaptığıdır...tümerin 2 kere burağa yaptığıdır...korayın öndere yapmaya çalıştığı ama önderin sıyrıldığı pozisyondur...bence onlar faul değil nizami mücadele...gol ofsayt gibi bence ama izlemek lazım tam göremedim net olarak...
    aradaki fark neden bu kadar buyuk

Mesaj Yetkileri