Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

İlk Yarı Sonucu
    ---------------
    Fenerbahçe : 0 Beşiktaş : 0

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hiç ofsayt değil falan demeyin bal gibi ofsayt...

ben böyle acizce,böyle rezil bi hakem yönetimi görmedim.bu kadar mı olur yaa...tümerin kart gördüğü pozisyonun aynısını dakika 18de appiah serdara yaptı...sesini çıkarmadı hakem...hele lugano...tam bir çirkef.önce nobreyi kündeledi fırlattı,sonra ibrahime uçan tekme attı...mr acizden ses yok gene...dakka 9da tuncay ibrahim akını bariz şekilde indirdi...gene ses yok...son dakkalarda appiah burağı düşürdü yere resmen çelme taktı hakemden gene ses yok...fener oyunu çirkefleştirmek için her yolu deniyo kimse kusura bakmasın benim görüşüm.fenerli olmayıp da bu görüşüme katılmyan birisi çıksın ben bişey bilmiyorum daha da yorum yapmam...yazık ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

hakem cok kötü
    bal gibi golu vermedi
    commandate ona bakarsan koray kac kere alexi bicti hakem düdük calmadi...

Biraz Ağır Olarak Eleştirsende Haklı Olabilirsin ,
    Fenerbahçe Sert Oyun Sergiliyor Sadece Sert'de Kalmıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post

ben böyle acizce,böyle rezil bi hakem yönetimi görmedim.bu kadar mı olur yaa...tümerin kart gördüğü pozisyonun aynısını dakika 18de appiah serdara yaptı...sesini çıkarmadı hakem...hele lugano...tam bir çirkef.önce nobreyi kündeledi fırlattı,sonra ibrahime uçan tekme attı...mr acizden ses yok gene...dakka 9da tuncay ibrahim akını bariz şekilde indirdi...gene ses yok...son dakkalarda appiah burağı düşürdü yere resmen çelme taktı hakemden gene ses yok...fener oyunu çirkefleştirmek için her yolu deniyo kimse kusura bakmasın benim görüşüm.fenerli olmayıp da bu görüşüme katılmyan birisi çıksın ben bişey bilmiyorum daha da yorum yapmam...yazık ya...
    Bu mu Ofsayt ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    hakem cok kötü
    bal gibi golu vermedi
    commandate ona bakarsan koray kac kere alexi bicti hakem düdük calmadi...
    biçmek o değildir...biçmek appiahım serdara yaptığıdır...tümerin 2 kere burağa yaptığıdır...korayın öndere yapmaya çalıştığı ama önderin sıyrıldığı pozisyondur...bence onlar faul değil nizami mücadele...gol ofsayt gibi bence ama izlemek lazım tam göremedim net olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu pozisyon ofsaytsa ben futbol f sini bilmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya yanlış anlıyorsunuz ben beşiktaşı veya anti fenerli değilim...ben herşekilde böyle çirkefliğe uyuz olurum.ayhanı falan bile sevmem bu nedenden...ve de sezercik kılıklı lugano tam bir çirkef...ben böylesini görmedim.ilk gününden beri böyle...gol ofsayt değilmiş bu arada beyler yanluş görmüşüm.peki diğer saydığım pozisyonlar?ya elinizi vicdanınıza koyun ve lugano çirkef değil diyin biriniz....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Bu pozisyon ofsaytsa ben futbol f sini bilmiyorum.
    bende bilmiyorum demekki futbolu arkadaşlar hadi başka bilmeyen varsa katılsın bize çok güzel bi cevap vermişssin saol

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ayrıca üzüldüm golü vermemesine şimdi idda oynamıştım ilk yarı 1 maç sonucu 1 diye...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    bende bilmiyorum demekki futbolu arkadaşlar hadi başka bilmeyen varsa katılsın bize çok güzel bi cevap vermişssin saol
    fotbul utbol kısmıyla ilgileniyosun galiba o zaman yazdığım diğer pozisyonlara cevap ver bi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biçmek o değildir...biçmek appiahım serdara yaptığıdır...tümerin 2 kere burağa yaptığıdır...korayın öndere yapmaya çalıştığı ama önderin sıyrıldığı pozisyondur...bence onlar faul değil nizami mücadele...gol ofsayt gibi bence ama izlemek lazım tam göremedim net olarak...
    aradaki fark neden bu kadar buyuk

