Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

Galatasaray'ımızın kaderini belirleyecek maç 22 Kasım 2006 Çarşamba günü Star'da yayınlanacak. Fransa'da oynanan maçı kazanan UEFA'ya gidecek, kaybeden Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek. Maçın berabere bitmesi durumunda ise Galatasaray'ın Liverpool'la, Bordeaux'un PSV'yle oynayacağı maç UEFA'ya gideni belirleyecek...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Gönlümüz G.Saray'ın almasından yana hem kendi açısından dönüm maçı hem de ülkemize gelecek puan açısından ama bu maçı içimden geçen skor 1-1 iki takımında birbirini yenmesi çok zor gözüküyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bordeaux, Fransa'da çok kötü bir performans sergiliyor. Galatasaray ise kendine geldi. Hiçbir Avrupa maçında Galatasaray'a şans vermedim ama bu maç ne olduysa Galatasaray kazanacak diyorum.

galatasarayimiz artik toparlanmaya basladi.bu maci rahat alacaz.tahmini skor:2-0 yada 3-1

Son maçında 2-0 yendi PSG yi

1-Beraberlik
    2-GS

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler once sunu soylım bordeaux suanda elınde forvet oyucusu yok bır tek darcevılle var gerısı sakat
    bu mac 2-1 alırız uefa ıleryen takım oluruz

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bordeaux, Fransa'da çok kötü bir performans sergiliyor. Galatasaray ise kendine geldi. Hiçbir Avrupa maçında Galatasaray'a şans vermedim ama bu maç ne olduysa Galatasaray kazanacak diyorum.
    Can dediyse bir bildiği vardır, 4 maçtada hiç bir zaman Galatasaray'a şans vermedi ve dediği oldu bu sefer bende galibiyete inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sonuncu kim olur bilmiyorum ama UEFA kupası diyorum, neler olur diyorum ?

Ülke puanı, takım puanı olarak geçmemiz gereken 14 küsür bir puan var, bu sene silinecek olan. En az bu puanı toplamamız gerekiyor, CL'de gruptan çıkarsak olabilir veya UEFA kupası'nda iyi sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.

Hedef küçültmeye gerek var mı ondan da emin değilim. Takımımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsın,

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    bıraz cok erken konu olmus yaw
    beyler once sunu soylım bordeaux suanda elınde forvet oyucusu yok bır tek darcevılle var gerısı sakat
    bu mac 2-1 alırız uefa ılerliyen takım oluruz
    Ne erkeni? Maç 3 gün sonra..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

O maç berabere biter ve Darcheville de Fransa'ki en iyi 2-3 santrafordan biri.
    Bu kadar uçmayın, uçulacak bir durum yok.Gs'ın bu futbolda,bu taktikle zordan öte olur kazanması..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yola ne umutlarla çıktık...Ama umduğumuzu değil bulacağımızla yetineceğiz...Artık yeni umduğumuz..Umudumuz UEFA..Bunun için bu yol da çok önemli olan maçımızı herşeyden öte kaybetmemeliyiz..İnşallah kazanırız da...

Dengeli bir oyun yerine, hurra saldırarak, bir motivasyon içerisinde oynamamız gereken bir maç olarak görüyorum.

90 dakikayı alnımızın akıyla çıkaracak kapasitemiz olmadığından, en azından oyunu o tarafa yığıp, golü bulup, kalan bölümlerde oyunu kontrol altına almalıyız.

Yoksa ya bir hakem, ya dandik bir şey mutlaka çıkıyor..

ya maç eğer olimpiyatta olsaydı daha karamsar olurdum ama deplasmanda düzgün bir stad da oynuyacağımız için ümitliyim .... umarım kazanırız ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bordeaux maçı kader maçımızdır. Hiç öyle beraberlik yeter diye düşünmeyin. Ne zaman beraberlik için çıksak kaybediyoruz. Bu takım hücum oynamaya alışmış. Nasıl savunma yaptıracaksın? Zaten Gerets'in beğenmediğim tek yanı önemli maçlarda beraberliğe yatması (Geçen seneki fb maçı misal, beraberlik bize yeter dedik 4 yedik geldik, Liverpool maçından önce deplasmanda beraberlik mükemmel bir sonuç dediler ilk yarı dağıldık sonra hücuma dönünce sonuç ortada perişan ettik Liverpool u) yani bu kadar örnek varken hala ders alamamasına çok kızıyorum. PSV maçından önce de intiahr etmek istemiyorum falan dedi. (o an biz bu maçı alamayız dedim zaten babama). İnşallah galibiyet için çıkarız. Bordeaux Gençlerbirliğinden, Kayseri'den daha iyi takım değil kesinlikle. Eğer Gerets galibiyet isterse o zaman göreceksiniz Bordeaux' nun ne mal olduğunu. Bu maçı kazanırsak zaten ikili averajdan Uefa'yı garantilemiş olacağız. Bordeaux deplasmanında berabere kalırsak işimizi şansa bırakmış oluruz. Son maç Liverpool bize yatar diye düşünmeyin ne olacağı hiç belli olmaz . Bu mantıkla 1 Puanla evimize döneriz ancak. Tek temennim Gerets'in mutlak 3 puan istemesi ve hücum oynatması o zaman zaten galibiyetten eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beraberlik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah bu maçı kazanıp UEFA'yı garantileriz ve de Liverpool maçına rahat çıkarız. Eğer berabere biterse Liverpool maçıyla işimizi zora sokmuş oluruz, yenilgi ihtimalini düşünmek bile istemiyorum...Umarım bu sene yüzümüzü avrupada güldüremeyen Galatasaray, bu kez bizi sevindirir.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

bu macta yenilmeyip,liv'poolda psv'yi yenerse liv'pool liderligi garantiliyor.Bizede Liv'poolu Olimpiyat'da yenmek kalıyor

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şu fransızları yenelimde nasıl olursa olsun artık, yeneceğimizede inanıyorum ama aklıma hep GeretS'in sahaya sürdüğü anlamsız kadrolar geliyor, bakalım inşaallah kazanacağız maçı

taraftarımızda son günlerde yaşananlarla alakalı anlamlı bi pankart açmayı düşünüyorlar umarım başlarına bişey gelmez malum derin mevzular ve deplasman

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Şuradan iddia ediyorum ki Bordeaux GS'yi paramparça eder ve bu maçı kazanır...!
    zaten sende bunu istemiyormusun???
    galatasaray düsmani,bari avrupa maclarinda kendi ülkenin takimlarini tut be

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu maçı galatasaray alacaktır rahat olun gençler

Valla süper olur. Bende çok istiyorum inşallah şöyle fark yeriz, rezil oluruz, herkes dalga geçer..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu mac beraberlik kokuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

galatasaray baskın taraf olacak pozisyonlar bulacak ama kontra ataklar gelişecek bordeaux tarafından kontralardan gol yemesse berabere biter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İddia ve temenni ediyosun heralde. Eğer dediğin gibi bişey olursa Fransız gazetelerinde GS isminin sadece skor olarak geçeceğini ve TÜRK'leri yendik diyeceklerini hatırlatıyorum. Neyse isteyen istediğini İDDİA edebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya sen ne güzel mesaj yazmıyodun artık futbola şimdi yazmaya başladın gene tartışma çıkarıcak mesajlar yazmaya başladın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadasim bordeaux galatasarayi yenicek bence diyebilirsin ama bolew ezicek falan emek cok terbiyesisze bisey

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

herşeyide takar olmuş bizim taraftar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

en azından bi beraberlik alsa çok iyi olur..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu adam onca olay çıkardı fakat nasıl hala buraya yazıyor anlamış değilim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

arkadaşım bence sen burda bir fanatızm yapıyosunn.sen fenerbahçeli olduğun için boyle düşünüyosun ama burda fanatızm yapanları hiç sewmiyorumm.hem bordeux gsyi paramparça falan edemez.. inş. gs adına yakışır çıkar oynar..sen kendi takımını düşünnn.bende palermo feneri zorlar ama inş. fenerbahçe yener.

tamam Beyler yaa her yerde var böyle FANATİZM dozunu kaçıranlar boşverin... Maça gelince ben beraberlik alacağımızı galibiyet şansımızın ise Az olduğunu düşünüyorum...

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri