Josemaurinho=FB kardes lutfen bir daha galatasaray konularini kirletme bu arada maca gelelim
En azindan 1 puan bekliyorum
Josemaurinho=FB kardes lutfen bir daha galatasaray konularini kirletme bu arada maca gelelim
En azindan 1 puan bekliyorum
Gözler UEFA'ya çevrildi!
Ümit Karan tek forvet oynarken, Hakan Şükür yedek kulübesinde bekleyecek.
Şampiyonlar Ligi'nde bütün şansını yitiren Galatasaray'da, gözler UEFA'ya çevrildi. UEFA Kupası'nda yoluna devam edebilmek için Bordeaux ile en azından berabere kalmayı hedefleyen sarı kırmızılı ekipte bütün hazırlıklar Çarşamba günü oynanacak maça yoğunlaştı. Bordeaux maçı öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Eric Gerets'in en büyük sıkıntısı ise sol kanat. Solda birinci isim Orhan Ak omirilik kemiğinde çatlak olduğu için devre arası kampına kadar çalışmalara katılamayacak.
Genç Ferhat'ın ise burnundaki rahatsızlığı sürdüğü için Fransa'ya götürülmeyecek. Ergün Penbe'nin de üst üste gelen sakatlıklardan ötürü Gerets ile bir türlü yıldızları barışmıyor. Bütün bunlara Arjantinli Carrusca'nın sakatlığı eklenince Gerets, solda Cihan'ı tercih etmek zorunda kalacak. Ancak Cihan'ın Antalyaspor maçında savunmanın solunda bir hayli zorlanması Gerets'i geriyor. Gerets'in, Bordeaux maçında son haftalarda sahaya sürdüğü sistemle takımını oynatması bekleniyor.
Buna göre 3 yıl sözleşme yenileyen ve büyük moral kazanan Ümit Karan tek forvet oynarken, Hakan Şükür yedek kulübesinde bekleyecek. Zorlu bir deplasman maçı olması nedeniyle Gerets, Ayhan ve Inamato'yu orta alanda savunmaya yönelik oynatırken, bu oyuncuların yanında Arda, Iliç ve Hasan Şaş'ın orta alanda yeralma olasılıkları kuvvetli. Fenerbahçe'nin Beşiktaş beraberliği ile aradaki farkı 4 puana indiren sarı kırmızılılar, Bordeaux maçı öncesi büyük moral kazanırken, Gerets ve yöneticiler, futbolculardan ligi düşünmeyi bırakıp, sadece Bordeaux maçına hazırlanmalarını istediler.
notIyisallah sol bekte cihan oynamaz yoksa orasi yol gecen hani olur kesinlik takim da tek sol ayakli ustelik tecrubeli ergun nun oynamasi lazim ergun cunku iyi orta atan bir oyuncu
JoseMourinho-FB arkadaşımızın beşiktaş hakkındaki yorumunu okudum sadece güldüm cevap yazmaya gerek duymadım baktım şimdi galatasaraya dadanmış ne yapalım en iyisi biz bu arkadaş ne derse gülelim yaptığı pek yorumdan sayılmıyor...
GS kazanacak gibi bir his var icimde. Sever GS boyle zor durumlardan cikmayi. Eger Gerets intihar etmeyi dusunmuyorsa, yani takimi sabote edecek bir 11 çikarmazsa GS alir goturur maci.
galatasarayın yenileceğini samıyorum yeniceğibini de sanmıyorum bence berabere biter.Gönlüm gs nin kazanmasından yana
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
çok zor yenmemiz defansın göbeği ve sol tarafı boş sayılır
NOT: Ben bir kere ezilir ayağa kalkarım (UEFA'nın alındığı yıl Chelse'den 5 yemiştik) ama sen ezik yaşamaya mahkumsun
Cihan solda oynamaz iyiasallah
sanırım gs berabere tamamlar ama umarım yenerler
bordeaux alır gibime gelio
yenersek ıyı olur yenmemız gerek....
uefaya iyisallah gideriz aslinda kupayi alma ihtimalimiz busene yok ama en azindan ulke puani olur
busene uefa cok zorlu takimlar var mesela
sampiyonlar liginden
arsenal elenmek uzere
barcelona veya werder bremen ki weder kupa favorim
gs bugun 2-0 kazanıcak gollerı ılıc ve hakan sukur atacak ıcıme dogdu valla
bugün galatasaraydan çok şey bekliyorum.İnşallah kazanacaklar.
başarılar..
maç geldi çattı ya...
bugun bende 23:30 a kadar galatasaraylıyım..hayırlı olsunzico istifa
![]()
az kaldı az.. son 25 dakika.. bastırın aslanlarım..
İyiki bugün Avrupa Yakası varYoksa bu dakikalar geçmezdi.
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...