-
Bordeaux maçı kader maçımızdır. Hiç öyle beraberlik yeter diye düşünmeyin. Ne zaman beraberlik için çıksak kaybediyoruz. Bu takım hücum oynamaya alışmış. Nasıl savunma yaptıracaksın? Zaten Gerets'in beğenmediğim tek yanı önemli maçlarda beraberliğe yatması (Geçen seneki fb maçı misal, beraberlik bize yeter dedik 4 yedik geldik, Liverpool maçından önce deplasmanda beraberlik mükemmel bir sonuç dediler ilk yarı dağıldık sonra hücuma dönünce sonuç ortada perişan ettik Liverpool u) yani bu kadar örnek varken hala ders alamamasına çok kızıyorum. PSV maçından önce de intiahr etmek istemiyorum falan dedi. (o an biz bu maçı alamayız dedim zaten babama). İnşallah galibiyet için çıkarız. Bordeaux Gençlerbirliğinden, Kayseri'den daha iyi takım değil kesinlikle. Eğer Gerets galibiyet isterse o zaman göreceksiniz Bordeaux' nun ne mal olduğunu. Bu maçı kazanırsak zaten ikili averajdan Uefa'yı garantilemiş olacağız. Bordeaux deplasmanında berabere kalırsak işimizi şansa bırakmış oluruz. Son maç Liverpool bize yatar diye düşünmeyin ne olacağı hiç belli olmaz . Bu mantıkla 1 Puanla evimize döneriz ancak. Tek temennim Gerets'in mutlak 3 puan istemesi ve hücum oynatması o zaman zaten galibiyetten eminim.
Mesaj Yetkileri