İlk Yarı Sonucu
---------------
Fenerbahçe : 0 Beşiktaş : 0
F.Bahçe Kazanır.
Berabere
Beşiktaş Kazanır
İlk Yarı Sonucu
---------------
Fenerbahçe : 0 Beşiktaş : 0
hiç ofsayt değil falan demeyin bal gibi ofsayt...
ben böyle acizce,böyle rezil bi hakem yönetimi görmedim.bu kadar mı olur yaa...tümerin kart gördüğü pozisyonun aynısını dakika 18de appiah serdara yaptı...sesini çıkarmadı hakem...hele lugano...tam bir çirkef.önce nobreyi kündeledi fırlattı,sonra ibrahime uçan tekme attı...mr acizden ses yok gene...dakka 9da tuncay ibrahim akını bariz şekilde indirdi...gene ses yok...son dakkalarda appiah burağı düşürdü yere resmen çelme taktı hakemden gene ses yok...fener oyunu çirkefleştirmek için her yolu deniyo kimse kusura bakmasın benim görüşüm.fenerli olmayıp da bu görüşüme katılmyan birisi çıksın ben bişey bilmiyorum daha da yorum yapmam...yazık ya...
hakem cok kötü
bal gibi golu vermedi
commandate ona bakarsan koray kac kere alexi bicti hakem düdük calmadi...
Biraz Ağır Olarak Eleştirsende Haklı Olabilirsin ,
Fenerbahçe Sert Oyun Sergiliyor Sadece Sert'de Kalmıyor .
biçmek o değildir...biçmek appiahım serdara yaptığıdır...tümerin 2 kere burağa yaptığıdır...korayın öndere yapmaya çalıştığı ama önderin sıyrıldığı pozisyondur...bence onlar faul değil nizami mücadele...gol ofsayt gibi bence ama izlemek lazım tam göremedim net olarak...
Bu pozisyon ofsaytsa ben futbol f sini bilmiyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ya yanlış anlıyorsunuz ben beşiktaşı veya anti fenerli değilim...ben herşekilde böyle çirkefliğe uyuz olurum.ayhanı falan bile sevmem bu nedenden...ve de sezercik kılıklı lugano tam bir çirkef...ben böylesini görmedim.ilk gününden beri böyle...gol ofsayt değilmiş bu arada beyler yanluş görmüşüm.peki diğer saydığım pozisyonlar?ya elinizi vicdanınıza koyun ve lugano çirkef değil diyin biriniz....
ayrıca üzüldüm golü vermemesine şimdi idda oynamıştım ilk yarı 1 maç sonucu 1 diye...
sana göre nobre nasıl bir oyuncu hareketli,heryere ayağını kafasını sokabilen değilmi bana göre öle lugano'da aynı şekilde karşılık veriyor ayrıca sert savumayı dünyanın her yerinde görüyoruz bilmem hatılarmısın nobre edu yada lugano nun önüne ayağına öyle bir soktuki fauldu hakem vermedi.derbi maç bu öle narin oynanmaz hele o ibrahim akın
o resimden bakipta ofsayt veya degil dei kararmi verilir
ulumeme ne kastettin abi yani?
vermiş oldum cevap hani alex'e yapılanlar bir atağımız bir taraftan alex'e çelme i.toraman'dan bir taraftan tam hatırlamıyorum bir oyuncumuz düşürdüler yine faul yok
nobreyi savunmuyorum veya yermiyorum burda...her yere kafa kıç baş sokmak ayrı kasti şekilde ibrahime uçan tekme atmak ayrı.çok rahat şekilde ayağını çekebilecekken çekmedi ve ibrahimin omzuna indirdi kramponunu...ikinci yarı başladı devam eder bu tartışma...
bak alexe faul yapılmadı demiyorum ki ben...10 dakkaya yakın izlemedim o arada olmuş olabilir gördüklerimi sayıyorum burda...alexe yapılan verilmediyse döndü appiahın burağa yaptığını da vermedi...hakem rezalet işte...daha da b.k derbi yönetir...
Beyler Sakin 2.Yarı Başladı Bu arada
ilk olarak hemen hemen kesin olarak ofsayt dedin sorna kararsiz gibi davrandin.
Tek Diyeceğim var Bu Maç Hakeme 2 Beden Büyük Geldi..
(Sadece Ofsayt Pozisyonu için Demiyorum Genel Olarak)
Ümit Özat Sakatlandı Yerine Uğur Boral Girdi.
dk:55 ümit özat sakatlanip oynundan cikiyor ve yerini ugur borala birakiyor.
simdi besiktas serdarioyundan alip sag tarafa buragi yerlestirirse cok iyi olur.ugur bolrain defansi sifir ve burak ondan daha hizli.hem nobrede istedigi kafa toplarini almis olur
İyi Dedin Hoş Dedin Burak Tek Başına Sağ Kanatta iş Yapamaz Fazla , İbrahim Akınla iyi bir şekilde anlaşırsa anca iş yapar.. ve Beşiktaş zaten ilk yarıdada sağ kanattan etkili geliyordu..
Sakatlıkla , Sertlikler vs..'ler Yorgunluğunda Etkisiyle fazlalaştı ve Aynı zamanda bu tür aksaklıklar oyundan soğutuyor adamı..
ama ozaman defansin solunda iyi bir defans olan ümit özat vardi,simdi ise defansi olmayan bir isim olan ugur boral var.burak cok iyi bir futbolcu ve ibrahim toramanla iyi anlasirlarsa besiktas icin bu cok iyi olur.ama tigana hala agzinda kürdani maci izliyo bi taktik düsünmüyomu bu herifal buragi oyuna
![]()
İbrahim Toroman sakatlandı. Yerine Ali Tandoğan giriyor (DK. 65).![]()