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya yanlış anlıyorsunuz ben beşiktaşı veya anti fenerli değilim...ben herşekilde böyle çirkefliğe uyuz olurum.ayhanı falan bile sevmem bu nedenden...ve de sezercik kılıklı lugano tam bir çirkef...ben böylesini görmedim.ilk gününden beri böyle...gol ofsayt değilmiş bu arada beyler yanluş görmüşüm.peki diğer saydığım pozisyonlar?ya elinizi vicdanınıza koyun ve lugano çirkef değil diyin biriniz....
    sana göre nobre nasıl bir oyuncu hareketli,heryere ayağını kafasını sokabilen değilmi bana göre öle lugano'da aynı şekilde karşılık veriyor ayrıca sert savumayı dünyanın her yerinde görüyoruz bilmem hatılarmısın nobre edu yada lugano nun önüne ayağına öyle bir soktuki fauldu hakem vermedi.derbi maç bu öle narin oynanmaz hele o ibrahim akın

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

o resimden bakipta ofsayt veya degil dei kararmi verilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ulumeme ne kastettin abi yani?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vermiş oldum cevap hani alex'e yapılanlar bir atağımız bir taraftan alex'e çelme i.toraman'dan bir taraftan tam hatırlamıyorum bir oyuncumuz düşürdüler yine faul yok

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

nobreyi savunmuyorum veya yermiyorum burda...her yere kafa kıç baş sokmak ayrı kasti şekilde ibrahime uçan tekme atmak ayrı.çok rahat şekilde ayağını çekebilecekken çekmedi ve ibrahimin omzuna indirdi kramponunu...ikinci yarı başladı devam eder bu tartışma...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    yok başka nerden verilcek anlmadım neyse ben maçı izlemeye gideyim en iyisi burda tartışmanın faydası olmayacak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bak alexe faul yapılmadı demiyorum ki ben...10 dakkaya yakın izlemedim o arada olmuş olabilir gördüklerimi sayıyorum burda...alexe yapılan verilmediyse döndü appiahın burağa yaptığını da vermedi...hakem rezalet işte...daha da b.k derbi yönetir...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    maci izliyosan pozisyonun tekrarini gösterirler
    ofsaytla alakasi yok...

Beyler Sakin 2.Yarı Başladı Bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilk olarak hemen hemen kesin olarak ofsayt dedin sorna kararsiz gibi davrandin.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    yok başka nerden verilcek anlmadım neyse ben maçı izlemeye gideyim en iyisi burda tartışmanın faydası olmayacak
    hayir yani buraya resim ekleyipte ofsayt degil diyorsunuz resimle anlasilmaz maci izleyip kara veririz

Tek Diyeceğim var Bu Maç Hakeme 2 Beden Büyük Geldi..
    (Sadece Ofsayt Pozisyonu için Demiyorum Genel Olarak)

Ümit Özat Sakatlandı Yerine Uğur Boral Girdi.

dk:55 ümit özat sakatlanip oynundan cikiyor ve yerini ugur borala birakiyor.

simdi besiktas serdarioyundan alip sag tarafa buragi yerlestirirse cok iyi olur.ugur bolrain defansi sifir ve burak ondan daha hizli.hem nobrede istedigi kafa toplarini almis olur

İyi Dedin Hoş Dedin Burak Tek Başına Sağ Kanatta iş Yapamaz Fazla , İbrahim Akınla iyi bir şekilde anlaşırsa anca iş yapar.. ve Beşiktaş zaten ilk yarıdada sağ kanattan etkili geliyordu..

Sakatlıkla , Sertlikler vs..'ler Yorgunluğunda Etkisiyle fazlalaştı ve Aynı zamanda bu tür aksaklıklar oyundan soğutuyor adamı..

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    İyi Dedin Hoş Dedin Burak Tek Başına Sağ Kanatta iş Yapamaz Fazla , İbrahim Akınla iyi bir şekilde anlaşırsa anca iş yapar.. ve Beşiktaş zaten ilk yarıdada sağ kanattan etkili geliyordu..
    ama ozaman defansin solunda iyi bir defans olan ümit özat vardi,simdi ise defansi olmayan bir isim olan ugur boral var.burak cok iyi bir futbolcu ve ibrahim toramanla iyi anlasirlarsa besiktas icin bu cok iyi olur.ama tigana hala agzinda kürdani maci izliyo bi taktik düsünmüyomu bu herif al buragi oyuna

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İbrahim Toroman sakatlandı. Yerine Ali Tandoğan giriyor (DK. 65).

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri